Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Αντί να ντρέπονται μετά το Φιάσκο στα Σκόπια, αμόλησαν τον Τζανακόπουλο να γελοιοποιηθεί



Δεν έχουν ίχνος ντροπής και κανένα εθνικό αίσθημα ευθύνης και το αποδεικνύουν σε κάθε τους τοποθέτηση για το ξεπούλημα της Μακεδονίας.

Αμόλησαν μετά το φιάσκο τον Τζανακόπουλο για να πει «Η μεγάλη υπεροχή του «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα στην πΓΔΜ αποτελεί θετική εξέλιξη στην πορεία για την κύρωση και θέση σε ισχύ της Συμφωνίας των Πρεσπών. Μας προβληματίζει ωστόσο η χαμηλή συμμετοχή των πολιτών καθώς αναδεικνύεται σκεπτικισμός απέναντι στη Συμφωνία». 

Όπως είπε χωρίς να τον αγγίζει η ξεφτίλα «εξαιτίας της χαμηλής συμμετοχής, η συντριπτική υπεροχή του ΝΑΙ δεν καθίσταται πολιτικά δεσμευτική για την αντιπολίτευση. Το λόγο επομένως έχει τώρα η Βουλή της ΠΓΔΜ και ελπίζουμε ότι η πρωτοβουλία της κυβέρνησης του κου Ζάεφ για Συνταγματική Αναθεώρηση θα τελεσφορήσει. «Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και υποστηρίζουμε την πρωτοβουλία του κου Ζάεφ με κύριο γνώμονα τη διαφύλαξη της δυναμικής της Συμφωνίας των Πρεσπών».

Αντί να ζητήσει συγνώμη από τον Ελληνικό λαό για την προδοσία της κυβέρνησης που εκπροσωπεί, που επιχείρησε το μεγαλύτερο ξεπούλημα στην ιστορία της Ελλάδας, είπε να ξεφτιλιστεί περισσότερο ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και αντί να σχολιάσει τον συγκυβερνήτη του Πάνο Καμμένο που μιλά για κακή συμφωνία και πανηγυρίζει για την χαμηλή συμμετοχή στο δημοψήφισμα στα Σκόπια είπε, να επιτεθεί στην Νέα Δημοκρατία που θεωρεί ξεπούλημα την προδοσία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Δεν παρέλειψε να κλείσει την ώρα της ξεφτίλας ο Τζανακόπουλος δηλώνοντας εθνικά υπερήφανος για το ξεπούλημα και εθνικά υπεύθυνη την κυβέρνηση του για την προδοσία και λέγοντας «Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει με νηφαλιότητα, σωφροσύνη & αίσθηση εθνικού καθήκοντος να υποστηρίζει την ανάγκη για να τεθεί σε ισχύ η Συμφωνία των Πρεσπών. Ώστε να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη σχέση των 2 χωρών & προς την σταθεροποίηση & την εξασφάλιση φιλίας&συνεργασίας στα Βαλκάνια».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου