Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Διαγωνισμός μαλακίας μεταξύ Συριζαίων! Αυλωνίτου : Έχετε σκεφτεί αν δεν είχαμε πάρει εποχικούς πυροσβέστες τι χειρότερο θα είχε συμβεί στο Μάτι;


Κάποιος πρέπει να σώσει αυτή την χώρα από αυτό το τσίρκο και να μην επιτρέψει να ξανά εκλεγούν τέτοια παρτάλια στην βουλή!!

«Δεν μπορεί να ζητάτε από τον ΣΥΡΙΖΑ τα 40 χρόνια παθογένειας να τα κάνει μέσα σε ένα βράδυ» δήλωσε χωρίς να έχει αίσθηση των όσων έχουν συμβεί, στο ΘΕΜΑ 104,6 η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου μιλώντας για τη φωτιά στο Μάτι.

«Περιμένατε να αντιμετωπίσουμε τη φωτιά με ανέμους τέτοιας ταχύτητας;» αναρωτήθηκε η κυρία Αυλωνίτου.

Είπε το κορυφαίο η Αυλωνίτου με την δημοσιογράφο να κάνει υπομονή για να μην της κλείνει το μικρόφωνο «έχετε σκεφτεί ότι αν δεν είχαμε πάρει εποχικούς πυροσβέστες τι ακόμα χειρότερο θα είχε συμβεί στο Μάτι;». «Θέλω να δω την εικόνα ώστε να μην είναι θέμα κυβέρνησης η προστασία από φυσικές καταστροφές που θα έχουμε εκ των πραγμάτων στη ζωή μας λόγω της κλιματικής αλλαγής» πρόσθεσε επαναλαμβάνουμε χωρίς καμία αίσθηση για το τι έχει πραγματικά συμβεί στο Μάτι.

Και το τερμάτισε για να περάσει πρώτη στο διαγωνισμό μαλακίας που έχουν στήσει στην Κυβέρνηση αλλά την είχε προλάβει ο Τσιρώνης με τους δίδυμους Πύργους και την 11η Σεπτεμβρίου : «η Ρένα Δούρου έκανε το καθήκον της» κατηγορώντας τα ΜΜΕ ότι «εσείς προσπαθείτε να βρείτε πρόβλημα». «Περιμένω το πόρισμα. εάν υπήρχε δυνατότητα να σωθεί άλλη μια ζωή να το δούμε. Με το θεσμικό πλαίσιο δεν υπήρχε αυτό που χρειάζεται να υπάρχει, ένας συντονισμός ώστε ένας να αναλάβει την ευθύνη» είπε η κυρία Αυλωνίτου χωρίς να ντρέπεται για τα όσα λέει, αλλά πότε ντράπηκε η ανεξέλεγκτη.


Ποιος είναι ο ρόλος των δήθεν οικολόγων στην κυβέρνηση; Εκτός από το βόλεμα;



Όλη η Ελλάδα αναρωτιέται ποιος είναι ο ρόλος των δήθεν οικολόγων στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και μετά από τόσες περιβαντολογικές καταστροφές επί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κανένας βολεμένος δεν έχει υποβάλει την παραίτηση του.

Δείγμα αυτών που κάνει τους Έλληνες πολίτες να αναρωτιούνται είναι και ο ανεκδιήγητος Τσιρώνης που δηλώνει οικολόγος και ανέχεται τα πάντα για να παραμείνει στην καρέκλα της κυβέρνησης.

Προκλητικός ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Τσιρώνης, ζήτησε συγνώμη, μιλώντας στον ΑΝΤ1 γιατί όπως ανέφερε, ενώ ως Οικολόγοι ήξεραν κάποια πράγματα, δεν πίεσαν όσο έπρεπε και αντί να συνεχίσει με παραίτηση του ίδιου και των οικολόγων είπε για να ξεφτιλιστεί ακόμα μία φορά γιατί δεν είναι η πρώτη του φορά : «Το ότι αναλαμβάνει κάποιος την ευθύνη, δεν σημαίνει ότι είναι και φταίχτης», σχολίασε ο Γιάννης Τσιρώνης.

Είπε επίσης ο αντρόπιαστος και ξεφτιλισμένος Γιάννης Τσιρώνης αναφορικά με τη στάση των Οικολόγων, τους οποίους και εκπροσωπεί, ανάφερε, «εμείς οι Οικολόγοι ζητήσαμε συγνώμη. Νιώθουμε την ανάγκη, εμείς οι οικολόγοι να ζητήσουμε συγνώμη, γιατί εμείς κάποια πράγματα τα ξέραμε. Δεν πιέσαμε όσο έπρεπε».

Η ξεφτίλα είχε και συνέχεια αφού είπε ο ανεκδιήγητος να μην πούμε απλά βλάκας «Ούτε στην... 11η Σεπτεμβρίου είχαν γίνει όλα καλά»

Ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, δήλωσε ότι κατά τη γνώμη του καλώς δεν έγιναν οι παραιτήσεις την πρώτη εβδομάδα. Παρόλο που παραδέχτηκε ότι δεν «έγιναν όλα καλά καμωμένα», πρόσθεσε πως ούτε... στην 11η Σεπτεμβρίου είχαν γίνει όλα καλά.

Ξαναψηφίστε δήθεν οικολόγους!! Ξαναψηφίστε την ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο!!!!


Συνεχίζονται οι κρυφές ακροαριστερές "μετακομίσεις" τρομοκρατών! Μετέφεραν και τον Ξηρό



Μετά τον σύντροφο Κουφοντίνα ήρθε και η ώρα του συντρόφου τρομοκράτη Χριστόδουλου Ξηρού να μεταφέρθηκε  κάτω από άκρα μυστικότητα στις Φυλακές Χαλκίδας, σήμερα το πρωί της Δευτέρας (06-08-2018).

Το κόλπο της μεταφοράς και του Ξηρού στήθηκε από τον Κοντονή και τον ΣΥΡΙΖΑ και καλά ότι είναι στο πλαίσιο της εκκένωσης των Φυλακών Κορυδαλλού από βαρυποινίτες, για να δικαιολογηθεί η προκλητική μεταφορά του συντρόφου εκτελεστή τρομοκράτη Κουφοντίνα, και όσων άλλων περιλαμβάνει το ακροαριστερό σχέδιο για τους συντρόφους τρομοκράτες του ΣΥΡΙΖΑ.

Εντύπωση κάνει αυτή η καθεστωτική ακροαριστερή μυστική μεταφορά των τρομοκρατών σε άλλες φυλακές. 

Ούτε το υπουργείο Δικαιοσύνης είχε ενημερώσει σχετικά, ούτε και η Ελληνική Αστυνομία είχε εκδώσει κάποια ανακοίνωση στην οποία να γίνεται λόγος για μεταγωγή του εν λόγω κρατουμένου…

O Χριστόδουλος Ξηρός έχει καταδικαστεί σε 6 φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή σε 6 δολοφονίες, εκρήξεις, ληστείες και συμμετοχή στην «17 Νοέμβρη», είχε πάρει άδεια και είχε εξαφανιστεί.

Οι προκλητικές μετακινήσεις συντρόφων τρομοκρατών του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζονται αδιαφορώντας η κυβέρνηση και ο περίεργα κινούμενος υπέρ τρομοκρατών Κοντονής για τις αντιδράσεις, και το ερώτημα είναι γιατί αφού σε λίγους μήνες όσοι τρομοκράτες μεταφέρθηκαν οπουδήποτε θα επιστρέψουν πίσω σε φυλακές υψίστης ασφαλείας γίνονται αυτές οι ακροαριστερές μεταγωγές.


Guardian : Από τον Κορυδαλλό σε πολυτελή ανοικτή φυλακή ο Κουφοντίνας



Ειδική αναφορά στη  μεταγωγή του αρχιεκτελεστή τρομοκράτη της 17 Νοέμβρη Δημήτρη Κουφοντίνα από τις φυλακές Κορυδαλλού στις αγροτικές φυλακές Βόλου κάνει η εφημερίδα Guardian σε δημοσίευμά της.

Η ανταποκρίτρια της εφημερίδας στην Αθήνα επισημαίνει το σάλο και τις αντιδράσεις που προκάλεσε η απόφαση του υπουργείου Δικαιοσύνης για τη μεταγωγή του καταδικασμένου τρομοκράτη από τις υψηλής ασφαλείας φυλακές του Κορυδαλλού σε μια «πολυτελή ανοιχτή φυλακή».

Ακόμη γίνεται αναφορά στη δημόσια καταδίκη από την Ουάσινγκτον και την Άγκυρα για την μετακίνηση του εκτελεστή της «17 Νοέμβρη» από «τις φυλακές φρούριο του Κορυδαλλού, σε μια αγροτική φυλακή στην κεντρική Ελλάδα όπου στις εργασίες περιλαμβάνεται το μάζεμα φρούτων και ο καθαρισμός της υπαίθρου».

Οι αγροτικές φυλακές Βόλου, θεωρούνται  πολύ «χαλαρές» και είναι και «παράθυρο» αποφυλάκισης για τον μεγαλύτερο τρομοκράτη που πέρασε απο την Ελλάδα μαι προστατεύεται απο την κυβέρνηση και ειδικά τον ΣΥΡΙΖΑ.






Απροστάτευτοι οι πολίτες της Αττικής, από τον ιό του Δυτικού Νείλου



Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, εκφράζει την έντονη ανησυχία του, για την αύξηση των κρουσμάτων του ιού του Δυτικού Νείλου, στη χώρα μας και καταγγέλλει την  εγκληματική ολιγωρία της Περιφέρειας Αττικής και του υπουργείου Υγείας, στην καταπολέμηση των κουνουπιών, με αποτέλεσμα να τίθεται σε κίνδυνο, η δημόσια υγεία.

Την τελευταία εβδομάδα, διπλασιάστηκαν τα καταγεγραμμένα κρούσματα της νόσου στη χώρα μας ενώ η εμφάνιση  περιστατικού στην Ηλιούπολη ,αποτελεί ένδειξη ότι έχουν μολυνθεί τα κουνούπια του αστικού ιστού και είναι δύσκολο να περιοριστεί η μετάδοση της ασθένειας στην Αττική.

Για τη ιδιαίτερα δυσμενή αυτή εξέλιξη ,έχουν τεράστια ευθύνη, οι αρμόδιοι φορείς καθώς σύμφωνα με τα  στοιχεία που  έχει στη διάθεσή του ο ΙΣΑ, η Περιφέρεια Αττικής φαίνεται ότι έχει διαθέσει μόλις 8.625 ευρώ το χρόνο, για την καταπολέμηση των κουνουπιών, στην περιοχή των Νοτίων Προαστίων!

Μάλιστα ο  σχετικός διαγωνισμός προέβλεπε μόνο ένα όχημα και δύο υπαλλήλους με ψεκαστήρες ράχης ,για όλη την Περιφερειακή Ενότητα Νότιου Τομέα. Ανάλογα ανεπαρκέστατα ήταν τα ποσά που  φαίνεται ότι έχουν διατεθεί για τις υπόλοιπες περιοχές της Αττικής (πατήστε εδώ να δείτε έγγραφο).

Ο συνολικός προϋπολογισμός  για την καταπολέμηση των  κουνουπιών στην Περιφέρεια Αττικής (πλην των Π.Ε. Ανατολικής Αττικής και Νήσων) είναι μόλις 361.228,00 €, για τρία χρόνια .

Σύμφωνα με τους εξειδικευμένους επιστήμονες ,με τους οποίους επικοινώνησε ο ΙΣΑ, τα  χρήματα που έχουν διατεθεί, καθιστούν αδύνατη την καταπολέμηση του πληθυσμού των κουνουπιών ,με αποτέλεσμα η Αττική να έχει μείνει για άλλη μια χρονιά αθωράκιστη, απέναντι στον ιό του Δυτικού Νείλου και στις άλλες σοβαρές ασθένειες που προκαλούν τα κουνούπια.

Ο ΙΣΑ καλεί την Περιφέρεια Αττικής, να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία, για να διευκρινιστεί  εάν το κονδύλια που έχουν διατεθεί για τους ψεκασμούς, στις συγκεκριμένες περιοχές είναι μόνο αυτά που προκύπτουν από τις δημοσιεύσεις, στη Διαύγεια.

Επίσης καλεί το Υπουργείο Υγείας, να διευκρινίσει εάν παρακολούθησε ,την εκπόνηση των προγραμμάτων καταπολέμησης των κουνουπιών ,στις διάφορες περιοχές της χώρας και εάν διασφάλισε ότι έγιναν με τον ενδεδειγμένο τρόπο.

Ο ΙΣΑ εκφράζει την έντονη ανησυχία του και με δεδομένο ότι αναμένεται αύξηση των κρουσμάτων της νόσου του ιού του Δυτικού Νείλου, καλεί τους πολίτες να λάβουν  σχολαστικά μέτρα  ατομικής προστασίας .

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ι.Σ.Α.


Νέα Δημοκρατία : Οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας.




Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας. 

Όσο και αν επιχειρεί ο Πρωθυπουργός μέσα στην ταραχή του να διασωθεί απομακρύνοντας τους επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ. και της Πυροσβεστικής, οι Έλληνες ξέρουν ότι ο ίδιος και η κυβέρνησή του βρίσκονται σε αποδρομή. 

Φεύγοντας τακτοποιεί τους εναπομείναντες δικούς του ανθρώπους, επιλέγοντας με κομματικά κριτήρια την ηγεσία των σωμάτων ασφαλείας».


91 οι νεκροί!



Στον μακάβριο κατάλογο προστέθηκε ένας 85χρονος εγκαυματίας που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού, και μια 55χρονη φτάνοντας τον αριθμό στους 91 νεκρούς.

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, αυτή τη στιγμή, νοσηλεύονται 36 εγκαυματίες  σε νοσοκομεία της Αττικής, εκ των οποίων οι 6 είναι διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ.