Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Ο Ελληνικός λαός βουτηγμένος στην ανασφάλεια και τα προβλήματα του ανέχεται και τις πολιτικές αθλιότητες



Γράφει ο Κώστας Βουκελάτος

Πριν λίγες ημέρες είχαμε ένα νέο σήριαλ με πρωταγωνιστές τους ΑΝ.ΕΛ. για χρηματισμό βουλευτή τους, κατηγορία που μόνο γέλια προκάλεσε στον ελληνικό λαό μετά το κεντρικό πρόσωπο που εμπλεκόταν σε αυτές τις κατηγορίες.

Έγινε τέτοιος χαμός και πήρε τέτοια έκταση για να αποδειχθεί ότι μόνο λάσπη και περαιτέρω απαξίωση για το πολιτικό προσωπικό προκάλεσε στους Έλληνες ψηφοφόρους.

Δεν πέρασαν δύο εβδομάδες και ξανά στο προσκήνιο οι ΑΝ.ΕΛ. με νέα καταγγελία άλλου βουλευτή που πήγαν να τον χρηματίσουν και τα ερωτήματα είναι πολλά, μόνο τους βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ. πλησιάζουν; Δεν υπάρχουν ανεξάρτητοι βουλευτές για να πλησιάσουν; Κάτι δεν πάει καλά κάτι δεν κολλάει!!!

Οι γενικές καταγγελίες, οι χρηματισμοί βουλευτών και όλη γενικά η εικόνα που επικρατεί στο ελληνικό κοινοβούλιο δείχνει την απόλυτη παρακμή που επικρατεί στον πολιτικό κόσμο και την ευθύνη έχει ο λαός που τους έστειλε στην βουλή και ένα καλό που πρέπει να γίνει για τον τόπο εάν προκηρυχθούν εκλογές είναι να μην εκλέξουν εκ νέου στην βουλή το 80% των παρόντων βουλευτών.

Αντί να ασχολούνται με το μέλλον της χώρας και των πολιτών της δουλεύοντας σε μια αποδεκτή εθνική συνεννόηση που δεν θα μας βάλει σε περιπέτειες ασχολούνται με πολιτικές αθλιότητες που μόνο κύρος και σοβαρότητα δεν δείχνουν Διεθνώς, ο καθένας για την πάρτη του και τα θέλω του και ότι περισσέψει για όλους μας.

Είναι ντροπή και άθλια συμπεριφορά που δείχνουν ένα διεφθαρμένο κράτος με άθλιας ποιότητας πολιτικούς και όλα αυτά συντελούν ακόμα ένα έγκλημα σε βάρος του ελληνικού λαού και της άμοιρης Ελλάδας!!

Πρέπει να ντρέπονται όλοι οι υπεύθυνοι!

Αλλά μετά την χθεσινή συγκέντρωση που έκανε ο Γεώργιος Παπανδρέου όπου εμφανίστηκε σαν σωτήρας εκ νέου, είμαστε άξιοι της μοίρας μας και καλά να πάθουμε και το χειρότερο είναι ότι ακόμα δεν έχουμε δει τα χειρότερα που θα μας κάνουν όλους να κλαίμε αφού ανεχόμαστε τέτοια αθλιότητα στην καθημερινότητα της χώρα μας, χώρα η οποία είναι απροστάτευτη και σε λάθος χέρια!!!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου