Δεν έχουν τέλος τα νούμερα που έχουν ρόλο στο υπό ίδρυση κόμμα της ψωνισμένης Μαρίας Καρυστιανού.
Μετά την ψεκασμένη "στελεχάρα" καθηγητή μαθηματικών Αθανάσιο Τσόκα, ρόλο οικονομικού συμβούλου στο κόμμα Καρυστιανού υποστηρίζει ότι θα έχει άλλο νούμερο η καθηγήτρια Οικονομικών, Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη, η οποία υπήρξε υπέρμαχος της επιστροφής στη δραχμή.
Η ίδια εμφανίζεται ως στενή φίλη της Μαρίας Καρυστιανού, σημειώνοντας στον ΑΝΤ1 ότι δεν πρόκειται να βάλει υποψηφιότητα, αλλά «όσο μπορώ θα τη βοηθάω στα οικονομικά», τρομάζοντας τους πολίτες της Ελλάδας που την ακούν.
Μάλιστα τον Ιανουάριο του 2015 σε ημερίδα για την Οικονομία με τίτλο «Διαγραφή χρέους και μετάβαση στο εθνικό νόμισμα», η Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη έλεγε πως «η μόνη λύση μένει και έχουμε στη διάθεσή μας είναι η επιστροφή στο εθνικό νόμισμα. Μέσα στην Ευρωζώνη δεν υπάρχει λύση, τουλάχιστον λύση που μπορεί να εξυπηρετήσει αποτελεσματικά την Ελλάδα».
Η ίδια υποστήριξε στον ΑΝΤ1 ότι «οι απώλειες για τον λαό από τα μνημόνια ήταν σημαντικά μεγαλύτερες. Το εθνικό νόμισμα είναι μία τρομερά μεγάλη δύναμη, η οποία θα μπορούσε, ήταν ένα πήδημα στο κενό εκείνη την περίοδο. Εκείνο το οποίο έχουμε υποστεί είναι τρεις φορές χειρότερο».
«Έχει βγει ένας υπολογισμός για το 2135, που θα είναι το τελευταίος Έλληνας ή Ελληνίδα που θα γεννηθεί σε αυτή τη χώρα με και ακόμη που είναι τραγικό κάθε χρόνο γίνονται 40.000 εκτρώσεις», είπε επίσης τοποθετούμενη κατά των αμβλώσεων, δείχνοντας ότι θίασος της ψωνισμένης εμπλουτίζεται!!!



0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου