Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Χρυσόγονος: Δεν μετανιώνω για τα όσα δήλωσα περί Καρανίκα- Νοτοπούλου

Menelaos Myrillas / SOOC



«Αδίκως δημιουργήθηκε τόσος ντόρος για τη δήλωσή μου, εγώ απάντησα με πραγματικά γεγονότα» 

Πως δεν μετανιώνει για τα όσα δήλωσε περί Καρανίκα- Νοτοπούλου και στις σχέσεις τους με τον Αλέξη Τσίπρα ανέφερε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος, δυναμιτίζοντας εκ νέου την πρόσφατη κόντρα του με το Μέγαρο Μαξίμου.   

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε καλεσμένος του Τάκη Χατζή στην εκπομπή «Ακραίως» του Σκάι, όπου και σχολίασε πως δεν μετανιώνει για τη σχετική δήλωσή του, δηλώνοντας ταυτόχρονα έκπληκτος που προκάλεσε τέτοιο ζήτημα η παράθεση γεγονότων, όπως είπε, που έκανε.   

«Δεν μετάνιωσα για τη δήλωση που έκανα για τον πρωθυπουργό. Μίλησα με πραγματικά γεγονότα, δεν κατηγόρησα κανέναν. Αδίκως δημιουργήθηκε τόσος ντόρος για τη δήλωσή μου. Δεν εξέφρασα παράπονο, απάντησα με πραγματικά γεγονότα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κ. Χρυσόγονος, προσθέτοντας πως δεν θέλει να σχολιάσει και να δώσει περαιτέρω τροφή για κομματική εσωστρέφεια «που είναι το τελευταίο που χρειαζόμαστε». 

«Είναι γνωστό το πότε έγινε η τελευταία συνάντηση των ευρωβουλευτών και το ότι ο κύριος Καρανίκας είναι σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού» συμπλήρωσε.   



Πηγή: lifo.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου