Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ έσωσαν θύμα ληστείας στο κέντρο της Αθήνας



Την ζωή ενός νεαρού άνδρα έσωσαν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποίος έπεσε θύμα αιματηρής ληστείας στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως θα παρακολουθήσετε και στο βίντεο οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια να τον σώσουν και με την βοήθεια ενός γκλοπ και μια ζώνης προσπαθούν να σταματήσουν την ακατάσχετη αιμορραγία.

Ο νεαρός αλλοδαπός δέχθηκε επίθεση στη συμβολή των οδών Πατησίων και Λέσβου στο κέντρο της Αθήνας τα ξημερώματα της 7ης Σεπτεμβρίου από τρία άτομα με σκοπό τη ληστεία.Ο άτυχος άνδρας αντιστάθηκε σθεναρά και τότε οι δράστες αφού του άρπαξαν χρήματα, τον πέταξαν πάνω στην τζαμαρία ενός καταστήματος, με ένα από τα κομμένα τζάμια να του κόβει την μηριαία αρτηρία.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ με τους γιατρούς να δηλώνουν πως αν δεν είχε υπάρξει η έγκαιρη επέμβαση των ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ ο άνδρας δύσκολα θα ζούσε, καθώς είχε χάσει πάρα πολύ αίμα και είχε μόλις 5′ -10′ λεπτά για να σωθεί!



Πηγή : newsit.gr


Αντρόπιαστη η Παπακώστα είπε διάφορα για να δικαιολογήσει την συμμετοχή της σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ



Τι να πεις και τι να γράψεις για την Παπακώστα που φυσικά και δεν έχει καμία σχέση με τον «Καραμανλισμό» που χρησιμοποιεί για να δικαιολογήσει τις επιλογές της.

Δήλωσε αντρόπιαστη μιλώντας στον ANT1 ότι δεν υπάρχει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αλλά εθνική συμμαχία και πως ο «Καραμανλισμός» υπηρετεί το ενιαίο μέτωπο στα εθνικά θέματα, και δεν φοβήθηκε όταν το έλεγε ότι θα τρίζουν τα κόκαλα του Εθνάρχη που ο κάθε τελειωμένος τον χρησιμοποιεί ασύστολα.

Είπε η Παπακώστα για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και την πορεία του διάλεξε: «Είμαστε σε μία μεταβατική περίοδο για την χώρα και πρέπει τα πολιτικά πρόσωπα και κόμματα να συνεννοηθούμε για το καλό της χώρας. Είναι συνειδητή η απόφαση του κ. Μητσοτάκη να εγκαταλείψει τις αρχές του κ. Καραμανλή. Η Νέα Δημοκρατία έχει υποστεί μετάλλαξη, η δική μου παράταξη τις οποίας τις αρχές ουδέποτε έχω απορρίψει. Υπάρχει συνειδητή επιλογή που κινείται ανάμεσα στον αντικοινωνικό φιλελευθερισμό που δεν υπηρετεί τον άνθρωπο αλλά το κέρδος. Είναι ένα συνονθύλευμα ακροδεξιάς πολιτικής ακολουθώντας την μόδα άλλων χωρών της Ευρώπης.  Θεωρώ πως στην πολιτική επιλέγεις στρατόπεδο. Είσαι με την κοινωνία ή με την ελίτ. 
Ο «Καραμανλισμός» υπηρετεί τα εξής: ενιαίο μέτωπο στα εθνικά θέματα. Υπηρετώ την κοινωνία άρα κοινωνικό πρόσημο στην πολιτική. Και τρίτον θα πρέπει να συνεννοηθούμε σε τρία ζητήματα. 
Δεν υπάρχει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει κυβέρνηση με βάση τον ΣΥΡΙΖΑ η κυβέρνηση σήμερα είναι μία συμμαχία»

Για να δικαιολογήσει τις παλαιές δηλώσεις κατά της κυβέρνησης είπε για να γελάει ο κόσμος ότι: «οι δηλώσεις που αναδείχθηκαν αφορούσαν την περίοδο του 2015 όπου τότε και ο ΣΥΡΙΖΑ είχε διαφορετική αντίληψη για τα πράγματα. Στις δηλώσεις μου με επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός ο οποίος σήμερα έχει άλλη στρατηγική και έχει μπει στα παπούτσια του μεσαίου χώρου. Εξάλλου στην πολιτική κάποιος θα πρέπει να έχει το θάρρος να αναλάβει τις ευθύνες του».

Με λίγα λόγια η Παπακώστα, συμμετέχει σε μια συμμαχία από τελειωμένους, ανίκανους, αμόρφωτους και ανεπαρκής που κάνουν κακό στην χώρα!!! Μάλλον έχει δίκιο εκεί είναι η θέση της!!


Και ο Τσιρώνης έχει "τελειωμένους" τους 70ρηδες θα περιμένουμε να πεθάνουν


Δεν είναι απλά προκλητική ξεφτίλα οι δηλώσεις τους είναι ο κυνισμός και η αθλιότητα που τους διακατέχει αδιαφορώντας για τις αντιδράσεις της κοινωνίας.

Την θέση του προκλητικού άθλιου Αλέξη Τσίπρα υιοθέτησε ο Γιάννης Τσιρώνης μιλώντας στην εκπομπή «Από νωρίς» στην τηλεόραση του EpsilonTV και μάλιστα χωρίς ίχνος ντροπής για τα "περήφανα γηρατειά" λέγοντας : Ορθό αυτό που είπε για το προσδόκιμο ζωής των συνταξιούχων

Δηλαδή υιοθέτησε αυτά που είπε ο Αλέξης Τσίπρας προκαλώντας αισχρά την τρίτη ηλικία: «Αλλά το μέτρο αυτό, θα εξηγήσουμε στους εταίρους μας στην Κομισιόν, ότι είναι ένα μέτρο αντιαναπτυξιακό. Και είναι ένα μέτρο μη διαρθρωτικό. Είναι μέτρο μη διαρθρωτικό διότι αφορά στην προσωπική διαφορά. Και αφορά, δηλαδή, κάποια συγκεκριμένη μερίδα συνταξιούχων, οι οποίοι σήμερα είναι πάνω από 70 ετών οι περισσότεροι, άρα η όποια, ας το πούμε έτσι, περικοπή δαπανών δεν θα είναι μια μόνιμη περικοπή. Θα σβήσει με το πέρασμα του χρόνου. Να το πω με δυο λόγια, δεν θα έχει καμία επίπτωση στην δομή του ασφαλιστικού συστήματος, στις αναλογιστικές μελέτες, στη βιωσιμότητα του ασφαλιστικού συστήματος»


Όταν η γελοιότητα δεν έχει πάτο! Γαβρόγλου για το κουδούνι στις 9: Τσακώνονται στα σπίτια



Είναι πέρα πάσης αμφιβολίας ότι ο Γαβρόγλου, είναι ακατάλληλος και μόνο να αντιληφθεί τις ανάγκες της εκπαίδευσης και να κάνει τις όποιες απαραίτητες αλλαγές χρειάζονται.

Το μόνο που καταφέρνει είναι να υποβαθμίζει τα σχολεία και τα πανεπιστήμια με τις ενέργειες του και να ξεφτιλίζεται με δηλώσεις και αποφάσεις που μόνο γέλιο μπορούν να φέρουν και τίποτα περισσότερο.

Ο Κώστας Γαβρόγλου, μιλώντας στον Real Fm 97,8, μέσα σε όσα είπε που δεν έχουν σημασία να τα αναφέρουμε, υπεραμύνθηκε της άποψής του ότι πρέπει το σχολείο να ξεκινά στις 9 το πρωί και αυτή την φορά έθεσε ως επιχείρημα και τους καυγάδες που γίνονται στα σπίτια: «Οι μεγάλοι καβγάδες γίνονται για τρία πράγματα στα σπίτια. Το ένα είναι ‘άφησε επιτέλους το κινητό σου και ασχολήσου με τα βιβλία’. Το δεύτερο είναι ‘κοιμήσου, αργείς’, και το πρωί ‘ξύπνα, ξύπνα’. Είναι οι βασικές εντάσεις σε μία οικογένεια. Εμείς δεν λέμε ότι όλα αυτά ως διά μαγείας θα σταματήσουν». Και συνέχισε εκμεταλλευόμενος τα ΑΜΕΑ για να δικαιολογήσει τις βλακείες του συμπληρώνοντας πως με αυτή την αλλαγή βοηθιούνται πολύ οι οικογένειες που έχουν παιδιά με ειδικές ανάγκες, γιατί ξυπνούν πάρα πολύ νωρίς.


Ν.Δ.: Άλλη μια σχολική χρονιά χωρίς το δωρεάν ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Φρούτα και Λαχανικά στα σχολεία»!



H Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Σερρών, κυρία Φωτεινή Αραμπατζή, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
             
«Μπορεί το κουδούνι της σχολικής χρονιάς να χτύπησε αλλά φαίνεται πως δεν ξύπνησε τη ράθυμη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Για τέταρτη συνεχή χρονιά διακυβέρνησής της, επιδεικνύει την ίδια ανικανότητα υλοποίησης του προγράμματος δωρέαν διανομής φρούτων, λαχανικών και γάλακτος στα σχολεία όλης της χώρας.

Και αυτό παρά τις επανειλημμένες παρεμβάσεις της Νέας Δημοκρατίας, παρά τις διαμαρτυρίες όλων των ενδιαφερομένων, παρά και τις ανακοινώσεις του ίδιου του πρώην υπουργού Βαγγέλη Αποστόλου τον περασμένο Μάιο περί δήθεν νέου διαγωνισμού διανομής τροφίμων στα σχολεία.

Την στιγμή που η πλειονότητα των χωρών της Ε.Ε. όχι μόνο αξιοποιεί το πρόγραμμα αλλά λαμβάνει και πρόσθετα κονδύλια, η χώρα μας παρουσιάζει μηδενική απορρόφηση και αφήνει ανεκμετάλλευτα 4.769.570 ευρώ!

Πολύτιμα κοινοτικά κονδύλια πάνε χαμένα από μια εξοργιστικά αδιάφορη κυβέρνηση για το σύνολο του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης. Υπενθυμίζεται ότι επί κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας καταγράφονταν απορροφήσεις που έφταναν το 100%.

Η Νέα Δημοκρατία καλεί εκ νέου τον νέο Υπουργό Σταύρο Αραχωβίτη, έστω και τώρα, να σπεύσει, αξιοποιώντας τους σχετικούς πόρους. Γιατί, εκτός από βελτίωση της διατροφής εκατοντάδων χιλιάδων μαθητών, το εν λόγω πρόγραμμα θα αποτελέσει και οικονομική ανάσα για αγροτικές επιχειρήσεις φρούτων και λαχανικών που υποφέρουν από την φορολογική και ασφαλιστική επιδρομή και την κρίση στην αγορά».


Ανεξέλεγκτη η εγκληματικότητα - Εξέπνευσε ο 23χρονος που είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι στην Ελευσίνα



31η Αυγούστου 00:15 στην οδό Μαρίνου Αντύπα στην Ελευσίνα, ο 23χρονος επέβαινε σε ΙΧ αυτοκίνητο μαζί με δύο άτομα, όταν άγνωστοι τους πλησίασαν με αυτοκίνητο και τον πυροβόλησαν στο κεφάλι τρεις φορές.

Στη συνέχεια το ΙΧ στο οποίο επέβαινε ο δράστης με τους συνεργούς του εξαφανίστηκε.

Εχθές 11 Σεπτεμβρίου υπέκυψε στα τραύματα του ο 23χρονος Βασίλης.

Ο νεαρός νοσηλευόταν στο Θριάσιο και υπέκυψε την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου στα τραύματά του.

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. που έχει εκδώσει ένταλμα σύλληψης για συγκεκριμένο πρόσωπο. 



Ζάεφ: Είμαστε Μακεδόνες, με το δικό μας έδαφος και τη μακεδονική γλώσσα



Με τη συμφωνία προστατεύσαμε τη μακεδονική μας ταυτότητα, τόνισε ο Σκοπιανός πρωθυπουργός σε ομιλία του και πρόσθεσε: «με την ιστορία, τον πολιτισμό και την κληρονομιά της ΠΓΔΜ»
«Με τη συμφωνία προστατεύσαμε τη μακεδονική μας ταυτότητα». Με την παραπάνω φράση ξεκίνησε την ομιλία του ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ, απευθυνόμενος σε πολίτες ενόψει του δημοψηφίσματος της 30ης Σεπτεμβρίου για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο Σκοπιανός πρωθυπουργός, σε αντίθεση με όσα υποστήριξε νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας και με όσα υποστηρίζουν ότι διαφυλάχτηκαν ο Νίκος Κοτζιάς και τα υπόλοιπα μέλη της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε με σαφήνεια ότι «είμαστε Μακεδόνες, με το δικό μας έδαφος και τη μακεδονική γλώσσα. Με την ιστορία, τον πολιτισμό και την κληρονομιά της ΠΓΔΜ».

Αναφερόμενος στο δημοψήφισμα της 30ης Σεπτεμβρίου, ο Ζόραν Ζάεφ αναφέρθηκε για μία ακόμη φορά σε «Ευρωπαϊκή Μακεδονία» και όχι Βόρεια Μακεδονία όπως προβλέπεται στη Συμφωνία των Πρεσπών και πρόσθεσε ότι «μπαίνουμε στην Ευρώπη εξίσου με όλα τα κράτη μέλη του ΝΑΤΟ και της ΕΕ».

Πηγή : protothema.gr


Ν.Δ.: Θα χαίρει της εμπιστοσύνης της Κυβέρνησης ο Πρόεδρος της ΔΕΗ μετά την καταδίκη του;



Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ. για την εμπλοκή με τη δικαιοσύνη του Προέδρου της Δ.Ε.Η.

«Με ερώτηση που καταθέτουν 23 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Γιώργος Σταθάκης  καλείται να δώσει εξηγήσεις για τη διατήρηση στη θέση του, του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της ΔΕΗ παρά το γεγονός ότι έχει καταδικαστεί πρωτόδικα για παράβαση καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση. H υπόθεση αφορά τη συγκάλυψη αξιόποινων πράξεων υπαλλήλου του, η οποία τελικά καταδικάστηκε για παθητική δωροδοκία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Η θητεία του μάλιστα ανανεώθηκε τον Ιούνιο του 2018 παρά το γεγονός ότι η υπόθεση εκκρεμεί στον δεύτερο βαθμό. 

Ο κ. Σταθάκης και η Κυβέρνηση καλούνται άμεσα να δώσουν απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα: Γνώριζαν την υπόθεση όταν ανανέωσαν τη θητεία του Προέδρου της ΔΕΗ; Αν ναι, ο Υπουργός και η Κυβέρνηση συναινούν με τέτοιες έκνομες συμπεριφορές, που επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο μια ήδη επιβαρυμένη οικονομικά ΔΕΗ; Και βέβαια, θα εξακολουθήσει να χαίρει της εμπιστοσύνης της Κυβέρνησης ο Πρόεδρος της ΔΕΗ ύστερα και από τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης;».


Ο Τσίπρας ξεφτιλίστηκε σε άδεια έδρανα γεμάτος νεύρα και το twiiter τον "περιποιήθηκε"



Εδώ κατηγόρησε του νεκρούς στο Μάτι ότι έφταιγαν που πέθαναν τον Μητσοτάκη στο ευρωπαϊκό  κοινοβούλιο δεν θα κατηγορήσει.

