Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

Και καλά εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο χυδαίος Μίγας που έκανε ανάρτηση για Ανδρουλάκη-Χρονοπούλου

 


Εκτός ΣΥΡΙΖΑ τέθηκε ο χυδαίος Βασίλης Μίγας, ο οποίος έκανε μια εκ των τριών αισχρών αναρτήσεων στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το θύμα του καταγγελλόμενου βιασμού από τον Αλέξη Γεωργούλη, με τις άλλες δύο να την έχουν γλιτώσει σφυρίζοντας αδιάφορα το κόμμα του Τσίπρα.

Φυσικά επειδή είναι κόμμα απατεώνων ο ΣΥΡΙΖΑ, στημένα είναι όλα.

Ο Βασίλης Μίγας, στέλεχος της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε μια χυδαία ανάρτηση για την καταγγελία εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη από την Ελένη Χρονοπούλου για βιασμό και ήταν ο μόνος που την πλήρωσε για να ακουστεί ότι κάποιος την πλήρωσε και για τις υπόλοιπες δύο που είναι υποψήφιες με το κόμμα.

Η ανάρτηση του Βασίλη Μίγα:


Ο ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε στη διαγραφή του μετά το χυδαίο αυτό παραλήρημα.

Νωρίτερα, είχε εκφράσει την έντονη αντίδρασή του το ΠΑΣΟΚ.

«Η παραίνεση στη χθεσινή μας ανακοίνωση "αρχίστε να σβήνετε" κακώς εκτιμήθηκε επιπόλαια από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μήπως ο κ. Τσίπρας αισθάνεται σήμερα την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη για την υποψήφια του κόμματος του, στη Β' Θεσσαλονίκης, Αναστασία Γαϊταρτζή, που χαρακτηρίζει "στημένη" τη σοβαρή ποινική υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο ευρωβουλευτής τους;

Αλήθεια, τι είδους συναισθήματα του γεννώνται διαβάζοντας τη δημόσια τοποθέτηση του μέλους της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του κόμματός του Βασίλη Μίγα;

Και με τα θύματα και με τον οχετό;»



Θράσος πρόκληση και χυδαιότητα από τον ΣΥΡΙΖΑ : Είμαστε με τα θύματα, η ΝΔ μπορεί να πει το ίδιο;



Θράσος και χυδαιότητα από τον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την υπόθεση Γεωργούλη, εγκαλώντας τα θρασίμια ουσιαστικά τη ΝΔ και προσωπικά τον πρωθυπουργό αν τολμούν να πουν ότι είναι με τα θύματα, όπως κάνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που κοιτάει να πολιτικοποιήσει το θέμα αντί να αναλάβει τις ευθύνες του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και πάλι ένοχος, εξακολουθεί τη λάσπη και την τοξικότητα απέναντι στην κυβέρνηση, την οποία είχε αποκαλέσει παλιότερα και κόμμα βιαστών, αλλά τελικά κόμμα βιαστών είναι ο ΣΥΡΙΖΑ στο οποίο ηγείται ένας απατεώνας και ψεύτης πολιτικός.

Το κόμμα που συγκάλυψε την κακοποίηση των υπαλλήλων της πρεσβείας της Βενεζουέλας στην Ελλάδα από τον ίδιο τον πρέσβη. Με την προκλητική επιστολή Τσίπρα για την συγκάλυψη της σεξουαλικής κακοποίησης προς τον δικτάτορα Νικολάς Μαδούρο, κουνάει το δάχτυλο!!!

Στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν για να γελάει ο κόσμος και να εξοργίζεται με το θράσος τους πώς : Η στάση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ξεκάθαρη και ακαριαία «καμία συγκάλυψη, είμαστε με τα θύματα». Η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης τολμούν να πουν το ίδιο;

Και συνεχίζει χωρίς ίχνος ηθικής και ντροπής:

Η αθλιότητα της ΝΔ δεν έχει όριο. 

Ως εδώ όμως, με την αισχρή κομματική εκμετάλλευση μιας γυναίκας που είχε το θάρρος να καταγγείλει την κακοποίησή της.

Πρώτα ο κος Γεωργιάδης, αργότερα τα φιλικά σε αυτή ΜΜΕ, χθες ο ίδιος ο κος Μητσοτάκης από την Κέρκυρα, προσπαθούν να αξιοποιήσουν πολιτικά μια προσωπική υπόθεση, που όλους μας έχει σοκάρει και για την οποία η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ακαριαία και ξεκάθαρη.

Αλήθεια όμως τι ακριβώς ισχυρίζονται;

Ότι γνωρίζαμε την καταγγελία, όταν η ίδια η καταγγέλλουσα αναφέρει ότι ουδείς γνώριζε, ούτε η ίδια η οικογένειά της;

Και ποιο είναι το μπούμεραγκ για τον ΣΥΡΙΖΑ, για το οποίο με θράσος μίλησε χθες ο κος Μητσοτάκης;

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ούτε ίσες αποστάσεις κράτησε, ούτε «ναι μεν αλλά» είπε, ούτε κάλυψε κανέναν, ούτε εξαπατημένος δήλωσε.

Αυτά τα έκανε η ΝΔ, ο κος Μητσοτάκης και υπουργοί του, για πλείστες περιπτώσεις, ακόμη και παιδοβιαστών, όπως ο κος Λιγνάδης ή ο στενός συνεργάτης του κου Μητσοτάκη, κος Νίκος Γεωργιάδης, για τον οποίο έσπευσαν ακόμη και ως μάρτυρες υπεράσπισης στο δικαστήριο διακεκριμένα στελέχη της ΝΔ.

Δεν είμαστε το ίδιο.

Εμείς είμαστε με τα θύματα και όχι με τους θύτες.

Από όπου και αν προέρχονται.

Αυτή είναι η διαφορά μας.

Καμία συγκάλυψη, καμία σκιά.

Για όλες τις υποθέσεις.

Δικαιοσύνη για όλους.

Δικαιοσύνη παντού.

Αν τολμούν, ας το πουν και αυτοί.

Αυτά έγραψαν τα ακροαριστερά θρασίμια που παρασιτούν στην Ελλάδα θέλοντας να κάνουν κακό στην χώρα.



ΝΔ: Ταυτοτικό στοιχείο του ΣΥΡΙΖΑ η υποκρισία

 


Νέο περιστατικό με υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, που βλέπει «στημένο γεγονός» πίσω από την υπόθεση Γεωργούλη, καταγγέλλει η ΝΔ, κάνοντας λόγο για υποκρισία στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Και είναι και γυναίκες!!!

Η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Βαρέλη Στεφανίδη, η οποία σε ανάρτησή της  αναδημοσίευε πρωτοσέλιδο από το Μακελειό γράφοντας μάλιστα ««συγγνώμη αλλά δεν είναι απίθανο να είναι έτσι». Η ίδια αργότερα κατέβασε την ανάρτηση.

Η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Θεσσαλονίκη Αναστασία Γαϊταρτζή, έγραψε στο Facebook: «Πρώτοι εμείς καταδικάζουμε την παρενόχληση των γυναικών…..αν όμως είναι στημένο γεγονός ακριβώς πριν τις εκλογές…? Τότε??».

«Χθες, υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στοχοποίησε τη γυναίκα που κατήγγειλε τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γεωργούλη για βιασμό και ξυλοδαρμό, ταυτιζόμενη με ό,τι πιο ρυπαρό υπάρχει στον ελληνικό Τύπο! Σήμερα, άλλη υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, πίσω από μια τόσο σοβαρή καταγγελία, βλέπει “στημένο γεγονός”», αναφέρει συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Και επισημαίνει: «Αλήθεια, πόση υποκρισία πρέπει να διαθέτουν για να ζητούν την ψήφο των πολιτών, μιλώντας για δικαιώματα και αξίες; Σε ένα κανονικό κόμμα θα είχαν τεθεί εκτός ψηφοδελτίων. Όχι στον ΣΥΡΙΖΑ, που η υποκρισία αποτελεί ταυτοτικό του στοιχείο».



Λοβέρδος: Ξέρουμε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που «έδωσε» το όνομα του θύματος


 

Ο  βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος, κατηγόρησε για υποκρισία στην υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, ενώ σημείωσε πως είναι γνωστό το πρόσωπο από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που διακίνησε τα στοιχεία της καταγγέλλουσας.

Ο κ. Λοβέρδος στον  ΣΚΑΪ είπε ότι πριν γίνει γνωστό το όνομα του θύματος δημοσιογράφοι του τηλεφωνούσαν και τον ρωτούσαν ποια ήταν η καταγγέλλουσα. «Τους απαντούσα ότι και να το ήξερα δεν θα τους έλεγα. Θα χτυπούσαμε δυο φορές το θύμα; Και ξαφνικά διακινείται ένα όνομα και βγαίνει το ΠΑΣΟΚ και λέει ότι υπάρχει στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που έκανε την διακίνηση του ονόματος. Το ξέρουμε το όνομα. Και πήρα να ρωτήσω και μου είπαν και το όνομα. Δεν είναι δικό μου θέμα το πω. Να το πει το κόμμα μου. Κάποιος το διακίνησε το όνομα».

Ξεκαθάρισε επίσης πως πρόκειται για ενεργό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Λοβέρδος αναφέρθηκε στον τρόπο επιλογής των ευρωβουλευτών: «Στέλνουμε ανθρώπους με ένα κάρο λεφτά εκεί και μας εξευτελίζουν. Πρέπει να το ξαναδούμε. Δεν γίνεται ένα κόμμα να μην ξέρει τι γίνεται. Εδώ έχουμε βιασμό και βαριές σωματικές βλάβες και υπάρχει βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που λέει ότι το είχαμε ακούσει ως φήμη από το 2020».



Επιμένει ο ανθέλληνας Φίλης να είναι κατά του φράχτη και σε βάρος της ασφάλειας των Ελλήνων


Ο γνωστός πλέον ακροαριστερός ανθέλληνας Νίκος Φίλης, εμφανίστηκε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του MEGA, και σε ντιμπέϊτ που είχαν με τον υφυπουργό Εσωτερικών Σταύρο Καλαφάτη του τέθηκε το ερώτημα σχετικά με την τροπολογία Παπαδημούλη που κατέπεσε χθες στην ευρωβουλή για τη μη χρηματοδότηση του φράκτη στον Έβρο, αφού έγινε αποδεκτή η πρόταση του Ευρωπαϊκού Λαϊκου Κόμματος για χρηματοδότηση όλων των υποδομών.

Ο Φίλης προκαλώντας είπε “Να μιλάμε ως Έλληνες πολιτικοί και όχι ως Ευρωπαίοι”, δηλαδή νομίζει ότι ένας Έλληνας πολιτικός μπορεί να είναι και ανθέλληνας λειτουργώντας σε βάρος της χώρας του. Και είπε διερωτώμενος ο προκλητικός συριζαίος : “ποιο είναι πιο σημαντικό ο φράκτης στον Έβρο ή τα κονδύλια στην Παιδεία και στην Υγεία;” εννοώντας ότι η ασφάλεια της χώρας και των πολιτών δεν είναι κάτι σοβαρό για τους ακροαριστερούς.

Σε ερώτηση του υφυπουργού Σταύρου Καλαφάτη εάν ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί παράνομο τον φράκτη στον Έβρο ο Φίλης αποκαλύπτοντας πλήρως τη συνολικότερη στάση που κρατά η ακροαριστερή επικίνδυνη για τον τόπο αξιωματική αντιπολίτευση στο θέμα του μεταναστευτικού απάντησε: “O τρόπος που σχεδιάζεται τον φράκτη ταυτόχρονα με τις απωθήσεις μεταναστών που κάνετε… είναι παράνομες βεβαίως”.

 



Πάει και αυτή η ανθελληνική προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να πλήξει την εικόνα της Ελλάδας με την Ακρόπολη


 

Στον… κουβά ο ΣΥΡΙΖΑ και οι καταγγελίες του για την Ακρόπολη: “Πρότυπο” λέει η UNESCO.

Και τι δεν έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ στην προσπάθεια του να πλήξει την εικόνα της κυβέρνησης και της χώρας στο εξωτερικό. Μέσα στις ανθελληνικές χυδαιότητες είναι και το δήθεν τσιμέντωμα της Ακρόπολης.

Για να ξεφτιλιστεί περισσότερο ο ΣΥΡΙΖΑ είχε στείλει και την κατάλληλη στα πολιτιστικά βουλευτή του Ραλλία Χριστίδου και δεν μας έμεινε έντερο από τα γέλια.

Δεν έλειψαν και οι καταγγελίες της αρχαιολόγου Δέσποινας Κουτσούμπα ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΤΑΡΣΥΑ που και τι δεν είπε στην προσπάθεια της να σπιλώσει την χώρα.



Τελικά σε άλλη μία ανθελληνική τους προσπάθεια για να πλήξουν την χώρα, τον ήπιανε στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Η γενική κατάσταση της Εξέχουσας Οικουμενικής Αξίας του ενταγμένου στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς Μνημείου με την ονομασία "Ακρόπολη, Αθήνα" είναι εξαιρετική και προστατεύεται επαρκώς. Νόμοι και κανονισμοί διασφαλίζουν την προστασία του μνημείου και της ζώνης προστασίας του (buffer zone)», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η αναλυτική Έκθεση για την Ακρόπολη των Αθηνών, μνημείο ενταγμένο στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς από το 1987, που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Κέντρου Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO (https://whc.unesco.org/en/list/404/documents/).

Η Έκθεση, για την οποία ενημερώνει σημερινή ανακοίνωση του ΥΠΠΟΑ, βασίστηκε στα πορίσματα Μικτής Συμβουλευτικής Αποστολής (Joint Advisory Mission) αποτελούμενης από δύο εκπροσώπους του διεθνούς ICOMOS και ενός του Κέντρου Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, οι οποίοι πραγματοποίησαν το διάστημα 27-29 Απριλίου 2022 τριήμερη επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης. Η αποστολή οργανώθηκε μετά από πρόσκληση του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, βάσει των προβλεπόμενων στις παραγράφους 28 και 31.d των Επιχειρησιακών Οδηγιών της Σύμβασης της UNESCO για την Προστασία της Παγκόσμιας Πολιτιστικής και Φυσικής Κληρονομιάς.

Όπως σημειώνει το ΥΠΠΟΑ, «οι εν λόγω εμπειρογνώμονες επισκέφτηκαν τον χώρο και ανέπτυξαν σειρά συζητήσεων με τις αρμόδιες για την προστασία και διαχείρισή του Υπηρεσίες και το επιστημονικό προσωπικό, ενώ ενημερώθηκαν μέσω της εκτενούς βιβλιογραφίας και αρθρογραφίας, η οποία ετέθη υπόψη τους, για την ιστορία των αναστηλώσεων και τις διαδικασίες για την προστασία και διαχείριση του αρχαιολογικού χώρου, καθώς και για τις μελέτες που υλοποιήθηκαν ή είναι σε εξέλιξη επί των μνημείων της Ακρόπολης. Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους οργανώθηκε, επίσης, συνάντηση με εκπροσώπους της κοινωνίας των πολιτών (όπως η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Ελλάδος, ο Σύλλογος Ελλήνων Παραολυμπιονικών, το Ελληνικό Τμήμα του ICOMOS κ.ά.), καθώς και επαγγελματιών του τουρισμού, με τους οποίους αναπτύχθηκε συζήτηση κυρίως για τα θέματα πρόσβασης και λειτουργίας του αρχαιολογικού χώρου».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου, η αποστολή κατέληξε σε μια Έκθεση 70 σελίδων, η οποία περιληπτικά και ενδεικτικά συνοψίζεται στα εξής:

- Η γενική κατάσταση της Εξέχουσας Οικουμενικής Αξίας του ενταγμένου στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς Μνημείου με την ονομασία «Ακρόπολη, Αθήνα» είναι εξαιρετική και προστατεύεται επαρκώς. Νόμοι και κανονισμοί διασφαλίζουν την προστασία του μνημείου και της ζώνης προστασίας του (buffer zone).

- Το σύστημα λήψης αποφάσεων εξασφαλίζει ότι διεξοδικές και λεπτομερείς μελέτες εκπονούνται πριν από την έγκριση νέων επεμβάσεων.

- Η διαχείριση του μνημείου και οι κύριες υπηρεσίες αποκατάστασης, συμπεριλαμβανομένων και των αναστηλωτικών έργων, εκτελούνται από το Κράτος-Μέλος. Ως εκ τούτου, υπάρχει στενή επίβλεψη, που εξασφαλίζει ότι κάθε βήμα των προσπαθειών αποκατάστασης και συντήρησης γίνεται κατά τρόπο συστηματικό.

- Η διαδικασία λήψης αποφάσεων για όλα τα μεγάλα έργα αποκατάστασης και συντήρησης περιλαμβάνει εξειδικευμένους επιστήμονες και ακαδημαϊκούς, ενώ έχει ενσωματώσει διαδικασίες τεκμηρίωσης, διαβούλευσης και διαλόγου με ειδικούς, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

- Η ανανέωση και διεύρυνση των διαδρομών επίσκεψης, ο ανελκυστήρας και το έργο φωτισμού υλοποιήθηκαν όλα κατόπιν μελετών, εξέτασης και τεκμηρίωσής τους από την ΕΣΜΑ. Εν συνεχεία, οι προτάσεις εξειδικεύτηκαν από την ΥΣΜΑ και οι μελέτες εγκρίθηκαν από την ΕΣΜΑ και υποβλήθηκαν για την κατά νόμον γνωμοδότηση στο Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο. Η αρμόδια ΕΦΑ Πόλης Αθηνών διατύπωσε επίσης σχόλια και προτάσεις επί των μελετών. Οι μελέτες αποκατάστασης επιπλέον παρουσιάστηκαν και συζητήθηκαν στις Διεθνείς Συναντήσεις της Ακρόπολης. Συνεπώς όλες οι μελέτες υλοποιήθηκαν κατόπιν ενδελεχούς έρευνας.

Συγκεκριμένα:

Α) Η ανανέωση και διεύρυνση των υφισταμένων διαδρομών δεν έχουν αρνητική επίπτωση στην Εξέχουσα Οικουμενική Αξία (Outstanding Universal Value-OUV) της Ακρόπολης. Ο αρχαίος βράχος, επί του οποίου εδράζονται τα μνημεία της Ακρόπολης, προστατεύεται επαρκώς, καθώς η επίστρωση φέρει προστασία και δεν έρχεται σε απευθείας επαφή με την επιφάνεια του βράχου. Επιπλέον, η επέμβαση φαίνεται να είναι πλήρως αναστρέψιμη. Το πλάτος των διαδρομών έχει διευρυνθεί κατά την ανανέωσή τους. Αυτό είναι χρήσιμο από λειτουργικής άποψης για τον όγκο των επισκεπτών, για την κίνηση των αμαξιδίων και την μεταφορά υλικών δομής και οχημάτων (για τη μεταφορά βαρέων μαρμάρινων όγκων).

Β) Ο νέος ανελκυστήρας, που αντικατέστησε τον ανελκυστήρα του 2004, δεν έχει αρνητική επίπτωση στην Εξέχουσα Οικουμενική Αξία (OUV) της Ακρόπολης. Η επέμβαση φαίνεται να είναι πλήρως αναστρέψιμη και η θέση του τεκμηριώνεται επαρκώς. Η αναγκαιότητα για άνετη προσβασιμότητα για όλους είναι αναντίρρητη για ένα Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς σήμερα. Ο νέος ανελκυστήρας διευκολύνει εξαιρετικά άτομα με αμαξίδια, αλλά και ηλικιωμένους, εγκύους και μικρά παιδιά σε καροτσάκια.

Γ) Το νέο έργο φωτισμού δεν έχει αρνητική επίπτωση στην Εξέχουσα Οικουμενική Αξία (OUV) της Ακρόπολης και συμβάλλει στην άρθρωση και βελτίωση της αναγνωσιμότητας της μορφής της και τη νύχτα. Ο εξοπλισμός έχει τοποθετηθεί προσεκτικά για την προστασία των μνημείων και του μαρμάρου από κάθε ζημιά.

Δ) Οι προσπάθειες που έχει καταβάλει το Κράτος-Μέλος ως προς την προσβασιμότητα ανταποκρίνονται στους κύριους στόχους του Άρθρου 9 της Σύμβασης του ΟΗΕ σχετικά με τα Δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρίες (ΑμεΑ). Η φυσική προσβασιμότητα του χώρου επιτυγχάνεται για διάφορες κατηγορίες επισκεπτών, συμπεριλαμβανομένων και ΑμεΑ.



Νέα συριζαίικη χυδαιότητα Ζαραλίκου προκαλώντας την κοινωνία

 


Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ζαραλίκος προκαλεί, μπερδεύοντας την σάτιρα με την χυδαιότητα.

Και επειδή είναι γνήσιος συριζαίος και η χυδαιότητα σε αυτό το κόμμα είναι ατού για να υπάρχεις μέσα σε αυτό, έδειξε για ακόμα μία φορά στους ψηφοφόρους τα στελέχη που αποτελούν το κόμμα του Τσίπρα.

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, σε μια ευαίσθητη στιγμή, που το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Ελένη Χρονοπούλου έχει προχωρήσει σε καταγγελία κατά του ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και ξυλοδαρμό, ο γελωτοποιός συριζαίος προχώρησε σε μία άνευ προηγουμένου κίνηση.



Στο τελευταίο του επεισόδιο που ανέβασε στο YouΤube, εμφανίστηκε με ένα t-shirt στο οποίο εξίσωνε τη σεξουαλική κακοποίηση με μια... απλή πράξη σεξ, συνδέοντας μάλιστα και την υπόθεση της Καϊλή.

«Βέλγιο: ούτε να κλέψεις μπορείς, ούτε να γ@μ#$εις» αναφέρει το μήνυμά του, το οποίο θεώρησε πως είναι στο πλαίσιο της σάτιρας...

«Η αισχρότητα και η απόλυτη ξεφτίλα σε μία φωτογραφία @zaralikos είναι βιασμός και κακοποίηση», «το όσκαρ του καλύτερου πλυντηρίου πηγαίνει στον Ζαραλίκο ο οποίος αναφέρεται σε μια καταγγελία για βιασμό και σωματική κακοποίηση ως: "ΝΑ Γ@Μ#$€ΙΣ" Η ξεφτίλα κάποιων δεν έχει όρια…» και «αθλιότητα» είναι μερικά μόνο από τα σχόλια που γράφονται σε συντριπτική πλειοψηφία στο Τwitter.



Χυδαιότητα απο την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη, μητέρα της Ολυμπιονίκη Κατερίνας Στεφανίδη.

 


Σάλος προκλήθηκε από την χυδαιότητα της Ζωής Βαρέλη-Στεφανίδη, υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ και μητέρα της χρυσής Ολυμπιονίκη Κατερίνας Στεφανίδη, που ανήρτησε χυδαίο δημοσίευμα κατά της Ελένης Χρονοπούλου και του Νίκου Ανδρουλάκη, για την υπόθεση Γεωργούλη.

Η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Αττική, Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη, ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Twitter χυδαίο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό», που κάνει λόγο για «βρώμικη υπόθεση» και αναφέρεται σε λεπτομέρειες που παραπέμπουν σε θεωρία συνωμοσίας, υπονοώντας ότι μπορεί να ευθύνεται και το θύμα βιασμού και ξυλοδαρμού, Ελένη Χρονοπούλου. 




Η αθλιότητα της υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ δεν έμεινε όμως μόνο εκεί, ανήρτησε και ένα δικό της σχόλιο, με το οποίο εκφράζει την πεποίθησή της ότι το ανυπόστατο δημοσίευμα μπορεί και να… ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

«Συγγνώμη, αλλά δεν είναι απίθανο να είναι έτσι» έγραψε στην ανάρτησή της, προκαλώντας σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με χρήστες να κάνουν λόγο για στοχοποίηση του θύματος.

Αντί να καταδικάσει ο ΣΥΡΙΖΑ, προκαλεί την κοινωνία και αναφέρει «Λήξαν» το θέμα Στεφανίδη μετά τη συγγνώμη της.

Το ΠΑΣΟΚ ζητά την εκπαραθύρωσή της από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο η Κουμουνδούρου χαρακτηρίζει το θέμα «λήξαν».

«Μετά τη συγγνώμη της και αφού παραδέχθηκε το ατόπημά της, το θέμα θεωρείται λήξαν», έλεγαν στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προκαλώντας την κοινωνία.

Την ανάρτηση εντόπισαν ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Αρκαδίας με το ΠΑΣΟΚ, και ο Παύλος Χρηστίδης, υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ στον Νότιο Τομέα Αθηνών, και τη δημοσίευσαν στα social media.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος έγραψε: «Συγχαρητήρια στον Αλέξη Τσίπρα για τις επιλογές του, αναμένουμε την αντίδραση της Πόπης Τσαπανίδου. Μόνο ντροπή».

Μάλιστα, σε επόμενη ανάρτησή του, ο κ. Κωνσταντινόπουλος ζητά να αποσυρθεί η Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη από τα ψηφοδέλτια ΣΥΡΙΖΑ. Ειδικότερα, έγραψε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αποσύρει άμεσα την υποψηφιότητά της, διαφορετικά αποδέχεται τα γραφόμενά της» .

Ο κ. Χρηστίδης στην ανάρτησή του γράφει: «Είναι δυνατόν; Τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ γι’ αυτό;».

Εκπρόσωπος Τύπου ΠΑΣΟΚ: Για τον ΣΥΡΙΖΑ «το βαρέλι δεν έχει πάτο»

Εν συνεχεία, ο Δημήτρης Μάντζος, εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, έβγαλε ανακοίνωση μετά τις αναρτήσεις της Ζωής Βαρέλη-Στεφανίδη, τονίζοντας ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ «το βαρέλι δεν έχει πάτο».

Η ανακοίνωση του Δημήτρη Μάντζου:

Μετά τη διαρροή των προσωπικών στοιχείων του θύματος, μετά την επιχείρηση υποβάθμισης των εγκληματικών πράξεων, μετά την ενορχηστρωμένη πολιτική εκμετάλλευση μιας σοβαρής νομικής υπόθεσης, αποδεικνύεται ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ «το βαρέλι δεν έχει πάτο».

Η υποψήφια βουλευτής, περιφερειακή σύμβουλος και μέλος του τομέα Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη, αναπαράγει και υιοθετεί στο twitter κατάπτυστα και ψευδή δημοσιεύματα της εφημερίδας «Μακελειό». Ρωτούμε τον κ. Τσίπρα προσωπικά τι άποψη έχει για όλα αυτά.

ΥΓ: Ας σβήνουν όσο προλαβαίνουν. Εξάλλου, δεν περιμέναμε και τίποτα διαφορετικό. Ούτως ή άλλως, δεν πείθουν κανέναν».

Μετά τις αντιδράσεις για την χυδαιότητα της, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, τα μάζεψε : «Ζητώ συγγνώμη, ήταν απαράδεκτη ανάρτηση»





Κυριάκος Μητσοτάκης : «Τηρήσαμε τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις, θέτουμε το έργο μας στην κρίση των πολιτών»

 


O Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρέστη και μίλησε το μεσημέρι στην παρουσίαση του Αναπτυξιακού Προγράμματος για τα Ιόνια Νησιά του 2030, το οποίο περιλαμβάνει περισσότερα από 260 έργα και παρεμβάσεις, προϋπολογισμού 1,8 δισεκατομμυρίων ευρώ.

«Σε αντίθεση με άλλα σχέδια τα οποία ενδεχομένως να σας είχαν παρουσιαστεί στο παρελθόν, η ειδοποιός διαφορά αυτής της προσπάθειας έγκειται στο γεγονός ότι εδώ έχουμε συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα, φορείς υλοποίησης και κυρίως χρηματοδότηση. Εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από πολλούς και διαφορετικούς χρηματοδοτικούς πόρους. Διότι βέβαια, για να μπορεί κανείς να υλοποιεί τέτοιες μακροπρόθεσμες αναπτυξιακές πολιτικές χρειάζεται χρηματοδοτικά εργαλεία. Και θα ήθελα, ξεκινώντας, να επισημάνω ότι αυτή η Κυβέρνηση έχει καταφέρει να εξασφαλίσει χρηματοδοτικά εργαλεία τα οποία πραγματικά είναι πρωτοφανή για τα δεδομένα τουλάχιστον της μεταπολιτευτικής διακυβέρνησης της χώρας», σημείωσε ο Πρωθυπουργός.

Παρουσιάζοντας αναλυτικά τα έργα ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για «σημαντικότατες επενδύσεις που δρομολογούνται σε πολύ αναβαθμισμένο τουριστικό προϊόν», ενώ δήλωσε αισιόδοξος για τα αποτελέσματα της φετινής τουριστικής περιόδου: «το πόσο δυναμική είναι η πόλη, το πόσο χαμογελαστός ήταν ο κόσμος ο οποίος ήρθε, το πόσα ρεκόρ έσπασε η Κέρκυρα φέτος το Πάσχα, φαντάζομαι ότι θα το αντιλήφθηκε και ο Αρχηγός της Αντιπολίτευσης, ο οποίος ήρθε εδώ. Κατά τα άλλα είχε προβλέψει ένα μαύρο Πάσχα, το τελευταίο φτωχικό τραπέζι. Φαντάζομαι ότι εδώ είδε βασικά χαμογελαστά και ευχαριστημένα πρόσωπα. Και αν κρίνω τουλάχιστον από τις αντιδράσεις των επαγγελματιών με τους οποίους μίλησα σήμερα, υπάρχει μία μεγάλη ικανοποίηση για το πώς πήγε το Πάσχα συνολικά στην Κέρκυρα, αλλά και για το πώς πηγαίνει και ο τουρισμός συνολικά».

«Ανοίγω παρένθεση, το “Maestro”, το οποίο κάνει μία καταπληκτική διαφήμιση συνολικά στην Ελλάδα, στα Ιόνια, όχι μόνο θα έλεγα στους Παξούς, είναι μια σειρά η οποία επωφελήθηκε από χρηματοδοτικό εργαλείο αυτής της Κυβέρνησης. Σκεφτείτε όμως, πόσες φορές παίρνουμε πίσω τα χρήματά μας από τη διαφήμιση η οποία γίνεται από τα δεκάδες εκατομμύρια, εκατοντάδες εκατομμύρια ενδεχομένως, των συνδρομητών της πλατφόρμας αυτής που θα δουν αυτή τη σειρά και νομίζω ότι θα γοητευθούν επαρκώς και θα θέλουν να επισκεφτούν τα Ιόνια νησιά με ακόμα μεγαλύτερη συχνότητα», πρόσθεσε.





Κυριάκος Μητσοτάκης : «Θα ζητήσουν συγνώμη αυτοί που διαδήλωναν για το “τσιμέντωμα” της Ακρόπολης;»

 



Από την ομιλία Κυριάκου Μητσοτάκη στην παρουσίαση του Αναπτυξιακού Προγράμματος για τα Ιόνια Νησιά του 2030

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στα ζητήματα πολιτισμού, σχολίασε και την αναλυτική έκθεση της UNESCO για την Ακρόπολη, στην οποία τονίζεται πως το μνημείο στον Ιερό Βράχο είναι πρότυπο συντήρησης κληρονομιάς σε παγκόσμιο επίπεδο: «Σήμερα κυκλοφόρησε η έκθεση αξιολόγησης της Ακρόπολης από την αρμόδια επιτροπή της UNESCO, η οποία κρίνει την διαχείριση και την προστασία του μοναδικού αυτού πολιτιστικού θησαυρού ως υποδειγματική. Και αναρωτιέμαι, πού πήγαν σήμερα όλοι αυτοί οι ευαίσθητοι που μιλούσαν για το “τσιμέντωμα” της Ακρόπολης; Και οι οποίοι διαδήλωναν εξοργισμένοι κατά της Υπουργού Πολιτισμού για μια παρέμβαση η οποία κρίθηκε από την ίδια την UNESCO, σήμερα, υποδειγματική.

Αναρωτιέμαι αν θα ζητήσουν συγγνώμη στην Λίνα Μενδώνη. Έχουν και άλλους λόγους να της ζητήσουν συγγνώμη. Θα επανέλθω σε αυτούς στη συνέχεια. Αλλά για ακόμα μία φορά αποδεικνύεται έμπρακτα η τοξικότητα των fake news και το αδίστακτο του χαρακτήρα κάποιων που δεν θα διστάσουν να δυσφημίσουν τη χώρα για να αποκομίσουν, αναρωτιέμαι τι; Κάποια βραχυπρόθεσμα πολιτικά οφέλη όταν όλα αυτά τα οποία έλεγαν καταρρέουν με πάταγο από τον καθ’ ύλην αρμόδιο που δεν είναι άλλος από την ίδια την UNESCO που, όπως σας είπα, κρίνει υποδειγματική τη διαχείριση της Ακρόπολης από την ελληνική Κυβέρνηση. Και εύχομαι, βέβαια, εξίσου υποδειγματική να κρίνει και τη διαχείριση την οποία πρέπει να κάνουμε στην Παλιά Πόλη της Κέρκυρας».