Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Σαμαράς: Απέκλεισε το ντιμπέιτ - "Διάλογο με υβριστές δεν κάνω!"



Εξαπολύοντας ολομέτωπη επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, στον οποίο καταλόγισε, ξανά, ψέματα και κρυφή ατζέντα να χρεοκοπήσει τη χώρα, ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα κερδίσει τη μάχη των εκλογών, μιλώντας στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας της ΝΔ.

Όπως φαίνεται, η Νέα Δημοκρατια επιλέγει την τακτική της σκληρής επίθεσης έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, με ανάδειξη κάθε λεπτομέρειας του προγράμματος ή των απόψεων στελεχών του που συνιστούν, σύμφωνα τη γαλάζια πλευρά, ρήξη με τους εταίρους και στάση πληρωμών, στον δρόμο προς τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Ο πρωθυπουργός, μιλώντας, χθες από τα κεντρικά γραφεία της ΝΔ, τόνισε μεταξύ άλλων: "Με την βοήθεια του θεού -γιατί εμείς δεν φοβόμαστε να το λέμε- θα νικήσουμε αυτήν την κρίσιμη μάχη. Είμαι προσωπικά αισιόδοξος. Το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έχει μειωθεί στο όριο του στατιστικού λάθους και σύντομα θα ανατραπεί".

Και συνέχισε επιτιθέμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση: "Θα κερδίσουμε και θα είναι το τέλος του λαϊκισμού στην Ελλάδα. Όπλο μας έχουμε την αλήθεια και σημαία μας την ευθύνη, εκείνοι έχουν κρυφή ατζέντα".

"Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε πανικό, δεν μπορεί να δικαιολογήσει τα ψέματά του. Θα πάει σε μονομερείς κινήσεις που θα φέρουν χρεοκοπία. Έλεγαν στο συνέδριό τους ότι δεν θα πληρώσουν τους τόκους και τα χρεολύσια, αυτό είναι ο ορισμός της χρεοκοπίας", σημείωσε ο Α. Σαμαράς, υπογραμμίζοντας τη γραμμή ανάδειξης των κινδύνων από τον ΣΥΡΙΖΑ που επέλεξε η ΝΔ.

Ο πρωθυπουργός είπε ακόμα ότι η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ φέρνει πιο κοντά σε νέα επαχθή μνημόνια,  και απέκλεισε κάθε πρόταση για ντιμπέιτ με τον Αλέξη Τσίπρα. Χαρακτηριστικά, ο κ. Σαμαράς αναρωτήθηκε: "Να κάνουμε διάλογο με τους υβριστές που με λένε πουλημένο και προδότη; Εγώ δεν θα νομιμοποιήσω την πολιτική αθλιότητα".

Ακόμη, ο Αντώνης Σαμαράς εξήγγειλε οδικό χάρτη για μείωση της φορολογίας, εφόσον η Ν.Δ. κερδίσει τις εκλογές.

Προεκλογικός πυρετός

Ο κ. Σαμαράς προγραμματίζεται να βρεθεί σήμερα σε Καρδίτσα και Λάρισα, από τη Δευτέρα σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και εντός της εβδομάδας στη Στερεά Ελλάδα.

Θα επιδιώξει να βρεθεί σε όλες τις περιφέρειες της χώρας, ενώ θα υπάρξουν παρεμβάσεις με αποδέκτες ευρύτερα ή πιο εξειδικευμένα κοινά.

Τα πρώτα τηλεοπτικά μηνύματα θα αρχίσουν να προβάλλονται περί τα τέλη της εβδομάδας.


Πηγή : pathfinder.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου