Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

Βρούτσης: Προτεραιότητα η άμεση έκδοση των 250.000 εκκρεμών συντάξεων



Για άμεση έκδοση των εκκρεμών συντάξεων που ξεπερνούν τις 250.000 είπε ο κ. Βρούτσης και έκανε λόγο για λογιστικές μεθοδεύσεις που εμφανίζουν πλεόνασμα παγώνοντας την έκδοση των συντάξεων

-   Έως την 1/6/2020 το 34% των συντάξεων θα βγαίνουν ψηφιακά

-   Θα επιστρέψει το λευκό μητρώο επιχειρήσεων μέσω του οποίου θα επιβραβεύονται οι συνεπείς επιχειρηματίες με μείωση των εισφορών που πρέπει να καταβάλλουν.

Ενταντικοποίηση των ελέγχων που ατόνησαν λόγω προεκλογικής περιόδου στις τουριστικές περιοχές για την αδήλωτη εργασία.
  
-  «Θα διατηρήσουμε οτιδήποτε καλό» επεσήμανε ο κ. Βρούτσης.




Το πρώτο ΦΕΚ της κυβέρνησης: Στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη οι φυλακές


Τη μεταφορά της αρμοδιότητας των φυλακών, από το υπουργείο Δικαιοσύνης στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, προβλέπει το πρώτο προεδρικό διάταγμα της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, στο ΦΕΚ, υπ’ αριθμ.81 αναφέρεται «Σύσταση, συγχώνευση, μετονομασία και κατάργηση Υπουργείων και καθορισμός των αρμοδιοτήτων τους – Μεταφορά υπηρεσιών και αρμοδιοτήτων μεταξύ Υπουργείων», αναφέρεται στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη « μεταφέρονται επίσης, ως σύνολο αρμοδιοτήτων, θέσεων, οργάνων και προσωπικού που τις κατέχει, όπως έχουν διαμορφωθεί κατά την έκδοση του παρόντος, οι ακόλουθες υπηρεσίες:

5.1. από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής του άρθρου 17 του π.δ. 96/2017 (Α’ 136) όπως ισχύει, συμπεριλαμβανομένου του συνόλου των υπαγομένων σε αυτή οργανικών μονάδων, το Σώμα Επιθεώρησης και Ελέγχου Καταστημάτων Κράτησης, η Ιατροδικαστική Υπηρεσία, τα Καταστήματα Κράτησης, Σωφρονιστικά και Θεραπευτικά Καταστήματα, τα Ειδικά Θεραπευτικά Καταστήματα και η Κεντρική Αποθήκη Υλικού Φυλακών (ΚΑΥΦ), το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Βόλου και οι Υπηρεσίες Επιμελητών Ανηλίκων και Κοινωνικής Αρωγής των άρθρων 19, 26, 27, 28 και 29 του π.δ. 96/2017, όπως ισχύει».


Διεγράφη από την ΝΔ ο αστυνομικός που ήθελε κυβέρνηση «με την ισχύ των γκλομπς»




Διεγράφη από τις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας ο αστυνομικός Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος ο οποίος προκάλεσε σάλο από τις αναφορές του στα social media πριν από λίγες μέρες.

Ο συγκεκριμένος αστυνομικός σε ανάρτησή του στο Facebook είχε γράψει χαρακτηριστικά: «Η Ελλάδα από αύριο θα κυβερνιέται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με την ισχύ των γκλομπς μας». Σε άλλη του ανάρτηση ο ίδιος γράφει: «Κυριάκο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ κυβέρνησε τη χώρα και τους Ελληνες όπως γουστάρεις!!! Τα ΜΑΤ είναι δίπλα σου γιατί ΕΜΕΙΣ είμαστε το Κράτος».

Τη σχετική ανακοίνωση της διαγραφής του έκανε γνωστή ο γραμματέας της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης.


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ



Άφαντος ο Νεάντερταλ Πολάκης! Φοβήθηκε την ξεφτίλα αφού δεν τον θέλει κανένας



Άφαντος ο τζάμπα μάγκας Παύλος Πολάκης από την τελετή στο υπουργείο υγείας.

Ο Παύλος Πολάκης φοβούμενος το κράξιμο και την ξεφτίλα δεν θέλησε να παρευρεθεί στην τελετή παράδοσης παραλαβής του υπουργείου Υγείας και άφησε τον Ανδρέα Ξανθό να παραδώσει στον Βασίλη Κικίλια.




Τσιγαρίλα κλειδωμένες πόρτες και βρώμα μέσα στους χώρους του Μαξίμου.



Ο Αλέξης Τσίπρας έφυγε από το Μαξίμου σκυθρωπός αλλά μέσα του γέλαγε γιατί άφησε πίσω του την απόλυτη βρώμα από τσιγαρίλα και κλειδωμένες πόρτες που χρειάστηκαν κελιδαρά για να τις ανοίξουν.

Η στήλη Κονκλάβιο στην Καθημερινή, γράφει ότι οι πόρτες των γραφείων στο Μαξίμου ήταν… κλειδωμένες και χρειάστηκε να κληθεί ειδικός κλειδοκράτορας για να ανοίξουν τα γραφεία!

Όπως αναφέρεται επίσης, το Μέγαρο Μαξίμου ήταν… «ποτισμένο» στη μυρωδιά του τσιγάρου. «Μπίχλα από τσιγάρο» ήταν η έκφραση του ανθρώπου που αποκάλυψε τα παραπάνω στη στήλη της Καθημερινής και αναρωτιόμαστε ήταν μόνο από τσιγάρα κανονικά η κερασμένα από το Καρανίκα;;;;;;

Να σημειωθεί δε, πως υποτίθεται το κάπνισμα απαγορεύεται σε κλειστούς χώρους όπως το Μαξίμου, αλλά σιγά να μην ισχύει ο αντικαπνιστικός νόμος στους Συριζαίους που στηρίζουν την ανομία από όπου και εάν προέρχεται.





61 γυναίκες στην νέα σύνθεση της βουλής

Άννα Ευθυμίου

Συνολικά, από τους 300 βουλευτές οι 61 θα είναι γυναίκες. 

Με τη ΝΔ εκλέγονται οι: Μαριέτα Γιαννάκου, Όλγα Κεφαλογιάννη, Φωτεινή Πιπιλή, Νίκη Κεραμέως, Ζωή Ράπτη, Άννα Καραμανλή, Σοφία Βούλτεψη, Νόνη Δούνια, Μίκα Ιατρίδη, Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, Ελένη Ράπτη, Άννα Ευθυμίου, Μαρία-Αλεξάνδρα Κεφαλά, Ασημίνα Σκόνδρα, Παρασκευή Βριζίδου, Μαριλένα Σουκουλή, Κατερίνα Μονογυιού, Στέλλα Μπίζιου, Ζέττα Μακρή, Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου, Φωτεινή Αραμπατζή, Κατερίνα Παπακώστα-Παλιούρα, Ντόρα Μπακογιάννη.

Με τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονται οι: Έφη Αχτσιόγλου, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Χαρά Καφαντάρη, Θεανώ Φωτίου, Ραλλία Χρηστίδου, Νίνα Κασιμάτη, Όλγα Γεροβασίλη, Σία Αναγνωστοπούλου, Γιώτα Πούλου, Νατάσσα Γκαρά, Φρόσω Καρασαρλίδου, Κατερίνα Νοτοπούλου, Δώρα Αυγέρη, Μερόπη Τζούφη, Σουλτάνα Ελευθεριάδου, Ολυμπία Τελιγιορίδου, Ειρήνη-Ελένη Αγαθοπούλου, Καλλιόπη Βέττα, Κατερίνα Παπανάτσιου, Θεοδώρα Τζάκρη, Μπέτυ Σκούφα, Πέτη Πέρκα, Κυριακή Μαλάμα. (23)

Με το ΚΙΝΑΛ εκλέγονται οι: Νάντια Γιαννακοπούλου, Φώφη Γεννηματά, Χαρά Κεφαλίδου, Ευαγγελία Λιακούλη.

Με το ΚΚΕ εκλέγονται οι: Αλέκα Παπαρήγα, Λιάνα Κανέλλη, Διαμάντω Μανωλάκου, Μαρία Κομνηνάκα (σ.σ. είχε εκλεγεί και η Ελένη Γερασιμίδου που παραιτηθήκε από την έδρα της την οποία καταλαμβάνει ο Γιάννης Γκιόκας)

Με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ εκλέγονται οι: Αναστασία-Αικατερίνη Αλεξοπούλου, Μαρία Αθανασίου, Σοφία-Χάιδω Ασημακοπούλου.

Με το ΜέΡΑ25 εκλέγονται οι: Αγγελική Αδαμοπούλου, Σοφία Σακοράφα, Μαρία Απατζίδη, Κωνσταντίνα Αδάμου.

Οι γυναίκες αποτελούν το 19,3% της σύνθεσης της νέας Βουλής, το 14,5% της Κο της ΝΔ, το 27% της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ, 18% της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ, το 33% όσων εκλέγονται με το ΚΚΕ, το 30% όσων εκλέγονται με την Ελληνική Λύση και το 44,5% της ΚΟ του ΜέΡΑ25.


Ο ξάδελφος του απατεώνα απειλεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κατέβει στους δρόμους


Έχουν πλάκα θα βγουν στους δρόμους οι τύποι που υπέγραψαν υπερταμείο για 99 χρόνια. 

Γ. Τσίπρας: «Σίγουρα θα βγει ο ΣΥΡΙΖΑ στους δρόμους»

Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, «Σήμερα», ο Γιώργος Τσίπρας αντί να κάνει την αυτοκριτική του μετά την ήττα του κόμματος του είπε ότι ώς αντιπολίτευση : «Σίγουρα θα βγει ο ΣΥΡΙΖΑ στους δρόμους γιατί έχει δώσει η νέα κυβέρνηση δείγμα σε ποια γραμμή θα κινηθεί» είπε χωρίς να ντρέπεται και προειδοποιώντας ότι θα ξεκινήσει νέα προσπάθεια εξαπάτησης των πολιτών ότι δήθεν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κοντά τους.

 «Για παράδειγμα στο ασφαλιστικό δεν έχει ειπωθεί τίποτα. Έχουν μιλήσει για την ιδιωτικοποίηση του τρίτου πυλώνα ασφάλισης» είπε για να κάνει ότι λέει κάτι, αντί να βρίζει το στέλεχος του τον Κατρούγκαλο με τον νόμο "ταφόπλακα" στις συντάξεις. 

Θα φάνε τέτοιο κράξιμο οι συριζαίοι εάν τολμήσουν να κάνουν το λαϊκό κόμμα εξαπατώντας και πάλι που δεν θα τους ξεπλένει τίποτα!!!


Κ. Τσιάρας: Θα αλλάξουν άμεσα άρθρα του Ποινικού Κώδικα



Την «επαναφορά στην κανονικότητα ζητημάτων, που δίχασαν την κοινή γνώμη» προανήγγειλε ο νέος υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας στον ΑΝΤ1.

Μιλώντας για το χαρτοφυλάκιό του, τη Δικαιοσύνη, ο Κώστας Τσιάρας έκανε λόγο για τις αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα και απάντησε:

«Είμαστε εντελώς αντίθετοι. Δεν ήταν σωστό να ψηφιστεί ο Ποινικός Κώδικας από την απερχόμενη κυβέρνηση, δύο ημέρες πριν από την προκήρυξη εκλογών. Θα αλλάξουν άμεσα άρθρα στα οποία είμαστε αντίθετοι».

Στο ζήτημα του πανεπιστημιακού ασύλου, είπε θα προχωρήσει «σε συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας» μαζί με την νέα υπουργό Νίκη Κεραμέως.




Η καλύτερη επιλογή για το υπουργείο προστασίας του Πολίτη!! Άρχισαν να κρύβονται στα Εξάρχεια



Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, Λευτέρης Οικονόμου!!

Δεν θα μπορούσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης να κάνει καλύτερη επιλογή για την ασφάλεια του πολίτη και την βελτίωση της καθημερινότητας.

Ο Πρωθυπουργός επέλεξε για το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη,  έναν πολιτικό που γνωρίζει όσο κανείς άλλος τα συγκεκριμένα ζητήματα. Ο ίδιος πιστώνεται την εξάρθρωση της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν, του Επαναστατικού Αγώνα και του ΕΛΑ.

Είναι θέμα χρόνου να τερματίσει το μπάχαλο από τους συντρόφους κακοποιούς του ΣΥΡΙΖΑ, το έγκλημα στα Πανεπιστήμια και τους δρόμους, και η αντιμετώπιση του Ρουβίκωνα.

Τον Χρυσοχοϊδη, τον σέβονται στην αστυνομία όσα χρόνια και εάν έχουν περάσει, και τα αποτελέσματα θα είναι σίγουρα με πρώτο "στόχο" την ανομία στα Εξάρχεια.

Ο υφυπουργός, Λευτέρης Οικονόμου που αναλαμβάνει αρμόδιος για θέματα αντεγκληματικής Πολιτικής και σωφρονιστικού συστήματος. Είναι Αντιστράτηγος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας. Κατά την περίοδο της Αρχηγίας του (2009-2011), εξαρθρώθηκε η τρομοκρατική οργάνωση Επαναστατικός Αγώνας, δημιουργήθηκε η Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος και αναβαθμίστηκε η Άμεση Δράση με την ίδρυση των ομάδων ΔΙΑΣ.

Οι δύο υπουργοί είναι ένα δίδυμο που θα εμπιστευτούν τόσο οι στρατηγοί της ΕΛΑΣ όσο και οι χαμηλόβαθμοι και φέρει άμεσα αποτελέσματα στην πάταξη της εγκληματικότητας.