Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Καταδίκη Πολάκη και δικαίωση μετά θάνατον για τον Βασίλη Μπεσκένη



Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών έκρινε ένοχο για εξύβριση τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, ενώ του επέβαλε και την καταβολή χρηματικής αποζημίωσης στην οικογένεια του αδικοχαμένου δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη. 

Η καταδίκη αφορά στις δημόσιες καταγγελίες του Παύλου Πολάκη κατά του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη, τον οποίο ο αναπληρωτής υπουργός κατηγόρησε ότι δήθεν διορίστηκε στο ΚΕΕΛΠΝΟ όταν αποχωρούσε από το γραφείο Τύπου του υπουργείου Υγείας όπου εργαζόταν επί υπουργίας Αδωνι Γεωργιάδη.

Σύμφωνα με το dikaiologitika.gr το Πρωτοδικείο έκανε δεκτά τα επιχειρήματα του δημοσιογράφου, τονίζοντας ότι πρόκειται «ψευδείς ισχυρισμούς» του υπουργού που είχαν σκοπό «να προσβάλουν και προσέβαλαν την τιμή και την υπόληψή του» ενώ σε άλλο σημείο του σκεπτικού επισημαίνεται ότι ο Παύλος Πολάκης αναφερόμενος στους ψευδείς αυτούς ισχυρισμούς «δεν είχε ιδιαίτερη αποδεικτική θεμελίωση». 

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το σημείο του σκεπτικού της απόφασης που εξηγεί ότι ο κ. Πολάκης δεν προσπάθησε καν να βρει αποδεικτικά στοιχεία πριν αποφασίσει να εξυβρίσει τον Βασίλη Μπεσκένη καθώς αποδείχθηκε ότι η σχετική έρευνα έγινε μετά τις δηλώσεις του και όχι από τον ίδιο αλλά από την Εισαγγελία Διαφθοράς.

Μετά την έρευνα αυτή αποδείχθηκε επίσης ότι ο εκλιπών δημοσιογράφος δεν είχε καμία απολύτως σχέση με το ΚΕΕΛΠΝΟ.


ΕΘΝΟΣ


Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του 42χρονου που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικη



Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες ημεδαπού, κατηγορούμενου για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου κατ' εξακολούθηση, ακούσια απαγωγή ανηλίκου με σκοπό την ακολασία, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή, εξύβριση, απειλή κατά συρροή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, πράξεις που φέρεται ότι τελέσθηκαν στη Σαλαμίνα το χρονικό διάστημα από 01-12-2018 έως 30-01-2019.

Πρόκειται για τον (επ.) ΜΟΣΧΟΒΗ (ον.) ΑΓΓΕΛΗ του Σταύρου και της Ιωάννας, γεννηθέντα στις 07-03-1976 στη Νίκαια Αττικής.



Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι την 11-8-2019, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού ανηλίκων παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-4653066 του Τμήματος Ασφαλείας Σαλαμίνας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.


Το ακροαριστερό καθεστώς ετοιμάζεται :43.000 αλλοδαποί με ψήφο στην Α’ Αθηνών



Απίστευτη μεθόδευση από το ακροαριστερό καθεστώς του ο Α. Τσίπρας στις επερχόμενες εκλογές. 

Δεν τον θέλουν ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε τον Τσίπρα οι Έλληνες και ειδικά οι Μακεδόνες και ποντάρει σε αλλοδαπούς να τους δώσει δικαίωμα ψήφου για να επιβιώσει σε βάρος και πάλι της Ελλάδας.

Πώς θα σώσουμε λοιπόν την ανίκανη ακροαριστερά αδιαφορώντας για την χώρα; Με την ψήφο των μεταναστών και κάθε είδους αλλοδαπών, έτσι δίνουν δικαίωμα ψήφου σε ξένους όπως γράφει η ΕΣΤΙΑ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στους εκλογικούς καταλόγους έχουν εγγραφεί 43.000 μετανάστες. Το 2015, στην ίδια εκλογική περιφέρεια, τον ΣΥΡΙΖΑ είχαν ψηφίσει 78.431 πολίτες και τη ΝΔ 77.630 πολίτες.




Συνεχίζει να ντροπιάζεται για πολιτική επιβίωση ο Παπαχριστόπουλος: Μεγάλη μου χαρά να με εντάξει ο πρωθυπουργός στα ψηφοδέλτια


Φτάνει με τον Παπαχριστόπουλο και κανένας δεν πρέπει να ασχολείται πλέον!!

Εμφανίστηκε στον ΑΝΤ1 και είπε με θράσος :«Στήριζα, στηρίζω και θα συνεχίσω να στηρίζω την προσπάθεια της κυβέρνησης να σηκώσει τη χώρα, να τελειώσει οριστικά με τη διαπλοκή και την μιντιακή δικτατορία».

«Τέσσερα χρόνια στήριζα το κυβερνητικό έργο. Συνεχίζουμε να στηρίζουμε το κυβερνητικό έργο γιατί πιστεύουμε ότι η κυβέρνηση πήρε μία χώρα χρεοκοπημένη, λεηλατημένη και σιγά σιγά την αναστηλώνει. Δε βλέπω κανένα λόγο να αλλάξω» είπε παρακαλώντας τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον Ant1 και τόνισε ο αντρόπιαστος πολιτικός γυρολόγος ότι θα είναι μεγάλη του χαρά αν ο πρωθυπουργός τον εντάξει σε αυτήν την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως είπε, θα ζητήσει συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα και θα χαρεί πολύ αν θα συμμετέχει σε αυτήν την προσπάθεια.

Ο Παπαχριστόπουλος πρέπει να αγνοηθεί από όλα τα κόμματα και τον ΣΥΡΙΖΑ και να βγει στην αγορά να δουλέψει χωρίς να ξανά ασχοληθεί με την πολιτική, δεν τον χρειάζεται η χώρα.


Οι Ράδιο Αρβύλα ξεφτιλίζουν όπως του αξίζει τον Παύλο Πολάκη


Οι Ράδιο Αρβύλα παρουσίασαν τον Παύλο Πολάκη να καπνίζει και μάλιστα όχι μόνο τσιγάρο, αλλά... ναργιλέ, φωνάζοντας στους «εργαζομένους» του που του τον έφεραν: «Σ'ωραίος, ρε».

«Είπε κάτι το βοθροκάναλο;» αναρωτιέται ο θεριακλής υπουργός, που μετά τον ναργιλέ, βγάζει κι ένα «τσιγαριλίκι» να καπνίσει live, αφού το αφιερώσει στον Επίτροπο.



Σύλληψη 34χρονου και βιντεοληπτικό υλικό από τη δράση σπείρας που διέπραττε κλοπές από καταστήματα


Δίνεται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, βιντεοληπτικό υλικό στο οποίο εμφαίνεται ο τρόπος δράσης μελών συμμορίας, που διέπραττε κλοπές από καταστήματα κατ' εξακολούθηση.

Ειδικότερα :

Συνελήφθη, πρωινές ώρες της 24-1-2019 στον Ταύρο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και του Τ.Α. Αγίων Αναργύρων-Καματερού, ένας 34χρονος ημεδαπός για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών κατ' εξακολούθηση. Αναζητείται ο συνεργός του.

Εμπλεκόμενοι στην ίδια υπόθεση, είναι και τέσσερις (4) αλλοδαποί, ιδιοκτήτες ή υπεύθυνοι λειτουργίας καταστημάτων πώλησης κινητών τηλεφώνων, κατηγορούμενοι για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψε ότι ο δράστης, μαζί με συνεργό του που αναζητείται, από τον Μάρτιο του έτους 2018, διέπρατταν συστηματικά διαρρήξεις-κλοπές από καταστήματα (ειδών κινητής τηλεφωνίας, πρατήρια υγρών καυσίμων, μίνι μάρκετ, φαρμακεία), σε διάφορες περιοχές της Αττικής από τα οποία αφαιρούσαν χρηματικά ποσά και προϊόντα.

Ως προς τον τρόπο δράσης, οι κατηγορούμενοι χρησιμοποιούσαν συγκεκριμένο αυτοκίνητο, στο οποίο τοποθετούσαν προσωρινά κλεμμένες πινακίδες. Μετά την επιλογή του καταστήματος-στόχου, το προσέγγιζαν με το προαναφερόμενο αυτοκίνητο και προσαρμόζοντας στο γάντζο ρυμούλκησης αυτού και στα ρολά ασφαλείας του καταστήματος, ιμάντα έλξης, τα αποκολλούσαν. Για τη θραύση των υαλοπινάκων χρησιμοποιούσαν ειδικό εργαλείο- σφυρί.

Στη συνέχεια ο οδηγός παρέμενε στο όχημα, εκτελώντας χρέη τσιλιαδόρου και ο 34χρονος εισέρχονταν στο κατάστημα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και αφαιρούσε χρήματα και προϊόντα. Σημειώνεται ότι οι δύο δράστες βρίσκονταν σε συνεχή ασυρματική επικοινωνία.

Στη συνέχεια διέθεταν τα κλοπιμαία, κυρίως τις συσκευές κινητής τηλεφωνίας σε άλλο συνεργό τους, ο οποίος με τη σειρά του τα διέθετε σε τέσσερα (4) καταστήματα πώλησης κινητών τηλεφώνων.





Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν είδη ένδυσης που χρησιμοποιούσαν για τη διάπραξη των κλοπών, ιμάντες ρυμούλκησης, σφυρί, φακός, κλεμμένα αξεσουάρ από πρατήριο καυσίμων, -1.400- ευρώ, -2- χρυσές λίρες και -100- δολάρια Αυστραλίας.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί τριάντα τέσσερις (34) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών από καταστήματα, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Υπολογίζεται ότι τα κέρδη από την παράνομη αυτή δραστηριότητα υπερβαίνουν τις 130.000 ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε για κυρία ανάκριση.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική τους δράση, στη διευκόλυνση της διερεύνησης συμμετοχής τους και σε άλλες ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινες πράξεις και στην αξίωση της Πολιτείας για τον ποινικό κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσαν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-2693915-6 του Τμήματος Ασφαλείας Αγίων Αναργύρων-Καματερού και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.




Ηράκλειο: Κρούσμα γρίπης σε παιδικό σταθμό



Προβληματισμό προκάλεσε σε δημοτικό παιδικό σταθμό του Ηρακλείου, το γεγονός ότι γονείς ενός από τα παιδιά που φοιτούν, γνωστοποίησαν στη διευθύντρια ότι το παιδί τους είχε εκδηλώσει συμπτώματα γρίπης και μετά από εξετάσεις επιβεβαιώθηκε ότι φέρει τον ιό της γρίπης Η1Ν1.

Aς σημειωθεί, πως το παιδί, πάντως, δεν χρειάστηκε να νοσηλευθεί και βρίσκεται στην οικία του.

Επιπροσθέτως, όπως διευκρίνισε η πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου, Μαρία Κασσωτάκη, «γιατρός του Οργανισμού έσπευσε να ενημερώσει τους εργαζόμενους και τους γονείς των παιδιών σχετικά με τα μέτρα προστασίας. Δεν υπήρξε περαιτέρω αναστάτωση και το σχολείο ούτως ή άλλως λειτουργεί κανονικά. Απλά αυτό το διάστημα οι εκπαιδευτικοί μιλούν πιο εντατικά στα παιδιά για τα μέτρα αυτοπροφύλαξης, όπως το πλύσιμο των χεριών».

Τέλος, επισημαίνεται πως αντίστοιχη ενημέρωση πραγματοποιείται από τους εκπαιδευτικούς σε όλες τις βαθμίδες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ


Νεκρός κρατούμενος στο Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού



Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για έναν άνδρα από την Τουρκία ηλικίας 60 χρόνων ο οποίος είχε συλληφθεί ως μέλος κυκλώματος δουλεμπόρων και βρέθηκε κρεμασμένος στο κελί του κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες  στις 7 το απόγευμα της Δευτέρας. 

Ο 60 άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος στο Ψυχιατρείο Κρατουμένων του Κορυδαλλού και αμέσως σήμανε συναγερμός με τους αστυνομικούς να τον οδηγούν στο νοσοκομείο κρατουμένων όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του.

Η Αστυνομία έρευνα προσπαθεί τα αίτια του θανάτου του 60χρονου.


«Εφυγε» η Ελληνίδα που έγινε μητέρα μετά από μεταμόσχευση καρδιάς



Αν και οι γιατροί το απαγόρευσαν, η Ζωή Κωσταρίδη έζησε την ευτυχία της μητρότητας

Την τελευταία της πνοή, χτυπημένη από τον καρκίνο, άφησε το βράδυ της Παρασκευής η Ζωή Κωσταρίδη (φωτό), η πρώτη μεταμοσχευμένη γυναίκα στην Ελλάδα που, παρά τις αντιρρήσεις των γιατρών, έγινε μητέρα. Τα προβλήματα υγείας για την άτυχη Ζωή εμφανίστηκαν από τα 13 της χρόνια, έπειτα από εξετάσεις που έκανε, ωστόσο η απουσία συμπτωμάτων την έκανε να μη δώσει ιδιαίτερη σημασία. 

Δέκα χρόνια μετά, στα 23 της, ξεκίνησαν οι πρώτες λιποθυμίες, ενώ στα 30 της εμφάνισε βαριά καρδιακή ανεπάρκεια και μπήκε στην Εντατική. Οπως χαρακτηριστικά είχε δηλώσει σε συνέντευξή της, ήταν η χειρότερη περίοδος της ζωής της, καθώς δεν μπορούσε να αυτοεξυπηρετηθεί. Τη μέρα που χτύπησε το τηλέφωνο για το πολυπόθητο μόσχευμα τα συναισθήματά της ήταν ανάμεικτα, καθώς από τη μία η οικογένεια του θανόντος θρηνούσε ένα παιδί 17 ετών και από την άλλη η ίδια και οι οικείοι της περίμεναν με χαρά τη μέρα αυτή. 

Τελικά όλα πήγαν καλά και η καρδιά του 17χρονου αγοριού «χτυπούσε» στο σώμα της για 14,5 χρόνια. Μεγάλη της επιθυμία ήταν να κρατήσει στην αγκαλιά της το δικό της παιδί, πράγμα που οι γιατροί τής απαγόρευσαν. Ωστόσο, παρά τις σθεναρές αντιδράσεις τους, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και του έδωσε το όνομα του 17χρονου δότη της, του Αργύρη.


dimokratianews.gr


Στυτική δυσλειτουργία: 4 επιστημονικές λύσεις



Η ανησυχία ενός άντρα να μην μπορέσει να σταθεί στο... ύψος των περιστάσεων στην σεξουαλική του ζωή, είναι από τους μεγαλύτερους “ενόχους” αύξησης του στρες, το οποίο με τη σειρά του σε έναν φαύλο κύκλο, επιδεινώνει ακόμα περισσότερο το πρόβλημα.

Πολλοί άντρες, καθώς μεγαλώνουν, καταφεύγουν στην λύση του Viagra, το οποίο είναι πολύ αποτελεσματικό και έχει βοηθήσει εκατομμύρια ανθρώπους με στυτική δυσλειτουργία μέχρι σήμερα.

Εκτός, όμως, από τις φαρμακευτικές, υπάρχουν και ορισμένες φυσικές μέθοδοι για να καταπολεμήσετε την στυτική δυσλειτουργία:

Περπατήστε 3χλμ κάθε μέρα

Με αυτή την πολύ απλή συνήθεια και σε συνδυασμό με μια υγιεινή διατροφή, μπορείτε να αντιστρέψετε την στυτική δυσλειτουργία, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε το 2005. Σε αυτήν , διαπιστώθηκε ότι οι άντρες που δεν περπατούσαν σχεδόν καθόλου κάθε μέρα και έφτασαν να έχουν περιφέρεια μέσης πάνω από 106cm, ήταν 50% πιο πιθανό να έχουν πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας σε σύγκριση με εκείνους που περπατούσαν τακτικά και είχαν περιφέρεια μέσης 80cm.

Το “βότανο-βιάγκρα”

Το τζίνσεγκ, και συγκεκριμένα το “κόκκινο ginseng” είναι γνωστό και ως “βότανο-Viagra”. Το κόκκινο τζίνσενγκ είναι όταν η ρίζα του φυτού υπόκειται επεξερτασία στον ατμό και στη συνέχεια ξηραίνεται. Η ρίζα ginseng είναι το μέρος του φυτού που χρησιμοποιείται σε διάφορες φυσικές θεραπείες. Ωστόσο, το φυτό πρέπει να καλλιεργηθεί για τουλάχιστον πέντε έτη πριν να μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Σε μια έρευνα του 2008, σχετικά με επτά επιμέρους μελέτες για το κόκκινο ginseng και την στυτική δυσλειτουργία, διαπιστώθηκε ότι οι δόσεις από 600 έως 1.000 mg τρεις φορές την ημέρα, είχαν μεγάλη αποτελεσματικότητα.

Το αμινοξύ που θα σας δώσει... ώθηση

Η L-αργινίνη, ένα αμινοξύ που υπάρχει στο σώμα με φυσικό τρόπο και βοηθά στην παραγωγή μονοξειδίου του αζώτου, μπορεί να συμβάλλει στην στύση. Το μονοξείδιο του αζώτου είναι υπεύθυνο για την χαλάρωση των αιμοφόρων αγγείων, και αυτό βοηθά στην διατήρηση της στύσης για τους άνδρες. Μια μελέτη του 1999, έδειξε ότι σε άνδρες με οργανικό πρόβλημα στυτική δυσλειτουργίας το 31% των συμμετεχόντων που έλαβε 5 γραμμάρια L-αργινίνης την ημέρα για περίοδο 6 εβδομάδων, είχε σημαντικές βελτιώσεις στην σεξουαλική λειτουργία.

Πιείτε χυμό από καρπούζι

Εκτός από το βότανο-βιάγκρα που είναι το τζίνσενγκ, υπάρχει και το φρούτο-βιάγκρα που είναι το καρπούζι. Περιέχει κιτρουλλίνη, ένα αμινοξύ βελτιώνει τη ροή του αίματος προς το πέος. Μια μελέτη του 2011 έδειξε ότι άνδρες που έπασχαν από ήπια έως μέτρια στυτική δυσλειτουργία και πήραν συμπληρώματα L-κιτρουλίνης παρουσίασαν σημαντική βελτίωση και ήταν πολύ ικανοποιημένοι. Ο φυσικός χυμός καρπουζιού μπορεί επίσης να είναι πιο εύπεπτος για εσάς, δεδομένου ότι τα χάπια, όπως το Viagra, μπορεί να προκαλέσουν ναυτία και διάρροια σε ορισμένους άνδρες.

http://www.medicaldaily.com
Μιχάλης Θερμόπουλος
iatropedia.gr


Mαθήτρια στην Πάτρα είπε σε καθηγητή «μην μας σκοτίζεις τα @ρχ!δ!@» και έπεσε ξύλο




Το ξύλο της αρκούδας έπεσε πριν από λίγες μέρες σε Λύκειο της Πάτρας, σε ένα επεισόδιο άνευ προηγουμένου που είχε ως πρωταγωνιστές έναν γυμναστή, μια μαθήτρια και τον αδελφό της και θεατές άλλους μαθητές που έμειναν σύξυλοι να παρακολουθούν την σκηνή.

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με το dete.gr όταν η μαθήτρια αντέδρασε με άσχημο τρόπο σε μια παρατήρηση που της έκανε ο γυμναστής, λέγοντας του χαρακτηριστικά: «Μην μάς σκοτίζεις τα α……!». Το αίμα ανέβηκε στο κεφάλι του γυμναστή και έγινε κατακόκκινος από τα νεύρα του.

Αλλά και αυτός  δεν πήγε πίσω, καθώς απάντησε σε ανάλογο και άκρως ανάρμοστο ύφος για εκπαιδευτικό: «Ποια α…..; Αυτά που βάζεις στο στόμα σου;». Όμως, για κακή του τύχη, ο αδελφός και συμμαθητής της κοπέλας άκουσε την απάντηση του γυμναστή και αντέδρασε αστραπιαία. «Τι είπες ρε μ….;» φώναξε και όρμησε προς το μέρος του, αρχίζοντας να τον ξυλοκοπά ανελέητα.

Οι μπουνιές και οι κλωτσιές άρχισαν να πέφτουν σύννεφο μπρος στα μάτια των έκπληκτων παρατηρητών που δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν και δεν είχαν φανταστεί ότι μια απλή διαμάχη θα μπορούσε να  έχει αυτή την εξέλιξη.

Καμιά δεκαριά (!) μαθητές έσπευσαν να παρέμβουν, προσπαθώντας να χωρίσουν τους δύο άνδρες. Είδαν κι έπαθαν μέχρι να τραβήξουν  τον γυμναστή από τα χέρια του έξαλλου αδελφού, ο οποίος ελαφρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στη συνέχεια σε νοσοκομείο για να τού παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η δεύτερη πράξη του απίστευτου καυγά αναμένεται να γραφτεί στις δικαστικές αίθουσες, καθώς ο γυμναστής φέρεται να μήνυσε τον επιτιθέμενο αδελφό.

Όπως ήταν επόμενο, το επεισόδιο ξέφυγε από τα όρια της κοινότητας του σχολείου, καθώς οι διηγήσεις όσων ήταν μπροστά στα όσα συνέβησαν, εξακολουθούν να δίνουν και να παίρνουν μιας και δεν είναι το πιο συνηθισμένο πράγμα να βρίσκεσαι μπροστά σε μια τέτοια σκηνή σε ένα σχολείο.



Συνεχίζει να προκαλεί και να απειλεί ο Πολάκης



Μετά την απαξίωση των 39 νεκρών από τον Παύλο Πολάκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra όταν είπε Οι νεκροί από τη γρίπη έχουν φτάσει τους 39, αλλά είναι λιγότεροι από άλλες χρονιές, Η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε ανακοίνωση : «Ο κ. Πολάκης είναι ο καθρέφτης του κ. Τσίπρα. Η ασύλληπτη δήλωσή του απηχεί πλήρως την αναισθησία αυτής της κυβέρνησης ακόμη και για την απώλεια ανθρώπινων ζωών. Η μόνη καταστροφή γι’ αυτούς είναι η απώλεια της καρέκλας».

Μετά τις αντιδράσεις και τα σκληρά τα σχόλια των πολιτών κατά του Παύλου Πολάκη, αντί αν ζητήσει συγνώμη έκανε μια απειλητική και προκλητική ανάρτηση στο facebook : «Δημοσιογραφοι της πενταρας ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΦΛΕΜΑΤΟΣ και σια ….
Σας πονεσαν τα συγκριτικα στοιχεια που ειπα στο KONTRA για τη γριππη εχθες ,απο το 2010 μεχρι σημερα(309 βαρια νοσησαντες και 101 θανατοι το 2010 και 173 νοσησαντες βαρια με 38 θανατους φετος) !!!!Διαλυουν την εικονα πανικου που πατε να φτιαξετε …

Σας πονεσαν τα στοιχεια για τους εμβολιασμους φετος( 2 εκατομμυρια )και τα 120 παραπανω κρεββατια εντατικης που ανοιξαμε σε σχεση με αυτα που μας παρεδωσαν τα αφεντικα σας (απο 438 το 2015 σε 560 το 2018)…Καταστρεφουν το αφηγημα για διαλυση του ΕΣΥ !!!
Γι αυτο σημερα παλι διαστρεβλωση αυτων που ειπα για να με βγαλετε «απονο και ακαρδο».Γινεστε γελοιοι και προβλεψιμοι…ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ…η αληθεια δεν κρυβεται….
και πουστε …ΣΑΣ ΕΧΩ !!».

Ακολουθήστε
Δημοσιογραφοι της πενταρας ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΦΛΕΜΑΤΟΣ και σια ....
Σας πονεσαν τα συγκριτικα στοιχεια που ειπα στο KONTRA για τη γριππη εχθες ,απο το 2010 μεχρι σημερα(309 βαρια νοσησαντες και 101 θανατοι το 2010 και 173 νοσησαντες βαρια με 38 θανατους φετος) !!!!Διαλυουν την εικονα πανικου που πατε να φτιαξετε ...
Σας πονεσαν τα στοιχεια για τους εμβολιασμους φετος( 2 εκατομμυρια )και τα 120 παραπανω κρεββατια εντατικης που ανοιξαμε σε σχεση με αυτα που μας παρεδωσαν τα αφεντικα σας (απο 438 το 2015 σε 560 το 2018)...Καταστρεφουν το αφηγημα για διαλυση του ΕΣΥ !!!
Γι αυτο σημερα παλι διαστρεβλωση αυτων που ειπα για να με βγαλετε "απονο και ακαρδο".Γινεστε γελοιοι και προβλεψιμοι...ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ...η αληθεια δεν κρυβεται....
και πουστε ...ΣΑΣ ΕΧΩ !!



Ντόρα : Δεν θα μιλήσω ποτέ για Μακεδόνα πρωθυπουργό και Μακεδόνα υπουργό. Θα χρησιμοποιώ τον όρο Βόρεια Μακεδονία.



Ολόκληρη η δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη στον ρ/σ News 24/7 για να ξεκαθαρίσει η είδηση από τα fake news :« Θα χρησιμοποιώ τον όρο Βόρεια Μακεδονία. Δεν θα μιλήσω ποτέ για Μακεδόνα πρωθυπουργό και Μακεδόνα υπουργό», δήλωσε η πρώην υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη. Για την συμφωνία των Πρεσπών είπε «μακροπρόθεσμα, επειδή δεν έχει αντιμετωπιστεί το ταυτοτικό θέμα του αλυτρωτισμού, θα υπάρξουν προβλήματα και εντός της γειτονικής χώρας και εκτός».




Καμμένος : Αυτά που γίνονται με τον Κουίκ ούτε ο Παττακός δεν τα έκανε



Επίθεση κατά του Τέρενς Κουίκ εξαπέλυσε μέσω Twitter ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, καταγγέλλοντας ότι ορκίστηκε βουλευτής χωρίς να επιδώσει την τυπική επιστολή ανεξαρτητοποίησής του από τους ΑΝΕΛ, όπως θα όφειλε απέναντι στο κόμμα με το οποίο εξελέγη.