Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Η Κουντουρά μας λέει χωρίς να ντρέπεται ότι λειτούργησε με εθνικό και όχι κομματικό συμφέρον στο ξεπούλημα



Εάν δεν ταίριαζαν δεν θα συμπεθέριαζαν  με τον ΣΥΡΙΖΑ και οι δηλώσεις τους μαρτυρούν την ποιότητα τους και το πώς αντιλαμβάνονται το κακό που έχουν κάνει.

Η Κουντουρά εμφανίστηκε με συνέντευξη της στην εφημερίδα "Real News" και μας είπε γενικά και αόριστα μήπως και μπερδευτούμε όπως κάνουν όσοι ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ : «Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στις δυνάμεις που ευθύνονται για την καταστροφή και εξακολουθούν να υπονομεύουν το συμφέρον και το μέλλον της Ελλάδας, για το κομματικό τους όφελος, να ανακόψουν αυτή την ανοδική πορεία». Την ανοδική πορεία τονίζει η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα "Real News" και δεν ντρέπεται που το λέει και που το βλέπει μόνο η ίδια. Και συνεχίζει λες και βγήκε τώρα στην πολιτική και δεν είναι συνεργαζόμενη ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ «δεν θα ξεχάσει ποιοι ευθύνονται για την καταστροφική πενταετία 2010-2014 και την οικονομική και κοινωνική παρακμή που δημιούργησαν» και «δεν θα πιστέψει στις κενές υποσχέσεις της αντιπολίτευσης» για την υφαρπαγή ψήφου. Με τα λεγόμενα της ποιος απελπισμένα θέλει να υφαρπάξει την ψήφο κανενός τελειωμένου που δεν αντιλαμβάνεται φαίνεται.

Σχετικά με την στάση της στη Συμφωνία των Πρεσπών, αναφέρει ότι από το 2008 είχε τοποθετηθεί υπέρ της εθνικής πρότασης, όπως είχε αποτυπωθεί από όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις και όταν ήρθε η ώρα των αποφάσεων, λειτούργησε εάν είναι δυνατόν με γνώμονα «το εθνικό συμφέρον και όχι το κομματικό». Οι πολίτες αναρωτιούνται ακούγοντας τους Συριζαίους και συνεργαζόμενους για την καρέκλα με αυτούς; Δεν καταλαβαίνουν το κακό που έχουν κάνει;

Τόλμησε να πει μάλιστα για να δηλώσει επιτυχημένη ότι το 2019 ξεκίνησε πολύ δυναμικά, ενώ τα τέσσερα τελευταία χρόνια, η μεγάλη επιτυχία του ελληνικού τουρισμού, έχει αναγνωριστεί διεθνώς από όλους τους οργανισμούς του παγκόσμιου τουρισμού και η Ελλάδα έχει γίνει παράδειγμα προς μίμηση. Πρόσθεσε μάλιστα, ότι η ανάπτυξη του τουρισμού συνέβαλε στη μείωση της ανεργίας κατά 10% χωρίς να αναφερθεί ότι πρόκειται για καθαρά εποχιακή εργασία.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου