Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Καρκίνος του παχέος εντέρου: Προσοχή σε αυτά τα πρώιμα συμπτώματα


Ο καρκίνος του παχέος εντέρου αρχίζει κατά κανόνα ως μικρές, μη-καρκινικές (καλοήθεις) μάζες κυττάρων που ονομάζονται αδενωματώδεις πολύποδες. Με τον καιρό ορισμένοι από αυτούς τους πολύποδες εξελίσσονται σε καρκινικά κύτταρα του παχέος εντέρου.

Οι πολύποδες μπορεί να προκαλέσουν συμπτώματα, τα οποία, ωστόσο είναι πολλές φορές πολύ ήπια και δεν γίνονται εγκαίρως αντιληπτά. Για το λόγο αυτό, οι γιατροί συστήνουν τακτικές εξετάσεις προσυμπτωματικού ελέγχου για την έγκαιρη πρόληψη του καρκίνου του παχέος εντέρου, μέσω του ελέγχου των πολυποδών πριν εξελιχθούν σε καρκίνο του παχέος εντέρου.

Καρκίνος του παχέος εντέρου: Συμπτώματα
Ανεξήγητη αλλαγή στις συνήθεις κινήσεις του εντέρου σας, συμπεριλαμβανομένης συχνής διάρροιας, δυσκοιλιότητας ή αλλαγής στη συνοχή/σύσταση των κοπράνων σας
Αιμορραγία από το ορθό, ή αίμα στα κόπρανα σας
Επίμονη κοιλιακή δυσφορία, όπως κράμπες, αέρια, ή πόνος
Μια αίσθηση ότι το έντερό σας δεν αδειάζει εντελώς, όταν πηγαίνετε στην τουαλέτα
Αδυναμία, ή κόπωση
Ανεξήγητη απώλεια βάρους
Πολλοί άνθρωποι με καρκίνο του παχέος εντέρου δεν βιώνουν καθόλου συμπτώματα στα πρώιμα στάδια της νόσου. Όταν εμφανιστούν τα συμπτώματα, είναι πιθανό να ποικίλλουν, ανάλογα με το μέγεθος του καρκινικού όγκου και τη θέση του στο παχύ έντερο.

Καρκίνος του παχέος εντέρου: Πότε πρέπει να δείτε ένα γιατρό
Εάν παρατηρήσετε οποιαδήποτε συμπτώματα του καρκίνου του παχέος εντέρου, όπως το αίμα στα κόπρανα σας ή αλλαγή στις συνήθειες του εντέρου, κλείστε ένα ραντεβού με το γιατρό σας.

Συζητήστε με το γιατρό σας σχετικά με το πότε θα πρέπει να κάνετε εξετάσεις για τον καρκίνο του παχέος εντέρου. Σε γενικές γραμμές, ο καρκίνος εμφανίζεται στο παχύ έντερο μετά την ηλικία των 50 ετών. Ο γιατρός σας μπορεί να σας συστήσει να κάνετε πιο συχνά εξετάσεις για καρκίνο του παχέος εντέρου, αν συντρέχουν και άλλοι παράγοντες κινδύνου, όπως οικογενειακό ιστορικό της νόσου.

Πηγή: mayoclinic.org
iatropedia.gr


Συνελήφθη 44χρονη αλλοδαπή για σωρεία κλοπών σε χώρους στάθμευσης Σταθμών Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών



Από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, εξιχνιάσθηκαν κλοπές και διαρρήξεις σε σταθμευμένα οχήματα, σε χώρους στάθμευσης Σταθμών Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α.) επί της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης, με την χρήση ειδικής μεθοδολογίας.

Συνελήφθη προχθές (16 Νοεμβρίου 2019) τις πρώτες πρωινές ώρες, στον Προμαχώνα Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, μία αλλοδαπή ηλικίας 44 ετών για κλοπές από κοινού και κατ’ εξακολούθηση και για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, ενώ δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος ενός 50χρονου ομοεθνούς συνεργού της.

Ως προς την μεθοδολογία τους, οι ανωτέρω, αφού εισέρχονταν στην ελληνική επικράτεια με διαφορετικά κάθε φορά Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, μετέβαιναν σε υπαίθριους χώρους στάθμευσης οχημάτων των Σ.Ε.Α., εντόπιζαν οχήματα με τελευταίας τεχνολογίας κλειδαριές και ακολούθως με τη χρήση ηλεκτρονικής συσκευής μπλοκαρίσματος, απενεργοποιούσαν το κεντρικό κλείδωμα των οχημάτων και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα.

Όπως προέκυψε από μεθοδική έρευνα, από τον Νοέμβριο του έτους 2018 μέχρι σήμερα διέπραξαν στους χώρους στάθμευσης των Σ.Ε.Α. Κορινού Πιερίας και Ευαγγελισμού Λάρισας, συνολικά 13 διαρρήξεις και κλοπές σε σταθμευμένα οχήματα.

Επιπλέον, από το εσωτερικό των οχημάτων, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 15.870 ευρώ, των 650 λιρών Αγγλίας, καθώς και διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές, αντικείμενα και 2 κυνηγετικά όπλα ιδιοκτησίας ενός 45χρονου που κατείχε νόμιμα, η συνολική αξία των οποίων ανέρχεται στο ποσό των 13.650 ευρώ, σύμφωνα με τους παθόντες.

Ως προς το χρονικό της σύλληψης της 44χρονης, επισημαίνεται ότι μεσημεριανές ώρες της 15-11-2019, στο χώρο στάθμευσης του Σ.Ε.Α. Κορινού, κατά τη διάρκεια διάρρηξης Ι.Χ.Φ., οι προαναφερόμενοι, αφού έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς, επιβιβάσθηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς κινήθηκαν προς το μέρος των αστυνομικών, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός αυτών, και διέφυγαν.

Ακολούθως, τις πρώτες πρωινές ώρες της 16-11-2019, αφίχθησαν στον Συνοριακό Σταθμό Προμαχώνα προκειμένου να εξέλθουν από την χώρα, πλην όμως στη θέα των αστυνομικών εγκατέλειψαν το όχημά τους και εκμεταλλευόμενοι το σκότος διέφυγαν. Τελικά, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, η 44χρονη συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα καθώς επιχείρησε εκ νέου να εξέλθει από την χώρα.

Κατασχέθηκαν:

το προαναφερόμενο όχημα ιδιοκτησίας 39χρονου αλλοδαπού,
1 μετασχηματιστής ηλεκτρικής ενέργειας,
1 συσκευασία φορητού ασυρμάτου με εγχειρίδιο λειτουργίας,
2 φορτιστές,
1 κεραία,
1 ηλεκτρονική συσκευή εκπομπής - λήψης ραδιοσυχνοτήτων και
3 κινητά τηλέφωνα.
Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για την εξακρίβωση της συμμετοχής των ανωτέρω και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κατερίνης.


Ο Τσίπρας μετά την ξεφτίλα που περπάτησε 400 μέτρα στην πορεία κάνει τον περήφανο γιατί δεν έχει καταλάβει!



Αντί να σταματήσει τα καραγκιοζιλίκια ο Τσίπρας και να γίνει κάποια στιγμή όχι σοβαρός γιατί δεν του πάει, αλλά ανεχτός τραβάει το σκοινί και ξεφτιλίζεται περισσότερο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την ξεφτίλα και τις αντιδράσεις που προξένησε η ξεφτίλα στημένη παρουσία του στο μπλοκ του κόμματος ως επικεφαλής, με ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει : «Χθες πάνω από 40.000 πολίτες, στην πλειοψηφία τους νέοι, έδωσαν απάντηση στον αυταρχισμό, την καταστολή αλλά και στην ολομέτωπη επίθεση των ιδεολογικών μηχανισμών του νέου «επιτελικού» κράτους στη δημοκρατική συλλογική μνήμη και συνείδηση του λαού μας. Οι αντιδράσεις τους σήμερα, στις ανακοινώσεις και στα πρωτοσέλιδά τους, δείχνουν ότι ξαφνιάστηκαν και ενοχλήθηκαν. Ορθώς θα έλεγα, γιατί είχαν στήσει σκηνικό πολέμου με «μπαχαλάκηδες», αλλά ξαφνικά χθες τους προέκυψε η πρώτη μεγάλη μαζική και ειρηνική αντικυβερνητική διαδήλωση, τέσσερις μόλις μήνες μετά τις εκλογές. Όσοι είχαν υπολογίσει ότι με μια εκλογική νίκη θα ξεμπερδέψουν με τον ΣΥΡΙΖΑ, την Αριστερά και τις δημοκρατικές παραδόσεις του λαού μας, ας το ξανασκεφτούν. Και ας είναι τουλάχιστον πιο ψύχραιμοι, γιατί όσο δείχνουν πόσο τους ενοχλεί τόσο μας επιβεβαιώνουν ότι πορευόμαστε σωστά».

Σημειώνεται ότι το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ., αλλά και ταυτόχρονα οι αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα απέδωσαν καρπούς, αφού η χθεσινή πορεία για το Πολυτεχνείο ήταν από τις πιο ήρεμες των τελευταίων ετών, με την πρωτεύουσα την αμέσως επόμενη ημέρα να έχει επιστρέψει πλήρως στους ρυθμούς της καθημερινότητας και η ξεφτίλα ΣΥΡΙΖΑ δεν το έχει καταλάβει ακόμα.

Η απάντηση της ΝΔ -«Τα πράγματα αλλάζουν με τους μπαχαλάκηδες»
«Οι πολίτες νιώθουν ανακουφισμένοι επειδή η χθεσινή πορεία έληξε ειρηνικά, δίχως επεισόδια και χωρίς τη βροχή από μολότοφ που βλέπαμε τα προηγούμενα χρόνια», αναφέρεται αρχικά στην ανακοίνωση της ΝΔ.

«Τα πράγματα αλλάζουν. Υπάρχει πλέον πολιτική βούληση κι επιχειρησιακή ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των μπαχαλάκηδων. Oσο για την καπηλεία που επιχειρεί με τον αντικυβερνητικό χαρακτήρα που προσπαθεί να δώσει ο κ.Τσίπρας στο συλλαλητήριο για την επέτειο του Πολυτεχνείου, τον προκαλούμε να οργανώσει ο ίδιος μια αντικυβερνητική διαδήλωση για να δούμε πόσους θα μαζέψει.




Η κυβέρνηση, η ΕΛ.ΑΣ. και η πολιτική ηγεσία του προστασίας του πολίτη προστάτεψε την πορεία του Πολυτεχνείου



Όταν υπάρχει πολιτική βούληση και την κατάσταση ελέγχουν σοβαροί και έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. τότε δεν ανοίγει μύτη και οι κακοποιοί αντιεξουσιαστές περιορίζονται στα Εξάρχεια.

Συγχαρητήρια από τους Πολίτες και τους διαδηλωτές στην κυβέρνηση, στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου προστασίας του πολίτη, και στην ΕΛ.ΑΣ. για το ότι όλα κύλησαν ομαλά τιμώντας έτσι την επέτειο του πολυτεχνείου.

Χωρίς εντάσεις έφτασε στην αμερικάνικη πρεσβεία η πορεία του μπλοκ με την αιματοβαμμένη σημαία του Πολυτεχνείου. Οι διαδηλωτές έψαλαν τον εθνικό ύμνο, ύψωσαν τα χέρια τους πάνω από τη σημαία, τη δίπλωσαν και διαλύθηκαν.





Έρευνες και συλλήψεις σε διαμέρισμα-«γιάφκα» στην οδό Στουρνάρη 4 στα Εξάρχεια



Εντάξει δεν βρέθηκαν και Καλάσνικοφ σύμφωνα με τις προκλητικές δηλώσεις συντρόφων του ΣΥΡΙΖΑ!!

Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. :

Έρευνες πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής σε δύο διαμερίσματα σε κτήριο επί της οδού Στουρνάρη 4 στα Εξάρχεια.

Σε διαμέρισμα 4ου ορόφου συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, που βρέθηκαν εντός του χώρου, ενώ κατασχέθηκαν οκτώ αντιασφυξιογόνες μάσκες, τρεις κροτίδες, ναυτικό καπνογόνο και πέτρες.

Το διαμέρισμα είχε ενοικιαστεί τις τελευταίες μέρες από τους συλληφθέντες, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως ορμητήριο για την αποθήκευση και εκτόξευση αντικειμένων σε επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών στην Πλατεία Εξαρχείων, αλλά και χώρος απόκρυψης ατόμων που μετέχουν στις επιθέσεις αυτές.







Έφοδος «Ρουβίκωνα» έξω από το σπίτι του Αδ. Γεωργιάδη όλα τα κόμματα καταδίκασαν εκτός ΣΥΡΙΖΑ



Μέλη της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας» έριξαν λίγο μετά τις 12:30 φέιγ βολάν έξω από το σπίτι του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνι Γεωργιάδη.

Αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή, ενώ στη συνέχεια ανέβασαν ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, σχετικά με την ενέργειά τους.

«Αντιδημοκρατική, τραμπούκικη και φασιστική», χαρακτηρίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, την επίθεση με τρικάκια από τον Ρουβίκωνα στο σπίτι του υπουργού Ανάπτυξης Αδωνι Γεωργιάδη.

«Το σπίτι του υπουργού Ανάπτυξης Αδωνι Γεωργιάδη δέχθηκε σήμερα, ανήμερα μιας σημαντικής ημέρας για τη Δημοκρατία μας, αντιδημοκρατική επίθεση από τους τραμπούκους του Ρουβίκωνα. Τέτοιου τύπου φασιστικές επιθέσεις δεν πτοούν κανέναν στην κυβέρνηση» ανέφερε ο κ. Πέτσας και πρόσθεσε: «οι μεταρρυθμίσεις προχωρούν και η έννομη τάξη αποκαθίσταται. Είναι υποχρέωση όλων των δυνάμεων που πιστεύουν στη Δημοκρατία, να το δείξουν εμπράκτως καταδικάζοντας τέτοιες επιθέσεις που στρέφονται εναντίον της».




Την επίθεση στο σπίτι του Aδ. Γεωργιάδη καταδικάζουν με αναρτήσεις τους υπουργοί και στελέχη κομμάτων εκτός του ΣΥΡΙΖΑ.

Την επίθεση στο σπίτι του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αδωνι Γεωργιάδη, καταδίκασαν με αναρτήσεις τους στο twitter, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη αρμόδιος για τη Μεταναστευτική Πολιτική, Γιώργος Κουμουτσάκος, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος, καθώς και ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο κ. Δένδιας ανέφερε: «Το γεγονός ότι σήμερα έγινε στόχος το σπίτι του υπουργού Ανάπτυξης Αδωνι Γεωργιάδη είναι ενδεικτικό μιας απολύτως απαράδεκτης και αντιδημοκρατικής νοοτροπίας, την οποία οφείλουν οι πάντες να καταδικάσουν».

Η Ν. Κεραμέως υπογράμμισε πως «η επίθεση εναντίον του Αδωνι Γεωργιάδη είναι απολύτως καταδικαστέα, και αναμένει κανείς σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο να την καταδικάσει. Είναι ακόμη πιο θλιβερή που λαμβάνει χώρα την ημέρα που, πέρα και πάνω από κόμματα, γιορτάζουμε τη Δημοκρατία. Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί».

Ο Β. Κικίλιας έκανε λόγο για «άνανδρη και αντιδημοκρατική επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Αδωνι Γεωργιάδη σε μια μέρα σημαντική για τη Δημοκρατία μας. Όλοι οφείλουν να την καταδικάσουν απερίφραστα».

Ο Κ. Χατζηδάκης τόνισε πως «η σημερινή μέρα θα έπρεπε να είναι γιορτή δημοκρατίας και ενότητας, όχι ακροτήτων κι επιθέσεων. Σε κάθε περίπτωση, επιθέσεις όπως αυτή στο σπίτι του Αδωνι Γεωργιάδη δεν θα ανακόψουν το έργο της κυβέρνησης».

Ο Γ. Κουμουτσάκος ανάφερε: «Καταδικάζω την αθλιότητα της επίθεσης στο σπίτι του Αδωνι Γεωργιάδη. Κάθε πράξη βίας, κάθε απόπειρα εκφοβισμού, μας βρίσκουν όλους σταθερά απέναντι και γι’ αυτό θα πέφτουν πάντα στο κενό».

Ο Τ. Γαϊτάνης έγραψε: «Απαράδεκτη και εντελώς καταδικαστέα η επίθεση του “Ρουβίκωνα” στο σπίτι του Αδωνι Γεωργιάδη. Τέτοιου είδους ενέργειες δεν τρομοκρατούν και δεν φιμώνουν κανέναν στη ΝΔ».

Ο Ανδ. Λοβέρδος τόνισε: «Η επίθεση του "Ρουβίκωνα" στο σπίτι του Αδώνιδος Γεωργιάδη είναι αποκρουστική και καταδικαστέα. Κανείς δεν πτοείται, κανείς δεν τρομοκρατείται! Είμαστε δίπλα σου Αδωνι Γεωργιάδη».

Τέλος, ο Κυρ. Βελόπουλος ανέφερε: «Όσο και να διαφωνεί η Ελληνική Λύση με τον Άδωνι Γεωργιάδη, η οικία των ανθρώπων είναι το πραγματικό άσυλο! Όταν υπάρχουν και 5χρονα τότε γίνεται πραγματικά επικίνδυνο και τρομακτικό το "πράμα!"».


Συνελήφθη ο φυγόποινος «πατήρ Κλεομένης»



Στο σπίτι του παππού του στον Ταΰγετο συνελήφθη ο αυτοαποκαλούμενος “πατήρ Κλεομένης”, ο οποίος παρέμενε άφαντος επί ενάμισι χρόνο μετά την ερήμην καταδίκη του για τους βανδαλισμούς στο μνημείο των Λαρισαίων Εβραίων μαρτύρων του Ολοκαυτώματος, το καλοκαίρι του 2017.

Ο φυγόποινος δήλωνε μοναχός αν και η Ιερά Σύνοδος είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν έχει καμία σχέση με την Εκκλησία.

Ο Κλεομένης είχε καταδικάσει από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας σε φυλάκιση 18 μηνών και χρηματική ποινή 7.500 ευρώ για δημόσια υποκίνηση μίσους κατ’ εξακολούθηση και συγκρότηση ένωσης προσώπων που επιδιώκει συστηματικά την τέλεση πράξεων δημόσιας υποκίνησης μίσους. Ο Κλεομένης δεν εμφανίστηκε στην δίκη του που έγινε τον περασμένο Ιανουάριο και καταδικάστηκε ερήμην.

Αιτία ήταν ότι είχε αναρτήσει βίντεο στο Διαδίκτυο, στο οποίο εμφανιζόταν να βεβηλώνει το μνημείο πετώντας αυγά και φτύνοντας προς το μέρος του, ενώ ταυτόχρονα έβριζε τους Εβραίους.

Τον Σεπτέμβριο εκδόθηκε ένταλμα για την σύλληψή του και, μετά από αναζητήσεις, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας τον εντόπισαν το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης στο συγγενικό του σπίτι στον Άνω Μαχαλά της Αλαγονίας όπου τον συνέλαβαν.


Μετανάστης μαχαίρωσε αστυνομικό



Aστυνομικός της Ασφάλειας Κομοτηνής, δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από ένα μη νόμιμο μετανάστη τον οποίο καταδίωξε επειδή δεν σταμάτησε για έλεγχο.

Αποτέλεσμα ήταν να μεταφερθεί ο αστυνομικός στο νοσοκομείο της πόλης και να τους γίνουν τέσσερα τραύματα!

Ο αστυνομικός συμμετείχε στην συνοδεία κρατουμένου για την μεταφορά του στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου και, αφού παρέδωσε τον κρατούμενο, επέστρεφε μαζί με έναν συνάδελφό του στην έδρα τους. Μετά τις 5 το απόγευμα, εντόπισαν έναν μετανάστη να κινείται πεζός στην εθνική οδό Ιάσμου- Πολύανθου. Η παρουσία του στην περιοχή κρίθηκε ύποπτη και οι αστυνομικοί του ζήτησαν να σταματήσει για να κάνουν έλεγχο στα χαρτιά του.



Ο μετανάστης το έβαλε στα πόδια και άρχισε να απομακρύνεται με τον αστυνομικό να τον καταδιώκει. Ωστόσο, μόλις ο ένστολος τον ακινητοποίησε, ο αλλοδαπός του κατάφερε τέσσερα χτυπήματα στο χέρι με ένα μαχαίρι που είχε στην κατοχή του, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει. 

Βρίσκεται σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του επικίνδυνου μετανάστη.


Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ σε κτίριο στα Εξάρχεια στην Στουρνάρη


Έφοδο στην οδό Στουρνάρη 4 στα Εξάρχεια παρουσία εισαγγελέα πραγματοποιούν αστυνομικοί των ΕΚΑΜ, το πρωί της Δευτέρας. Πρόκειται για το ίδιο κτίριο που χθες οι αστυνομικοί είχαν συλλάβει δύο διαδηλωτές με πολεμοφόδια.

Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν όλη την πολυκατοικία και τα διαμερίσματα μέσα σε αυτή για την πιθανότητα ύπαρξης οπλοστασίου.





Για να περπατήσει 400 μέτρα στην Πορεία ο Τσίπρας έκαναν τους επαναστάτες μία εβδομάδα οι σύντροφοι



Η γελοιότητα σε όλο της το μεγαλείο με το παρακμιακό κόμμα ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη που το απαρτίζουν.

Μία εβδομάδα υπερασπιζόντουσαν τους αντιξουσιαστές και τους "φοιτητές" στην ΑΣΟΕΕ για να λειάνουν το έδαφος ώστε να μπορέσει να κάνει το νούμερο του ο Αλέξης Τσίπρας στην πορεία του Πολυτεχνείου.

Το σώου έγινε για να γίνει και ο Τσίπρας κάνοντας τον αριστερό αγωνιστή μετά από 4,5 χρόνια, έστριψε στην Μεγάλη Βρετάνια και δεν έφτασε μέχρι το τέλος της πορείας στην Αμερικάνικη βάση γιατί το νούμερο ήταν μόνο για 400 μέτρα.

Μαζί με τον Αλέξη Τσίπρας και άλλα γνωστά ακροαριστερά νούμερα του τσίρκου ΣΥΡΙΖΑ.


Η Νέα Δημοκρατία σχολίασε το σώου Αλέξη Τσίπρα :

«Η πορεία είχε προορισμό την αμερικανική πρεσβεία», σχολιάζει η ΝΔ και προσθέτει: «Ο Αλέξης Τσίπρας σταμάτησε κάπου στη Μεγάλη Βρετανία. Ίσως πήγε για απογευματινό τσάι. Πήγε, είδε, έφυγε. Τουρίστας και στις διαδηλώσεις. Ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ σε μια εικόνα».


Είκοσι οκτώ συλλήψεις, και 41 προσαγωγές στα Εξάρχεια



Στα επεισόδια που σημειώθηκαν εχθές στα Εξάρχεια, μετά την ολοκλήρωση της πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου, η αστυνομία πραγματοποίησε 28 συλλήψεις, ενώ προχώρησε συνολικά σε 41 προσαγωγές.

Οι 6 συλλήψεις έγιναν σε δώμα κτιρίου στην οδό Σπύρου Τρικούπη στα Εξάρχεια, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μολότοφ, αντιασφυξιογόνες μάσκες, γάντια, πέτρες και άλλα αντικείμενα, οι 2 στην οδό Στουρνάρη και οι 20 στην πλατεία Εξαρχείων, μετά τη λήξη των πορειών, για επιθέσεις σε βάρος των αστυνομικών δυνάμεων.

Παράλληλα, κατά την διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί


Και σε άλλες πόλεις προσήχθησαν αντιεξουσιαστές για επεισόδια, 31 άτομα για συμμετοχή σε επεισόδια. Ειδικότερα, 14 στη Θεσσαλονίκη, 10 στην Πάτρα και 7 στο Ηράκλειο Κρήτης.


Ο Τσιτσιπάς βασιλιάς στο Λονδίνο, κατέκτησε το ATP Finals




Ο Τσιτσιπάς επικράτησε 6-7 (6), 6-2, 7-6 (4) επί του Ντόμινικ Τιμ και κατέκτησε το ATP Finals. Ο 21χρονος κορυφαίος αθλητής δίκαια έφτασε στην κατάκτηση του τροπαίου.