Σε άδεια έδρανα ο Αλέξης Τσίπρας με πολλά νεύρα, λέγοντας αισχρά ψέματα μπροστά στους μετρημένους στα δάχτυλα που πήγαν να τον ακούσουν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και μην έχοντας να απαντήσει στα ερωτήματα σοβαρών ανθρώπων, έκανε αντιπολίτευση στο Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οι χρήστες των social media την διχαστική τακτική του Αλέξη Τσίπρα με την επίθεση σε Μητσοτάκη καθώς και τα άδεια έδρανα δεν τα άφησαν ασχολίαστα :


Πωπωω...κατηγόρησε λέει ο Τσίπρας το Μητσοτάκη στο
Μωρέ εδώ κατηγόρησε τους νεκρούς στο ότι έφταιγαν που πέθαναν, στο Μητσοτάκη θα κολώσει ?
View image on TwitterView image on Twitter
Ο προηγούμενος Ευρωπαίος ηγέτης που μίλησε στο στο Στρασβούργο ήταν ο Εμανουέλ τον περασμένο Απρίλιο. Στην περίπτωση του Αλέξη φαίνεται πως οι ευρωβουλευτές του γύρισαν την πλάτη, καθώς η αίθουσα της Ολομέλειας ήταν σχεδόν άδεια.
Οταν δεν κατανοείς ότι το μήνυμα των άδειων εδράνων είναι πως μέσα από τα καμώματά σου κατέληξες πιο αναξιόπιστος,πιο βαρετός,πιο απεχθής ακόμη και σ'αυτούς των οποίων τα συμφέροντα υπηρετείς, σημαίνει ότι έχεις χάσει την επαφή με το περιβάλλον..
Μιλάει ο Βέλγος Φερχόφστατ στο ,με την φωνή της κοινής λογικής,επισημαίνει τα χάλια μας και το φρόκαλο που έκανε ΠΘ ο σοφός λαός για να διώξει την κρίση μ'ένα νόμο κι ένα άρθρο,γελάει λες και ακούει από τον Λάκη ανέκδοτα για κλανιάρες γριές.
Αλέξη δεν άλλαξες μάλλον την Ευρώπη.
Μόνο τα έδρανα έμειναν να σε ακούσουν που αν είχαν πόδια θα έφευγαν και αυτά!
Τους εκφραζουμε για αυτό την αμέριστη συμπάθεια μας.
Στην εκπομπή "Αταίριαστοι" στο ΣΚΑΙ: "Ο Αλέξης έχει δυο πρόσωπα. Στο στο έδειξε το ευρωπαϊκό του πρόσωπο. Όμως το πραγματικό του πρόσωπο είναι καθαρά αντιευρωπαϊκό, καθώς χρησιμοποιεί πολιτικές μεθόδους και ρητορική "μαδουρικής" εμπνεύσεως".
Βγήκε να μιλήσει το ζαβό για να παρουσιάσει και καλά το όραμα του για την Ευρώπη και είχε η αίθουσα δέκα περίεργους να τον δουν,δύο άλλους που τους είχε πάρει ο ύπνος,την καθαρίστρια ,και τον Παπαδημούλη. Πως να μην είχε νεύρα ο ηγέτης που θα άλλαζε την Ευρώπη
Περιμένατε από τον άρχοντα να δείξει το ευρωπαϊκό του πρόσωπο στο στο ; Ρεζίλι πάλι μας έκανε σε πανευρωπαϊκή μετάδοση...
Τις προτάσεις του για το μέλλον της ΕΕ πήγε να παρουσιάσει στο ο μεγαλύτερος κωλοτούμπας του πιο διχαστικού και αστείου ΟΧΙ (στην ΕΕ). Τόσο θρασύς, τόσο λίγος.
Του απήντησε η άδεια αίθουσα του κοινοβουλίου. https://m.youtube.com/watch?v=PLg9C0_QKh8&ebc=ANyPxKoSZkX6r5FAbdqka2KTkir2FqKMuV-BEtQPQxLnvthncXJgID8Wj9_lqtsiG2lCXSsAdPACFlRHjwJHWqx--BYmuj6Tdw 
Οποιος μιλάει για μισθούς,συντάξεις,φοροληστεία,εξαθλίωση,άστεγους, αυτοκτονίες,αυταρχισμό,ξεπούλημα είναι λαϊκιστής.
Στην ΕΖ πατριώτης ειναι όποιος ξεπουλάει τη χώρα κ την ιστορία της, ληστεύει,ξεσπιτώνει,ξυλοφορτώνει το λαό χάριν των τοκογλύφων
Ο "ηγέτης" Τσίπρας μίλησε στο σε άδεια έδρανα... Πεθαίνω! Χαχαχαχα
Πληρώσαμε τις αυταπάτες του 200 διςΤώρα περιφέρεται και πουλάει στο εναλλακτικό ευρωπαισμό, έχοντας χτίσει την καριέρα του στην αποθέωση της Βενεζουέλας και της Αργεντινής!!Μεγάλος άτυχος?? Η γενιά +-40άρηδων που την χαντάκωσε μια για πάντα ο λαϊκισμός του Αλέξη
Αντε Γεια .... Τέτοια ψυχρολουσία σε πρωθυπουργό κράτους δεν είχε γίνει ποτέ στην Ευρωβουλή. Ξεκίνησε να μιλάει και έφυγαν από την αίθουσα. χαχαχα !!!

⛔️Τεράστια γκάφα του Σπύρου Γεωργιάδη (Αντιπροέδρου της ΝΔ). Σχολίασε την ομιλία του Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη χωρίς να την έχει δει!

Βίντεο από 👇🏽 pic.twitter.com/pkeLbsTXBm
Αυτός δεν είναι πολιτικός άντρας,αλλά ο ψευτάκος του καφενέ.
Προς ΕΡΤ:
Οταν αποφασιζεις να δείξεις ζωντανα την ομιλια του π/θ στο Ευρωκοινοβούλιο(και σωστα)οφείλεις να δειξεις και τα οσα ευρωβουλευτες τον ρωτησαν
Γιατι οταν δεν το κάνεις αλλα δείχνεις μετα και την απαντηση του π/θ μπορει να κατηγορηθεις για μεροληψια.....
Διαβάζω απόψεις που κοροϊδεύουν τον Τσίπρα επειδή το ήταν μισοάδειο. Ντροπή σε αυτούς που έλειπαν και όχι στον Τσίπρα. Για μένα, υποχρεούσαι να παρίστασαι, είτε συμφωνείς με τον ομιλητή, είτε όχι.
Την ομιλία του στο την παρακολούθησαν 32 από τους 751 Ευρωβουλευτές. Δηλαδή περίπου 4,2%. Κερδάμε εντός και εκτός συνόρων, Αλέξη.
Πήγε το τσογλάνι στο και νόμιζε ότι εκεί θα του φιλούσαν τα χέρια και τα πόδια. Χρειάζεσαι μεγάλη προσπάθεια όχι μόνο να είσαι πίσω στις δημοσκοπήσεις αλλά να σε χλευάζει και η ΕΕ για τις κωλοτούμπες σου.
ο ΠΘ με την σημερινή του ομιλία κ τις τοποθετήσεις του στο , για το μέλλον της Ευρώπης , απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι ένας μεγάλος Έλληνας, Ευρωπαίος, Αριστερός Ηγέτης!
γι αυτο κ τα απο την αντιδραστικη Δεξια εντος κ εκτος
15 άτομα παρακολούθησαν την ομιλία του Τσίπρα και οι 5 από αυτούς χειροκρότησαν στο τέλος απο την χαρά τους , επειδή τελείωσε .
Ελάχιστοι, είπε ο Αλέξης στο , πίστευαν πως θα τα καταφέρει.
Είναι ο ίδιος που απειλούσε την τρόικα να μην κλείσει την 5η αξιολόγηση τον Δεκέμβριο του ‘14 και, όντως, κανείς τότε δεν πίστευε πως θα κατάφερνε να μας χρεώσει με 200δις και capital controls.

το αλέκση νόμιζε μιλάει σε συνέλευση δεκαπενταμελούς