Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

Αυγενάκης: Φεύγοντας, ας δείξουν τον στοιχειώδη σεβασμό στους Θεσμούς



Σε ανάρτηση του στο Facebook ο Λευτέρης Αυγενάκης τονίζει ότι «η ΝΔ δεν θα μετέχει στις ρουσφετολογικές διευθετήσεις του ΣΥΡΙΖΑ με άρον άρον άνοιγμα και κλείσιμο της Βουλής».

Η ανάρτηση του Λ. Αυγενάκη:

«Η ΝΔ δε θα μετέχει στις ρουσφετολογικές διευθετήσεις του ΣΥΡΙΖΑ με άρον άρον άνοιγμα και κλείσιμο της Βουλής. Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μέσα σε 3 ημέρες επιχειρεί να περάσει 4 νομοσχέδια στο πόδι και άγνωστο αριθμό τροπολογιών.

Η Ν.Δ. ως υπεύθυνη πολιτική δύναμη δεν προτίθεται να συμπράξει στον ευτελισμό των Θεσμών από μια κυβέρνηση που δεν έχει πλέον καμία δημοκρατική νομιμοποίηση να λαμβάνει αποφάσεις.Αποχωρούμε λοιπόν από όλες τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες, διότι δεν δεχόμαστε να είμαστε παρόντες σε μια απονομιμοποιημένη Βουλή.


Μητσοτάκης στο Κερατσίνι σε Συριζαίο Δήμαρχο: «Θα είμαι στο πλευρό όλων των δημάρχων



Μητσοτάκης στο Κερατσίνι: «Θα είμαι στο πλευρό όλων των δημάρχων ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης. Όλοι μαζί θα πάμε την Ελλάδα μπροστά».

Το μήνυμα ότι την επομένη των εκλογών δεν υπάρχουν «οι δικοί μας και οι δικοί σας» έστειλε από το Κερατσίνι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε χθες τη γειτονιά του Πειραιά, κάνοντας την πρώτη του στάση στο Δημαρχείο Κερατσινίου-Δραπετσώνας, στο οποίο τον υποδέχθηκε ο νεοκλεγείς Δήμαρχος της πόλης, κ. Χρήστος Βρεττάκος.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επέλεξε η πρώτη επίσκεψή του μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές να είναι σε έναν Δήμαρχο ο οποίος δεν εκλέχθηκε υποστηριζόμενος από τη Νέα Δημοκρατία, αλλά από τον ΣΥΡΙΖΑ, σηματοδοτώντας με αυτόν τον τρόπο την δέσμευσή του -εφόσον οι πολίτες τον τιμήσουν με την εμπιστοσύνη τους στις εθνικές εκλογές- να συνεργαστεί με όλους τους δημάρχους και τους περιφερειάρχες της χώρας ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης.


Ο κ. Μητσοτάκης συζήτησε με τον κ. Βρεττάκο για τα αποτελέσματα των εκλογών στον Δήμο, αλλά και για τα έργα που πρέπει να γίνουν στην περιοχή. «Την επόμενη μέρα, ειδικά για μεγάλα έργα τα οποία χρειάζονται και τη σφραγίδα του κράτους, εμείς θα είμαστε αρωγοί», είπε χαρακτηριστικά στον κ. Βρεττάκο ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.



Αργότερα, ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε από κοινού με τον κ. Βρεττάκο την περιοχή των Λιπασμάτων, στην οποία ήδη εκτελούνται έργα ανάπλασης, με στόχο να αποτελεί σύντομα έναν πόλο έλξης για τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής.




Ο κ. Μητσοτάκης περπάτησε τους δρόμους του Κερατσινίου και συνομίλησε με πολίτες οι οποίοι του εξέφρασαν τα παράπονα που έχουν από την υφιστάμενη κατάσταση, αλλά και τη συγκρατημένη αισιοδοξία τους ότι μπορούν να αλλάξουν. Ένας εξ αυτών του είπε ότι χρειάζεται πολλή δουλειά, για να λάβει την απάντηση από τον κ. Μητσοτάκη ότι υπάρχει «πολλή δουλειά για μας για να δημιουργήσουμε δουλειές για όλους».




Το Twitter ξεφτιλίζει και πάλι τον Τσίπρα μετά τη συνέντευξη του στην ΕΡΤ



Η συνέντευξη στην ΕΡΤ του Αλέξη Τσίπρα, έδωσε τροφή για να ξεφτιλιστεί και να τον ξεφτιλίσουν και πάλι στο twitter. 

Η συνέντευξη του πολιτικού απατεώνα και τα όσα ισχυρίστηκε ο ψεύτης πρωθυπουργός, το αλλαγμένο ύφος του για να εξαπατήσει, η έλλειψη συνείδησης για τις συνέπειες των ψεμάτων και τα όσα έχει κάνει την τελευταία 4ετία, νομίζει ότι καλύπτονται από υποσχέσεις. 

Δείτε την ξεφτίλα που του επιφύλαξαν στα social media ο κόσμος που τον άκουσε στην ΕΡΤ: 


Σοβαρά τώρα τίς πολεμικές αποζημιώσεις από τήν Γερμανία απόφασισε να διεκδηκισει ο παραμονές τών εκλογών? Η αλήθεια είναι ότι τούς τελειώνουν τα επιχειρήματα. Πάει & η Novartis... να ξαναμαντρωσουμε κανένα ψηφοφόρο του &
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Tom Samourkassidis
Μετά από τόσα ψέματα που μας έχει πει και συνεχίζει να λέει ο , υπάρχει Ελληνας που τον πιστεύει;
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη JIM TZEMOS
Οι μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών γίνονταν πάντα Σεπτέμβριο (ή και λίγο αργότερα καμιά φορά). Ο όλως τυχαίως διορίζει Ιούνιο. Άλλωστε, το κράτος έχει μπόλικο χρήμα για να ξοδέψει σε άχρηστους μισθούς Ιουλίου-Αυγούστου, με σχολεία κλειστά για καλοκαίρι.
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Steve Tsak
Αν πραγματικά πίστευε ότι η μεσαία τάξη χτυπήθηκε, θα έκανε κινήσεις μόλις τελείωνε το μνημόνιο, όχι μετά την ήττα των Ευρωεκλογών και πριν από τις Βουλευτικές
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη mimiconio
Έχεις χάσει με 9,5% διάφορα και συνεχίζεις την πολιτική του διχασμού. Και όλα τα τρολ του Συριζα όποιον διαφωνεί τον λένε φασίστα. Πίσω στο 4% και πολύ σας είναι
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Γανυμήδης
Ξέροντας ότι είναι τελειωμένος, υπονομεύει πλήρως την πορεία , όχι της επόμενης κυβέρνησης , αλλά της χώρας... Κλασικός κατσαπλιάς , αφήνει καμμένη γη...
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη test tester

Ο λογος που ψηφιζει την μειωση του αφορολογητου ειναι γιατι δεν θα ειναι ο στην κυβερνηση αυριο και θα πρεπει ο μητσοτακης να βγαλει το φιδι απο την τρυπα για να πιασει τους στοχους
See Yellow Bic's other Tweets

Αυτό σημαίνει πολιτική, νεοφασιστάκια. Κατάργηση ΚΑΙ της μείωσης του αφορολογήτου. Κι αν τολμάτε, μην ψηφίζετε.
Αυτό σημαίνει πολιτική ΑΓΥΡΤΙΑ, νεοκοροιδακια! Καταργεί νόμο :α) που ψήφισε ο ίδιος β) που καταψήφισε την κατάργηση του λίγο καιρό πριν γ) 10 μέρες μετά την σφαλιάρα των ευρωεκλογών κ 30 μέρες πριν τις βουλευτικές. Κι όμως τα ψάρια τσιμπάνε ακόμα!!
See Τσιπραιος's other Tweets


Αχ βρε ....4 χρόνια μετά το ύφος αλλαξε,μα όχι τα παραμύθια....Από τραμπούκος όταν ανέβαινες έγινες γατάκι τώρα που πέφτεις..Από απειλές κ λαϊκά δικαστήρια μιλάς τώρα για πολιτικό πολιτισμό..Ο ακαμάτης δεν ξέρει τι είναι η προκοπή και σε μάθαμε πια..
See Σαρδαναπαλος🃏🎭🃏's other Tweets

όλα εδώ πληρώνονται. Πούλησες παραμύθι και ελπίδα σένα ταλαιπωρημένο λαό, διέλυσες κάθε προσπάθεια των προηγούμενων πρωθυπουργών, έβαλες τους απίθανους και ανίκανους συντρόφους σου να αποτελειώσουν ότι αποθέματα αξιοπρέπειας είχαν απομείνει στην κοινωνία....βουρτσα
See Κος Αυγολέμονος ο Α' ο original's other Tweets
Σε κατάσταση ακραίου πανικού η Αγκελα Μερκελ φορτώνει τώρα 4 Airbus Α320 της Lufthansa με 500ευρα κ στέλνει 180δις€ στην Ελλάδα για να αποφύγει το εμπορικό εμπάργκο και την οργή . Είναι γνωστή η εξάρτηση της Γερμανικής οικονομίας στο Ελληνικό βελανίδι
See Άκης Γαβριήλ's other Tweets

Προσωπικά μόνο αηδία νιώθω έστω που τον άκουσα ένα λεπτό.
Όπως θα έπρεπε να νιώθει ο κάθε λογικός άνθρωπος στην Ελληνική κοινωνία.
Σωστός "άντρας", μαζεύεται στην γωνία όταν δεν περνάνε οι τραμπουκισμοί του. Έτσι να σε βλέπω, με το κεφάλι σκυμμένο κάτω, σούργελο!!
See Helen 🇬🇷's other Tweets