Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Τσίπρας χωρίς ντροπή: Εδώ δεν παίζουμε τις κουμπάρες! Ξεχνάει όμως ότι ο ίδιος είναι η πρώτη από τις κουμπάρες!



Μας ξεφτίλισε και πάλι ο Τσίπρας προσπαθώντας να μεταφέρει την ανικανότητα του και τα παιχνίδια εξουσίας και καρέκλας στους ξένους.

Στημένος και κάνοντας τον εμφανή και καλά δυσαρεστημένο για την καθυστέρηση της καταστροφικής για τον Ελληνικό λαό συμφωνίας. Καθυστέρηση που ο ίδιος έχει προκαλέσει για να αλλάξει την χρονολογία που είχε συμφωνήσει για να φέρει τα καταστροφικά μέτρα της ανικανότητας του εξαθλιώνοντας τον Ελληνικό λαό, αντί για το 2019 στο 2020 μήπως και φτάσει στις εκλογές κανονικά το 2019 και με φρέσκα τα νέα μέτρα μπορεί να μην βρεί ούτε την ψήφο του.

Στην κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας μαζί με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ. Είπε ότι κάποιοι κωλυσιεργούν σκόπιμα (προφανώς μιλήσουμε για τον εαυτό του) και μάλιστα, απαντώντας σε ερωτήσεις είπε χαρακτηριστικά: «Εδώ δεν παίζουμε τις κουμπάρες! Αν δεν υπάρξει λύση την Παρασκευή έχω ζητήσει από τον Πρόεδρο Τουσκ να συγκαλέσει Σύνοδο Κορυφής».

Ο κ. Τσίπρας, είπε: «Δεν είμαστε διατεθειμένοι να παρακολουθούμε για πολύ ακόμα παιχνίδια σε βάρος του ελληνικού λαού και σε βάρος της ίδιας της Ευρώπης. Είναι σε εξέλιξη μια διαδικασία διαβουλεύσεων στις Βρυξέλλες που οφείλει να οδηγήσει σε λύση στο Eurogroup της Παρασκευής στη Μάλτα».

Όλα αυτά σε ένα παραλήρημα ψεύδους και κοροϊδίας που φτάνει τους Έλληνες πάνω απο τα όρια τους.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου