Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΙΤΙΝΗ





Γράφει η Χαριτίνη Δημητρίου

Άν σας πει κάποιος ότι ανήκει εις την Αριστερά , ρωτήστε τον :
Αριστερά μπαίνοντας ή Αριστερά ..βγαίνοντας ;
Τζίμης Πανούσης .( Έλληνας τραγουδιστής και κωμικός )

Αγαπημένοι μου το τι έγινε ..το γνωρίζετε !
Πάμε λοιπόν να τα πούμε χαριτολογώντας όσο μπορούμε  γιατί , το σαγόνι στράβωσε από το εγκεφαλικό που δεν γλυτώσαμε !
Την Κυριακή 22 Μαΐου του παραλύτου και με μία πανσέλινο σαν πιάτο , στ 'απόνερα του ανάδρομου Ερμή που έφυγε το Σάββατο με ξημερώματα Κυρικής, ψηφιστηκε το πολυνομοσχέδιο στη Βουλή  ! Καλά..θα έχουμε πολλά να δούμε !
Φοροκαταιγίδα με Θέα την ..αυταπάτη ! Υποθύκευσαν την χώρα ...99 χρόνια !
Τα περίφημα δάνεια Αγγλίας του 1821 με μία παρένθεση που έγινε το 1940 , που πήραμε κι άλλα μετά τον πόλεμο τα ξεχρεώσαμε το 2011 !
Απίστευτο και όμως αληθινό και Ελληνικό ! Δηλαδή 190 χρόνια δυο αιώνες μετά .
Πιστεύατε οτι θα μας άφηναν Ελεύθερους οι ...λατρεμενοι μας εταίροι ;
Έτσι τα έφτιαξαν πολύ ωραία με τους πολλούς δυστηχώς εφιάλτες της Ελλάδας και μας έβαλαν πάλι στο χέρι για άλλον 1 αιώνα !
Είμαστε ολοι αγανακτισμένοι στον καναπέ μας ! 
Ναι υπήρχε συλλαλητήριο έξω από την Βουλή . Αλλά με 100 και 200 άτομα δεν κάνεις τίποτα ! Φανταστείτε την ώρα που έκλαιγαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ  και ψήφιζαν το υπερμνημόνιο , να βρισκόντουσαν έξω από την Βουλή , 1.000.000 με 2.000.000 εκατομ. 
κόσμος τι θα γινότανε ! 
Ούτε τα ελικόπτερα του στρατού δεν θα σας γλύτωναν !
Τι κι αν έγινε του μνημονίου και της αυταπάτης στη Βουλή ; Οι κυβερνώντες παρέδωσαν τα κλειδιά της χώρας στους διεθνείς τοκογλύφους !
Τώρα όσο κλάμα κι αν έριξαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ...Εγώ ξέρω ότι ο Ελληνικός λαός θα κλάψει με μαύρο δάκρυ για το μάρμαρο που θα πληρώσει !
Έλα όμως που αργά ή γρήγορα όλα γυρίζουν μπούμερανγκ ...Έτσι για μην ξεχνιόμαστε !
Οι κυβερνώντες αργά και βασανιστηκά ξεκίνησαν τον διωγμό των Ελλήνων .
Οι μεγαλύτεροι πολιτικοί απατεώνες υποθήκευσαν 2 με 3 γενιές .Ας κάνουμε αγιασμό , ευχέλαιο , γιατί μόνο ο Θεός μπορεί να μας σώσει με αυτούς που μπλέξαμε !
Τα ξεπουλάνε όλα ! Όταν λέμε όλα , όλα !!!
Την χάσαμε την πατρίδα πατριώτες, είμαστε υπό κατοχήν των διεθνών τοκογλύφων και των Γερμανών , που είχανε μεγάλο μαράζι ..να μας υποτάξουν πάλι !
Όσο για το ΕΚΑΣ  και για τα ειδικά μισθολόγια , ότι θα βρείτε ισοδύναμα ..σιγά μην σας πιστέψουμε . Έχουμε φάει ψέμα με την κουτάλα .
Το μόνο που έκανε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για τον ένα χρόνο και κάτι που βρίσκεται στο τιμόνι της χώρας είναι ...Το σύμφωνο συμβοίωσης !
Προσδεθείτε λοιπόν όλοι γιατί η φοροκαταιγίδα θα έχει τρελές συνέπειες .Στο σφυρί βήκαν Ελληνικά νησιά .. Πάρε κόσμε ! Ας ξυπνήσουμε ..γιατί μας βλέπω σε μία κατάσταση πολύ ΖΕΝ....
Ήθελα να ήξερα πόσοι από τους βουλευτές διάβασαν  τις 7.500 χιλ. σελίδες του μνημονίου ; Καλέ κανένας δεν διάβασε ..Μόνο τα ..S .O. S διαβάσανε ..έτσι για να έχουν μια εικόνα . Που είναι που θα καταργούσαν με ένα νόμο και ένα άρθρο το μνημόνιο ;
Τώρα με ένα νόμο θα έχουμε δύο , και τρία , ποιός ξέρει και τέσσερα  μνημόνια ..Ο Θεός να μας φυλάει ! Αλλά για να μην ξεχνιόμαστε μας έβαλε ΕΝΦΙΑ και στα χωραφάκια εκτός σχεδίου ! Κάθε χρόνο και χειρότερα ! Προσοχή έρχονται και οι φορολογικές δηλώσεις !
Να πρεσέξετε λίγο το ΤΑXIS  θα έχουμε πολλά εμφράγματα ! Τα υπογλώσια γρήγορα !
Όποιος Κύριοι εξαπατά έναν άνθρωπο λεγεται απατεώνας ! Όποιος εξαπατά έναν Λαό λέγεται δολοφόνος ή αλλιώς ..ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ !
Έσεις ..κλαίτε και ψηφίζετε , γιατί δεν θέλετε να πάρει την κυβέρνηση η Ν .Δ .
Δεν μας ενδιφέρουν Κύριοι οι φτηνές σας φιλοδοξίες ! 
Να φύγετε να πάτε αλλού ! Η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού δεν σας θέλει !
Τον κοροϊδέψατε ! Ένας λαός που ματώνει κάθε μέρα !
Ένας λαός που του φέρατε λαθρομετανάστες για να ..λιαστούν και για να λύσουν το δημογραφικό μας πρόβλημα ! Μπορούμε και μόνοι μας να το λύσουμε αν μας αφήσετε , και δεν φεύγουν τα νειάτα της Ελλάδας μετανάστες ! 
Όσοι πιστεύουν από τους κυβερνώντες ότι όλα τελείωσαν  και δεν θα έρθουν άλλα μνημόνια...Απλά λέω ότι τίποτε δεν τελείωσε...
Οι δανειστές μετά την υποχώρηση των κυβερνώντων θα ζητήσουν κι άλλα , κι άλλα...
Οι εξελίξεις θα είναι ταχύτατες ! Η Τουρκία και ο Σόιμπλε καραδοκούν ! Στην Ειδομένη 12.000χιλ. λαθρομετανάστες κάνουν τα ..δικά τους. Οι κυβερνώντες ξεκίνησαν την εκκένωση της Ειδομένης  , για να τους πάνε σε κέντρα κράτησης σε ολη την Ελλάδα ! Κρατηθείτε το έργο  θα έχει συνέχεια .....
Έρχεται ένας Ιούνιος με πολλές εκπλήξεις και γερά νεύρα ! Ο Θεός να βάλει το χέρι του ! Κλείνοντας θα πω : << Η κυβέρνηση που λυσσά να κρατηθεί στην εξουσία σε χώρα πτωχευμένη ..Είτε έχει ακόμα περιθώρια να φάει ...Είτε φοβάται την φυλακή ..
Καρατσεκαρισμένο >>
Μαλβίνα Κάραλη .

Είδαμε , ακούσαμε , κουτσομπολεύουμε !
Κοντοχωριανοί μου πάμε να δούμε λίγο τα σταρουμπάκια τι κάνουν , ετσι για να χαλαρώσουμε λιγάκι ...γιατί τα νεύρα μας ...σπίρτο...
Ο Λ.Λαζόπουλος ότι υποστηρίζει σαν τρελός τον ΣΥΡΙΖΑ το ξέρουμε ..
Αλλά λίγο τα γύρισε για να κρατήσει ισορροπία .Μπορεί την νέα σεζόν να έχει καλεσμένο τον Άδωνη ! Ξέρετε ..πως αλλάζουν αυτά !
Όσο για τα σκετσάκια του Λάκη..αρχίζουνε τα όργανα..Γάλλος κωμικός καταγγέλει τον Λάκη για πνευματική κλοπή ! Με λίγα λόγια τα έκλεψε ο Λάκης ! 
Αχ βρε Λάκη ! Εύκολα κάνεις κριτική ! Τώρα τι έγινε ; Στέρεψες ; Έχεις αγωνία για να μας ....πείσεις για τον ΣΥΡΙΖΑ  και ...την πάτησες ! Αλλά όποιος μπλέκει με ψεύτες , ψεύτης και κλέφτης γίνεται !
Σαβατόβραδο είδαμε και την Ρ.Κορομηλά στο << Ε >>  . 
Αντε ..παλι 20 χρόνια πίσω ...Τίποτα καινούργιο ; Άλλο να αφήνεις εποχή...και άλλο να μην μπορείς να αφήσεις εκείνη την εποχή ! Περίμενα ότι μετά από κάποιες   εκπομπές θα είχε κάτι διαφορετικό ...Τώρα όσο για το φόρεμα ...πρέπει να προσέξει ο στυλίστας !!!
Η Ρούλα είναι όμορφη , υπέροχη σε Show αρκεί να είναι στο τώρα...Αλλά μην μου της βάζεις φόρεμα με κόκκινη δαντέλα σαν... Νονά σε βαφτήσια !

Το tip της Εβδομάδας !

Πάμε δυνατά ! Η θερμοκρασία ανεβαίνει ! Την θάλασσα δεν μπορούν να μας την πάρουν ! Λοιπόν παίρνουμε τόστ, καφέ , πετσέτα , νερό και φύγαμε για την θάλασσα ! Μπορούμε και με λίγα χρήματα να περάσουμε καλά ! Μαζί μας πάντα η καλή μας διάθεση ! Και μην ξεχνάτε η ζωή μας είναι στιγμές ευτυχίας !

Αυτά και άλλα χαριτωμένα με 
την άλλη Εβδομάδα με την Χαριτίνη !


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου