Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Με εκδήλωση για τα ζώα συντροφιάς ξεκινά σήμερα η σειρά δράσεων της Ν.Δ. «Εκτός Πλαισίου»



Με μια εκδήλωση για τα ζώα συντροφιάς ξεκινά σήμερα, Τετάρτη 21 Νοεμβρίου, η σειρά δράσεων της Νέας Δημοκρατίας «Εκτός Πλαισίου».

Με τη σειρά δράσεων «Εκτός Πλαισίου» η Νέα Δημοκρατία αναδεικνύει μια σειρά θεμάτων σχετικών με το δημόσιο χώρο, τον πολιτισμό, το κοινωνικό κράτος και τα προβλήματα της καθημερινότητας. Πρόκειται για σημαντικά ζητήματα, τα οποία δυστυχώς δεν απασχολούν συχνά την επικαιρότητα. Για αυτό το λόγο, με πρωτοβουλία της Γραμματείας Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας, η Νέα Δημοκρατία προβάλλει τις σχετικές προτάσεις της και κάνει διάλογο ουσίας: με ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς, με ειδικούς επιστήμονες, με τους ίδιους τους πολίτες.  Στόχος είναι να αναδειχθούν οι καλύτερες διεθνείς πρακτικές και να επιτευχθεί σύνθεση απόψεων, τις οποίες θα αξιοποιήσει η επόμενη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Η πρώτη εκδήλωση της σειράς δράσεων «Εκτός Πλαισίου» της Γραμματείας Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας της ΝΔ έχει τίτλο «ΑναΖΩΟγόνηση: Συζητώντας για τα ζώα συντροφιάς» και γίνεται σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα απευθύνει και ένα σύντομο χαιρετισμό.


Ξεφουσκώνει το κυβερνητικό αφήγημα για την ανεργία, καταπέλτης τα στοιχεία του ΟΑΕΔ


Στα 844.710 άτομα ανήλθε το σύνολο των εγγεγραμμένων ανέργων τον Οκτώβριο 2018, έναντι 815.720 ατόμων τον Σεπτέμβριο του 2018, καταγράφοντας αύξηση 3,55%, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΑΕΔ.

Τα επίσημα στοιχεία του ΟΑΕΔ έρχονται να κατεδαφίσουν το κυβερνητικό αφήγημα περί αποτελεσματικής αντιμετώπισης της ανεργίας και τους πανηγυρισμούς για πτώση του ποσοστού των ανέργων κάτω από το ψυχολογικό όριο του 20%. Κι αυτό διότι καταδεικνύεται πως με το πέρας της τουριστικής σεζόν, δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενοι επιστρέφουν στη «μαύρη» λίστα της ανεργίας.

Γίνεται, δε, φανερό ότι παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης, η προσωρινή μείωση του ποσοστού της ανεργίας οφειλόταν στην τουριστική «έκρηξη» που σημειώθηκε το 2018 στη χώρα, με αποτέλεσμα να υπάρξει ανάγκη για περισσότερες προσλήψεις, παρά σε ισορροπημένη ανάπτυξη της οικονομίας. Όμως, οι θέσεις εργασίας στον τουρισμό είναι εποχικές και όταν η τουριστική σεζόν ολοκληρωθεί, στη συντριπτική πλειοψηφία τους οι εργαζόμενοι σε αυτόν τον κλάδο μπαίνουν εκ νέου στο ταμείο ανεργίας του ΟΑΕΔ, κάτι το οποίο η κυβέρνηση φυσικά αποφεύγει να ομολογήσει.

Τι λένε τα επίσημα στοιχεία του ΟΑΕΔ για την ανεργία στη χώρα
Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία εγγεγραμμένης ανεργίας του ΟΑΕΔ για τον Οκτώβριο του 2018, από αυτά, 482.150 (ποσοστό 57,08%) είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα ίσο ή και περισσότερο των 12 μηνών και 362.560 (ποσοστό 42,92%) είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα μικρότερο των 12 μηνών. Οι άνδρες ανέρχονται σε 307.336 (ποσοστό 36,38%) και οι γυναίκες ανέρχονται σε 537.374 (ποσοστό 63,62%).

Το σύνολο των εγγεγραμμένων λοιπών (μη αναζητούντων εργασία), για τον Οκτώβριο 2018, ανήλθε σε 167.559 άτομα από 123.465 άτομα, τον Σεπτέμβριο του 2018, σημειώνοντας αύξηση 35,71%. Από αυτά, 49.640 (ποσοστό 29,63%) είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα ίσο ή και περισσότερο των 12 μηνών και 117.919 (ποσοστό 70,37%) είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα μικρότερο των 12 μηνών. Οι άνδρες ανέρχονται σε 63.213 (ποσοστό 37,73%) και οι γυναίκες σε 104.346 (ποσοστό 62,27%).

Το σύνολο των επιδοτούμενων ανέργων, για τον Οκτώβριο 2018 (αφορά τον αριθμό των δικαιούχων που πληρώθηκαν εντός του αντίστοιχου μήνα) ανήλθε στα 104.636 άτομα έναντι 138.798 ατόμων, τον Σεπτέμβριο του 2018, από τα οποία, οι 96.275 (ποσοστό 92,01%) είναι κοινοί και λοιπές κατηγορίες επιδοτουμένων και οι 8.361 (ποσοστό 7,99%) είναι εποχικοί τουριστικών επαγγελμάτων. Οι άνδρες ανέρχονται σε 45.435 (ποσοστό 43,42%) και οι γυναίκες σε 59.201 (ποσοστό 56,58%). Από το σύνολο των επιδοτούμενων ανέργων, 86.321 (ποσοστό 82,50%) είναι κοινοί, 2.066 (ποσοστό 1,97%) είναι οικοδόμοι, 8.361 (ποσοστό 7,99%) είναι εποχικοί τουριστικών επαγγελμάτων, 1.584 (ποσοστό 1,51%) είναι εποχικοί λοιποί (αγροτικά), 6.030 (ποσοστό 5,76%) είναι εκπαιδευτικοί και 274 (ποσοστό 0,26%) είναι λοιποί.

Παράλληλα, το σύνολο εγγεγραμμένων ανέργων (αναζητούντων εργασία) εμφάνισε αύξηση κατά 2,45%, τον Οκτώβριο του 2018, σε σύγκριση με τον ίδιο μήνα του 2017. Επίσης, αύξηση κατά 35,80% παρουσίασε το σύνολο εγγεγραμμένων λοιπών (μη αναζητούντων εργασία). Το σύνολο των επιδοτούμενων ανέργων ανήλθε στα 104.636 άτομα, τον Οκτώβριο του 2018, από 97.268, τον Οκτώβριο του 2017.

Ο όρος κοινοί αναφέρεται στους ανέργους που προέρχονται από όλους τους κλάδους οικονομικής δραστηριότητας, πλην αυτών που εντάσσονται στις λοιπές κατηγορίες και των οποίων η σχέση εργασίας ήταν αορίστου χρόνου. Τέλος, διευκρινίζεται ότι στον ορισμό του «εγγεγραμμένου ανέργου» συμπεριλαμβάνονται το σύνολο των επιδοτούμενων ανέργων, καθώς και όσοι από τους εγγεγραμμένους μη επιδοτούμενους δηλώνουν ότι αναζητούν εργασία.


Πηγή : in.gr


23 άτομα στο εδώλιο για αποπλάνηση κοριτσιού που τράβηξε τα πάνδεινα



Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκδίκαση μιας υπόθεσης που προκαλεί ανατριχίλα καθώς εξετάζει το δράμα που έζησε ένα μικρό κορίτσι σε χωριό της Καρδίτσας.

Από το πρώτο δικαστήριο, που επίσης είχε γίνει στη Λάρισα, (ΜΟΔ) προέκυψαν βαριές ποινές κάθειρξης και φυλάκισης που ξεκινούσαν από 38 χρόνια η μεγαλύτερη έως τους 37 μήνες η μικρότερη, για 23 άτομα. Τα αδικήματα για τα οποία είχαν κριθεί ένοχοι ήταν αποπλάνηση παιδιού, μαστροπεία, ασέλγεια, σωματεμπορία, χρήση ναρκωτικών ουσιών, κατά περίπτωση. Η κοπέλα, που βίωσε αυτόν τον εφιάλτη, τώρα είναι 23 ετών, όμως όπως είχε δεχθεί το πρώτο δικαστήριο οι πράξεις σε βάρος της άρχισαν πριν καν συμπληρώσει τα δέκα της χρόνια.

Τα γεγονότα φαίνεται ότι έλαβαν χώρα σε χωριά του νομού Καρδίτσας και αποκαλύφθηκαν στις αρχές του 2009 από τις καταθέσεις του κοριτσιού, όταν εμφανίστηκε στην αστυνομία. Στο πρώτο δικαστήριο (που διήρκησε τρεις μήνες, από τις 19 Σεπτεμβρίου έως και τις 19 Δεκεμβρίου 2012) η κοπέλα δεν είχε καταθέσει, με το δικαστήριο να απορρίπτει τα αλλεπάλληλα αιτήματα της  υπεράσπισης να προσέλθει και να εξεταστεί η ίδια.

Σε γενικές γραμμές προέκυψε ότι η μικρή εξαναγκάστηκε να εκδίδεται σε γειτονικά χωριά της περιοχής όπου κατοικούσε, έναντι αμοιβής, που κρατούσαν κυρίως κάποιοι εκ των κατηγορουμένων, οι οποίοι την προωθούσαν. Η μικρή απειλείτο ότι θα μάθει ο πατέρας της και ότι θα μπουν βίντεο και φωτογραφίες στο διαδίκτυο, και έτσι υπέκυπτε στις εντολές των μαστροπών.

Η δίκη θα συνεχιστεί τον Δεκέμβριο.

Πηγή: eleftheria.gr


Η Ουγγαρία χορήγησε άσυλο στον Γκρούεφσκι



Ο πρώην πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Νίκολα Γκρούεφσκι γνωστοποίησε ότι οι αρμόδιες ουγγρικές Αρχές ανταποκρίθηκαν θετικά και ενέκριναν το αίτημα του για χορήγηση πολιτικού ασύλου στη χώρα αυτή.

«Σήμερα, η Ουγγαρία, χώρα μέλος της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα μου για χορήγηση πολιτικού ασύλου, λόγω της πολιτικής δίωξης που υφίσταμαι στη «Δημοκρατία της Μακεδονίας». Στην αίτησή μου για πολιτικό άσυλο, ανέφερα ότι ζητώ κάτι τέτοιο λόγω της δίωξης εις βάρος μου από τη νέα κυβέρνηση, της οποίας ηγείται το κόμμα SDSM» (σ.σ το κόμμα του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ) ανέφερε ο Νίκολα Γκρούεφσκι, σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Η ανάρτηση του Γκρουέφσκι με την μετάφραση :


Денес Република Унгарија, земја членка на ЕУ и НАТО, одговори позитивно на моето претходно поднесено барање за добивање политички азил заради политички прогон во Република Македонија.
Во барањето за политички азил наведов дека истиот го барам заради политички прогон од новата влада предводен од партијата СДСМ.
Наведов дека владата сака да ми ја одземе слободата користејки недемократски чекори и методи и злоупотребувајки го обвинителскиот и судскиот систем во Македонија.
Објаснив како се започна, со почетокот на објавувањето на нелегално стекнатите аудио матерјали, назначувањето на специјален јавен обвинител кој стана партиска алатка на партијата СДСМ, исто како и судот, ги опишав сите неправди, нерегуларности, незаконско работење, дискриминација, конструирани судски процеси и пресуди, конкретните судски постапки против мене и тортурата која по формирањето на новата влада ја трпам јас но и голем број други мои соработници, давајки конкретни примери и конкретни докази и завршив со бројните закани по мојот живот со кои се соочуваав во последните денови пред да ја напуштам Република Македонија.
Посочив и приложив конкретни примери дека во Република Македонија непостојат услови за фер и законски судски процес, ниту пак начин во една ваква атмосфера на политичка хајка од страна на владата да го заштитам мојот живот од бројните закани кои ми беа упатени.
Во Македонија се соочив со судии кои за секое мое или на мојата одбрна барање, чекаат инструкции како да одлучат од владата или од специјалниот јавен обвинител, од кого и самите судии се плашат, и кого го гледаат како преставник на актуелната влада.
Посебно ги објаснив неколкуте фундаментални прекршувања на законите, меѓу кои, спротивно на закон користењето на нелегално стекнати аудио матерјали кои под надворешен притисок судот ги прогласи за легални, користењето на копии кои не се споредени со оргиналот како докази врз основа на кои се носат пресуди, користењето на вештаци кои спротивно на закон прават вештачења без лиценца за вештачење, флагрантното кршење на законот за приватност и игнорирањето од страна на судот на сето ова, работењето на македонските судови спротивно на праксата на судот во Стразбург, како што е примерот со отфрлањето на актите за прекин на постапка издадени од страна на Претседателот на Македонија во два конкретни случаи, и нивно прифаќање во земја членка на ЕУ, недавањето можност и доволно време за подготовка на одбраната преку свесно набивање на судења секој ден, понекогаш и по цели денови, издаденото мислење на Комисијата за заштита од дискриминација која наведе дека сум предмет на директна дискриминација од страна на судијата Добрила Кацарска и од страна на Основниот суд Скопје 1, објавувањето на пресудата за случајот ,,Тенк,, во смисла дека ќе бидам прогласен за виновен, од страна на актуелниот премиер околу 10 дена пред судијата да ја објави одлуката, и огромен број други факти и докази кои ги образложив и од кој се состави огромен записник од над 30 страни.
Судот и обвинителството се претворија во инструмент за политичка уцена и пресмета со политичките неистомисленици, како и покривање на неработењето на владата.
Последните одмазнички притвори на Миле Јанакиески и Кирил Божиновски, кои очигледно се притворени само за владата да ја ублажи критиката по моето заминување од земјата и барање политички азил заради политички прогон, со лажни, фабрикувани и непостоечки докази само ја потврдуваат атмосферата во која денес живее Република Македонија.
Денес во Република Македонија се живее во услови на репресија од страна на владата, дискриминација, прогон, политички апсења и целосна контрола на владата врз судскиот и обвинителниот систем, вадење и ставање во притвор или затвор според политичките прилики и потреби.
Наместо унапредување на судскиот систем, Македонија има уназадување. Судот и обвинителството се користат како политичка алатка на владата заради остварување на своите политички цели и уцени.
Јас одлучив да се спротиставам на сето ова, и со мојот чекор да го издигнам ова прашање на повисоко ниво.
Некој може да ме сака или да не ме сака, да се согласува или да не се согласува со мене, да смета дека водам добри или лоши политики, но неможе да го негира или да ги затвори очите пред она што се случува во Македонија во овој период а кое го опишувам.
Јас одлучив да не ја исполнам желбата на СДСМ, додека тие ја разграбуваат и распродаваат државата и националните интереси да седам затворен со политичка одлука и секојдневно да се борам за преживување во затворот, за каде добив сознание дека ми се подготвува ликвидација.
Одлучив да ја продолжам борбата за македонската кауза, за каузата на Република Македонија, на начин на кој единствено можам во моментот, на начин на кој многу други личности низ историјата кога имале можност го правеле. И како што кажав во претходната објава, јас никогаш нема да се одкажам од таа кауза.
Јас не избегав од правдата,туку користејки други меѓународно правно регулирани методи продолжувам да ја барам правдата и за мене и за сите други жртви на политичкиот прогон во Македонија.
Јас до последен момент, иако гледав колку неправедно ме обвинуваат и судат, иако беше видливо дека судиите уште пред да го почнат судењето и пред да ги погледнат доказите, ја знаеја пресудата, секојдневно, како никој досега се соочував со правдата, се до моментот кога актуелната влада не одлучи неправедно и со политичка одлука да ме стави во затвор а потоа и да ме ликвидира.
Јас јавно кажав дека сум подготвен да одам во затвор доколку Заев се одкаже од погубните политики за Македонија и малтретирањето други луѓе.
Но тој очигледно сака се. Сака и да ја реализира распродажбата на националните интереси, и да го реализира разграбувањето на државата, и да ги суди и осуди стотици мои соработници и мене да ме затвори и ликвидира.
Одлучив да се борам и да се спротиставам на овој кукавица кој безочно секојдневно го лаже и краде својот народ и ја злоупотребува државната функција на која дојде на нечесен начин.
Македонија не смее да остане земја каде владата владее со судскиот систем и каде има политички прогони секој ден. Огромен број луѓе се под политички прогон во Македонија. Тоа мора да запре.
Македонија треба да стане членка на НАТО и ЕУ, но несмее да се дозволи под превезот на оваа цел, актуелната недемократска власт да се пресметува со политичките неистомисленици и да им конструира судски случаи и затворски казни, со цел да може непречено да прави криминал, корупција и распродажба на државните и национални интереси.
Σήμερα, η δημοκρατία της Ουγγαρίας, μέλος της χώρας της εε και του ΝΑΤΟ, ανταποκρίθηκε θετικά στο προηγούμενο αίτημα μου για την απόκτηση πολιτικού ασύλου λόγω πολιτικών διώξεων στη δημοκρατία της Μακεδονίας.

Στην αίτηση για πολιτικό άσυλο, έχω δηλώσει ότι το αναζητώ για πολιτικές διώξεις από τη νέα κυβέρνηση που ηγείται το κόμμα του sdsm.

Έχω αναφέρει ότι η κυβέρνηση θέλει να μου πάρει την ελευθερία χρησιμοποιώντας μη δημοκρατικά βήματα και μεθόδους και να zloupotrebuvaǰki το δικαστικό και δικαστικό σύστημα στην πγδμ.

Εξήγησα πώς ξεκίνησαν όλα, με την αρχή της δημοσίευσης του παράνομα αποκτήσει ήχου ήχου, ο διορισμός ενός ειδικού δημόσιου εισαγγελέα που έγινε εργαλείο του κόμματος του sdsm, όπως ακριβώς και το δικαστήριο, περιέγραψε όλες τις αδικίες, τις παρατυπίες, την παράνομη εργασία, Διακρίσεις, κατασκευασμένες δίκες και καταδίκες, οι συγκεκριμένες δικαστικές διαδικασίες εναντίον μου και τα βασανιστήρια που μετά τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης που έχω βάλει μαζί μου αλλά και πλήθος άλλων συνεργατών μου, δίνει συγκεκριμένα παραδείγματα και απτά στοιχεία και κατέληξε με το Πολλές απειλές της ζωής μου που με soočuvaav τις τελευταίες μέρες πριν φύγω από τη δημοκρατία της Μακεδονίας.

Έχω επισημάνει και priloživ συγκεκριμένα παραδείγματα ότι στη δημοκρατία της Μακεδονίας nepostoǰat συνθήκες για μια δίκαιη και νομική δίκη, ούτε ένας τρόπος σε μια τέτοια ατμόσφαιρα πολιτικής εστιάστηκε από την κυβέρνηση για να προστατεύσει τη ζωή μου από τις πολυάριθμες απειλές που μου έχουν απευθύνεται.

ΣΤΗΝ ΠΓΔΜ, αντιμετώπισα δικαστές που για τον καθένα μου ή για το odbrna αίτημα μου, περιμένοντας οδηγίες πώς να αποφασίσουν από την κυβέρνηση ή από τον ειδικό δημόσιο εισαγγελέα, από τον οποίο φοβούνται οι ίδιοι οι δικαστές, και ποιον βλέπουν ως εκπρόσωπο του Τρέχουσα κυβέρνηση.

Εξήγησα ιδιαίτερα τις διάφορες θεμελιώδεις παραβιάσεις των νόμων, μεταξύ άλλων, σε αντίθεση με το νόμο με τη χρήση παράνομα αποκτήσει ήχου ήχου ότι υπό εξωτερική πίεση το δικαστήριο τους κήρυξε νόμιμο, χρησιμοποιώντας αντίγραφα που δεν συγκρίνονται με το πρωτότυπο ως αποδεικτικά στοιχεία βάσει των οποίων πραγματοποιούνται καταδίκες, Η χρήση ιατροδικαστές που αντίθετα με το νόμο κάνει veštačen̂a χωρίς ιατροδικαστική άδεια, μια flagrantnoto παραβίαση του νόμου για την ιδιωτικότητα και την άγνοια από το δικαστήριο όλων αυτών, που εργάζονται σε δικαστήρια της πγδμ αντίθετα με την πρακτική του δικαστηρίου στο στρασβούργο, όπως το παράδειγμα Από την απόρριψη των πράξεων για την διακοπή διαδικασίας που εξέδωσε ο πρόεδρος της Μακεδονίας σε δύο συγκεκριμένες περιπτώσεις, και την αποδοχή τους σε ένα μέλος της χώρας της εε, μια ευκαιρία διαβεβαιώσεις και αρκετό χρόνο για την προετοιμασία της άμυνας μέσω συνειδητά nabivan̂e των δοκιμών κάθε μέρα, μερικές φορές Και μετά από ολόκληρες ημέρες, izdadenoto γνώμη προς την επιτροπή για προστασία από διακρίσεις που δήλωσε ότι είμαι υποκείμενο σε άμεσες διακρίσεις από τον δικαστή dobrila kacarska και από το βασικό δικαστήριο Σκόπια 1, τη δημοσίευση της απόφασης για την υπόθεση,, δεξαμενή,, Με την έννοια ότι θα κηρυχθεί ένοχος, από τον νυν πρωθυπουργό περίπου 10 ημέρες πριν ο δικαστής ανακοινώσει την απόφαση, και ένα τεράστιο αριθμό άλλων γεγονότων και αποδεικτικών στοιχείων που έχουν υποστηριχθεί και από τα οποία ένα τεράστιο ρεκόρ πάνω από 30 Οι πλευρές έχουν τεθεί μαζί.

Το δικαστήριο και η δίωξη μετατράπηκαν σε μέσο για πολιτικό εκβιασμό και υπολογίζονται με πολιτικές διαφωνίες, καθώς και για την κάλυψη της κυβέρνησης της κυβέρνησης.

Η τελευταία αντίποινα κράτηση του mile γιανακιέσκι και του κύριλλος μποζινόβσκι, που προφανώς κρατούνται μόνο για την κυβέρνηση να μετριάσει την κριτική μετά την αναχώρησή μου από τη χώρα και να ζητήσει πολιτικό άσυλο λόγω πολιτικών διώξεων, με ψευδή, κατασκευασμένα και μη ανύπαρκτα στοιχεία μόνο να επιβεβαιώσει το Ατμόσφαιρα στην οποία σήμερα ζει η Δημοκρατία Μακεδονία.

Σήμερα στη δημοκρατία της Μακεδονίας ζει υπό τις συνθήκες καταστολής από την κυβέρνηση, τις διακρίσεις, τις διώξεις, τις πολιτικές συλλήψεις και τον πλήρη έλεγχο της κυβέρνησης για το δικαστικό και το σύστημα, την εξαγωγή και την τοποθέτηση σε κράτηση ή φυλακή σύμφωνα με πολιτικές περιστάσεις και ανάγκες.

Αντί να προωθήσει το δικαστικό σύστημα, η πγδμ έχει ένα α. Το δικαστήριο και η δίωξη χρησιμοποιούνται ως πολιτικό εργαλείο της κυβέρνησης για την επίτευξη των πολιτικών στόχων και του εκβιασμού της.

Αποφάσισα να τα αντιμετωπίσω όλα αυτά, και με το βήμα μου να θέσω αυτή την ερώτηση σε υψηλότερο επίπεδο.
Κάποιος μπορεί να με αγαπήσει ή να μην με αγαπάει, να συμφωνεί ή να μην συμφωνεί μαζί μου, να θεωρήσει ότι ηγηθώ καλές ή κακές πολιτικές, αλλά δεν μπορώ να το αρνηθώ ή να κλείσω τα μάτια πριν από ό, τι συμβαίνει στην Μακεδονία σε αυτό το ένα μια περίοδο που περιγράφω.

Αποφάσισα να μην εκπληρώσω την επιθυμία του sdsm, ενώ είναι razgrabuvaat και πωλούν το κράτος και τα εθνικά συμφέροντα να κάθονται κλειστά με μια πολιτική απόφαση και καθημερινά να παλεύουν για την επιβίωση στη φυλακή, για το όπου έχω λάβει γνώση ότι η εκκαθάριση μου είναι Να είσαι προετοιμασμένος.

Αποφάσισα να συνεχίσω τον αγώνα για τον σκοπό της ΠΓΔΜ, για την αιτία της δημοκρατίας της Μακεδονίας, με έναν τρόπο που μπορώ μόνο αυτή τη στιγμή, με έναν τρόπο που πολλές άλλες προσωπικότητες σε όλη την ιστορία όταν είχαν την ευκαιρία να το κάνουν. Και όπως είπα και στην προηγούμενη δημοσίευση, δεν θα παρατήσω ποτέ αυτό το σκοπό.

Δεν ξεφύγω από τη δικαιοσύνη, αλλά χρησιμοποιώντας άλλες διεθνείς νομικές ρυθμιζόμενες μεθόδους συνεχίζω να αναζητώ δικαιοσύνη και για μένα και για όλα τα άλλα θύματα πολιτικών διώξεων στην πγδμ.

Εγώ μέχρι την τελευταία στιγμή, παρόλο που έβλεπα πόσο άδικα με κατηγορούν και κρίνουν, αν και ήταν ορατό ότι οι δικαστές ακόμα πριν ξεκινήσουν τη δίκη και πριν δουν τα στοιχεία, ήξεραν την ετυμηγορία, καθημερινά, όπως κανείς ποτέ Soočuvav με δικαιοσύνη, μέχρι τη στιγμή που η τρέχουσα κυβέρνηση δεν αποφάσισε άδικα και με πολιτική απόφαση να με βάλει στη φυλακή και μετά να με ρευστοποιήσει.

Εγώ δημόσια είπα ότι ήμουν έτοιμος να πάω φυλακή αν ο ζάεφ έδινε από πολιτικές για την Μακεδονία και bullying άλλους ανθρώπους.
Αλλά προφανώς αγαπάει τα πάντα. Θέλει και να συνειδητοποιήσει την πώληση των εθνικών συμφερόντων, και να συνειδητοποιήσει την razgrabuvan̂eto του κράτους, και να κρίνει και να καταδικάσει εκατοντάδες συνεργάτες μου και εμένα να με κλείσει και να ρευστοποιήσει.
Αποφάσισα να πολεμήσω και να αντιμετωπίσω αυτόν τον δειλό που bezočno καθημερινά ψέματα και κλέβει τους ανθρώπους του και κακοποιεί την κρατική λειτουργία που ήρθε με ανέντιμο τρόπο.

Η Πγδμ δεν πρέπει να παραμείνει χώρα όπου η κυβέρνηση κυβερνά το δικαστικό σύστημα και όπου υπάρχουν πολιτικές διώξεις κάθε μέρα. Ένας τεράστιος αριθμός ανθρώπων είναι υπό πολιτική δίωξη στην πγδμ. Αυτό πρέπει να σταματήσει.

Η Πγδμ θα πρέπει να γίνει μέλος του ΝΑΤΟ και της εε, αλλά δεν μπορεί να επιτραπεί κάτω από το πέπλο αυτού του στόχου, η τρέχουσα αντιδημοκρατική αρχή να υπολογίζει με πολιτικές διαφωνίες και να κατασκευάσει τις δικαστικές υποθέσεις και τις ποινές φυλάκισης, προκειμένου να είναι σε θέση να το κάνει ομαλά Έγκλημα, διαφθορά και πώληση κρατικών και εθνικών συμφερόντων.






Public Issue: Πρώτος σε δημοφιλία ο Κυριάκος Μητσοτάκης



Απογοητευμένοι οι Έλληνες πολίτες από την πορεία της χώρας με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Στο Πολιτικό Βαρόμετρο που διενήργησε η Public Issue για τον Νοέμβριο, ένας στους δύο πολίτες δηλαδή το 51% πιστεύει ότι το κράτος λειτουργεί σήμερα χειρότερα, σε σύγκριση με 5 χρόνια πριν, και αναδεικνύουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως δημοφιλέστερο πολιτικό πιστεύοντας σε αυτόν. 

Στην ερώτηση ποιος είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης συγκεντρώνει το 43%, ενώ μόλις το 25% προτιμά τον νυν πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Τέλος το 74% των Ελλήνων πολιτών θεωρεί ότι η Ελλάδα κινείται σε λάθος κατεύθυνση.


Απέδρασε σπάζοντας το βραχιολάκι επιτήρησης κατηγορούμενος για τα εξοπλιστικά



Δραπέτευσε ο Γάλλοελβετος τραπεζίτης Ζακ Κλοντ Όσβαλντ που εμπλέκεται στις υποθέσεις των εξοπλιστικών προγραμμάτων και της Siemens και είχε συλληφθεί τον Απρίλιο του 2015 στο Αμπού Ντάμπι με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης που είχε εκδώσει ο  εισαγγελέας εκδόσεων Γιάννης Αγγελής.

Σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης, ο τραπεζίτης έσπασε το βραχιολάκι ηλεκτρονικής επιτήρησης, με το οποίο είχε αποφυλακιστεί υπό όρους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, «διαπιστώθηκε παραβίαση των όρων του κατ’ οίκον περιορισμού με ηλεκτρονική επιτήρηση («βραχιολάκι») από τον υπόδικο για οικονομικά εγκλήματα, Γάλλο πολίτη, J.-Cl. Oswald. Ο επιτηρούμενος με σχετικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών ήδη από τον Νοέμβριο του 2016,  επέστρεψε στο σπίτι του στις 12:50 μ.μ. συνοδευόμενος από την ΕΛΑΣ, μετά την παρουσία του σε δικαστήριο. Λίγο αργότερα, στις 13:56, κατέστρεψε τον ιμάντα της συσκευής γεωεντοπισμού που φορούσε. Κατά την αναφορά της αναδόχου εταιρείας του συστήματος, η πράξη έγινε άμεσα αντιληπτή και ενημερώθηκε η Ελληνική Αστυνομία. Η αναζήτηση του επιτηρούμενου από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές βρίσκεται σε εξέλιξη».