Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

60χρονος ασελγούσε σε 6χρονο κοριτσάκι



Ο ηλικιωμένος άνδρας σύμφωνα με τις καταγγελίες φαίνεται πως δελέασε το κοριτσάκι με μπισκότα ώστε να το πάει σπίτι του ώστε να ικανοποιήσει τις ανώμαλες ορέξεις του.

Το 6χρονο κοριτσάκι επιστρέφοντας στο σπίτι του, ήταν φοβισμένο, ενώ στο φορεματάκι του υπήρχαν κηλίδες αίματος τις οποίες είδε η μητέρα και ρώτησε την μικρή όπου της αποκάλυψε τα όσα έζησε στο σπίτι του ανώμαλου άνδρα.

Η εισαγγελία Έδεσσας άσκησε ποινική δίωξη εναντίον του 60χρονου άνδρα ο οποίος φρουρείται νοσηλευόμενος σε νοσοκομείο, αφού προσπάθησε να αυτοκτονήσει πίνοντας φυτοφάρμακο, όταν έμαθε πως το κορίτσι αποκάλυψε τα όσα συνέβησαν.  

Αναμένονται και τα αποτελέσματα του ιατροδικαστή.




Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στα Λιόσια λόγω ανικανότητας ηγεσίας ΕΛ.ΑΣ.! Τραυμάτισαν αστυνομικούς



Το έγκλημα στην Ελλάδα γιγαντώνεται με αποκλειστική ευθύνη των Τόσκα - Κοντονή και η κατάσταση έχει γίνει ανεξέλεγκτη.

Η Δυτική Αττική είναι μια περιοχή πάρα πολύ επικίνδυνη και έχει γίνει χειρότερη λόγω ανικανότητας της φυσικής και πολιτικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. 

Η περιοχή χρήζει ενίσχυσης της αστυνόμευσης, καθώς τα περιστατικά επίθεσης ακόμα κι εναντίον αστυνομικών είναι συχνά, με κανένα να μην κάνει τίποτα απολύτως.

Την Τετάρτη 27/06, αστυνομικοί στα Άνω Λιόσια όταν πήγαν σε σπίτι Ρομά για να τους κάνουν παρατήρηση για τη δυνατή μουσική και ανεξέλεγκτους πυροβολισμούς, 20 άτομα Ρομά, επιτέθηκαν στους αστυνομικούς με πέτρες, ξύλα, μπουκάλια και τους τραυμάτισαν, σπάζοντας και όλα τα τζάμια του οχήματος..

Δύο αστυνομικοί, μάλιστα, διεκομίσθησαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Η κατάσταση έχει βγεί εκτός ελέγχου καθαρά λόγω ανικανότητας της ΕΛ.ΑΣ. να αστυνομεύσει την περιοχή και λόγω της εγκληματικής αναλγησίας που δείχνει ο Κοντονής συντηρώντας νόμους που ευνοούν τρομοκράτες και κακοποιούς σε βάρος της ασφάλειας των Ελλήνων  πολιτών.


Συνελήφθησαν 4 αλλοδαποί για ληστεία με σπασμένο μπουκάλι σε βάρος τουριστών στην περιοχή της Ακρόπολης



Συνελήφθησαν από την αποτελεσματική ομάδα ΔΙΑΣ, 4 αλλοδαποί, για ληστεία κατά συναυτουργία.

Βραδινές ώρες της 26-6-2018, οι 4  αλλοδαποί, ηλικίας 17, 18, 19 και 23 ετών, προσέγγισαν στην περιοχή της Ακρόπολης ζεύγος τουριστών και με την απειλή σπασμένων μπουκαλιών και μηχανήματος ηλεκτρικής εκκένωσης τους ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν από την γυναίκα το κινητό της τηλέφωνο.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., έσπευσαν άμεσα στο σημείο και μετά από αναζητήσεις εντόπισαν τους δράστες και τους συνέλαβαν.

Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, από το Τμήμα Ασφαλείας Ακρόπολης, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή Ανηλίκων.


Ακόμη πέντε μετάλλια η Ελλάδα στην Ισπανία



Με την ελληνική συλλογή των μεταλλίων να αυξάνεται ημέρα με την ημέρα συνεχίστηκαν χθες στην Ταραγόνα οι Μεσογειακοί Αγώνες. Το... μερίδιο του λέοντος σε διακρίσεις ανήκε στον στίβο και ακολούθησε το τζούντο, ενώ, σήμερα, υποψήφια για μετάλλιο είναι και η Αθανασία Φακίδη, η οποία βρίσκεται στην πρώτη θέση της ιστιοπλοϊκής κατηγορίας Λέζερ Ράντιαλ.

Η πρώτη διάκριση της ημέρας, για τον στίβο, ήρθε από τη Ραφαέλα Σπανουδάκη. Η νεαρή σπρίντερ δικαίωσε την προσωνυμία «σίφουνας», διένυσε την απόσταση των 100 μ. σε χρόνο 11.53 και ανέβηκε στη δεύτερη θέση του βάθρου. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ορλάν Ομπίσα (Γαλλία) με 11.29 και το χάλκινο η Ανα Μποντζιόρνι (Ιταλία) με 11.53.

Η επόμενη που ανέβηκε στο βάθρο ήταν η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου. Η δισκοβόλος με βολή στα 58,85 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, με πρώτη τη Σάντρα Πέρκοβιτς (Κροατία) με 66,46 και δεύτερη τη Λιλιάνα Τσα (Πορτογαλία) με 60,05. Η ημέρα «έκλεισε» με το χάλκινο μετάλλιο της Νικόλ Κυριακοπούλου. Η πρωταθλήτρια του επί κοντώ πέρασε πάνω από τα 4,31 και είχε δύο άκυρες στα 4,41 και μία στα 4,46.

Με ρεκόρ σεζόν προκρίθηκε στον σημερινό τελικό των 200 μ. ο Παναγιώτης Τριβυζάς. Τερμάτισε σε 20.78. Στον τελικό του αντίστοιχου αγωνίσματος των γυναικών προκρίθηκε η Γρηγορία Κεραμιδά με 23.79. Στα 400 μ., η Ειρήνη Βασιλείου ήρθε 7η με 53.20. Νικήτρια ήταν η Ελένη Αρτυματά από την Κύπρο (51.19). Στον τελικό των 100 μ., ο Γιάννης Νυφαντόπουλος είχε άκυρη εκκίνηση.

Δύο χάλκινα μετάλλια κατέκτησε το ελληνικό τζούντο. Στην τρίτη θέση του βάθρου ανέβηκαν ο Θόδωρος Τσελίδης στα 90 κ. και ο Αλέξης Ντανατσίδης στα 81 κ.

Σήμερα θα ολοκληρωθούν και οι αγώνες της ιστιοπλοΐας. Από ελληνικής πλευράς, στην καλύτερη θέση βρίσκεται η Αθανασία Φακίδη, που «οδηγεί» τον στόλο των Λέιζερ Ράντιαλ. Ο Βύρων Κοκκαλάνης είναι 4ος στα RSX και ο Γιώργος Φράγκος 9ος. Στα Λέιζερ Στάνταρντ, ο Αντώνης Μπουγιούρης κατέχει την 9η στη γενική και ο Δ. Παπαδημητρίου τη 14η.

Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου έχασε από την Ιταλία με 3-0 και αύριο θα αγωνιστεί για το χάλκινο μετάλλιο.

ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΣΠΑΝΕΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ


Νέα αποχώρηση από τους ΑΝΕΛ ο στενός συνεργάτης του Καμμένου Αθανάσιος Μπέλτσος



Mε ανακοίνωση του ο Αθανάσιος Μπέλτσος, επί χρόνια στενός συνεργάτης του κ. Καμμένου, κλείνει με επιστολή του την πόρτα στους ΑΝΕΛ και αποχωρεί.

Η ανακοίνωση του κ. Μπέλτσου:

«Τα όνειρα δεν έχουν αρχή και τέλος. Τα ταξίδια έχουν. Θα συνεχίσω να ονειρεύομαι , γιατί είμαι η ψυχή του Ανεξάρτητου Έλληνα.Όμως το ταξίδι που ξεκίνησε με όνειρα και πίστη για μένα τελειώνει εδώ , πριν το όνειρο μετατραπεί σε εφιάλτη.

Όταν έγραφα την Ιδρυτική Διακήρυξη των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν έκανα υπολογισμούς , κατέθετα ψυχή . Όπως ψυχή κατέθεσα 7 χρόνια χωρίς υστεροβουλία και χωρίς να κρύβομαι στα δύσκολα. Πήρα πάνω μου ευθύνες που δεν μου αναλογούσαν και υπέμεινα ανήθικες συμπεριφορές εις βάρος μου.

Ήρθε όμως η ώρα με πόνο ψυχής να κλείσω μια πόρτα , που ήδη αυτοί που οδήγησαν το κίνημα σε διαλυτικά φαινόμενα μου είχαν προ πολλού κλείσει. Η απόκλιση από τις αρχές μας δεν μου επιτρέπει να κλείσω τα αυτιά μου στην φωνή της συνείδησης. Η εξουσία για μένα δεν υπήρξε ποτέ αυτοσκοπός αλλά βήμα υπηρέτησης του κοινωνικού συνόλου , της εθνικής προσπάθειας και της προάσπισης ιδεών και αρχών.

Το αυθεντικό διακύβευμα του Διστόμου παραμένει ζωντανό και αναλλοίωτο στις καρδιές μας και ελπίδα για το αύριο. Σας ευχαριστώ όλους εσάς τους αγνούς συναγωνιστές για όσα ζήσαμε και που σημάδεψαν για πάντα την ζωή μου.

ΥΓ1. Δεν θα με δείτε να τροφοδοτώ την αντιπαράθεση πολιτικών στρατοπέδων και συμφερόντων αλλά σε εθνικούς και κοινωνικούς αγώνες , όπως άλλωστε πάντοτε έπραξα. Το θέατρο σκιών δεν μου ταιριάζει.

ΥΓ2. Στην μνήμη του αγαπημένου μου πατέρα που πρόσφατα έχασα και που θα είναι σήμερα πιο υπερήφανος για την σπορά του.

ΥΓ3. Θα μπορούσα πολλά να πω, προτιμώ λίγα λόγια αξιοπρεπή και κρυστάλλινα. Περιμένω μια ακόμη εκστρατεία λάσπης για σενάρια εξαγοράς μου, αλλά να ξέρουν ότι αυτή τη φορά δεν θα σιωπήσω.

Μπέλτσος Αθανάσιος
Ένας αληθινός Ανεξάρτητος Έλληνας και ένας συνεπής πατριώτης
Ιδρυτικό μέλος των ΑΝΕΛ , εκ των συντακτών της Ιδρυτικής Διακήρυξης
τ. Αναπληρωτής Γραμματέας Κινήματος και Γραμματέας Οργανωτικού , μέλος της Εκτελεστική Επιτροπής και υπεύθυνος εκλογικού αγώνα.
1ος εκλεγμένος στα 2 Συνέδρια του κινήματος 2013 και 2016 και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου,


'Άμεση εισαγγελική παρέμβαση για τις σοβαρές απειλές του Ρουβίκωνα στον ΣΚΑΪ




Την άμεση παρέμβαση της Εισαγγελίας Αθηνών προκάλεσε η απειλητική ανάρτηση ηγετικού στελέχους του Ρουβίκωνα κατά του ΣΚΑΪ, που απειλούσε και ζωές υπαλλήλων.

Η ανάρτηση σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τις απειλές για κάψιμο του σταθμού προκάλεσαν την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Ηλία Ζαγοραίου, ο οποίος διέταξε προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση.

Η υπόθεση κρίνεται πάρα πολύ σοβαρή και δείχνει το πόσο ανεξέλεγκτη έχει κάνει την συμμορία του Ρουβίκωνα η ανοχή και η προστασία που τους παρέχει ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση αυτά τα 4 χρόνια.

Η ανάρτηση που προκάλεσε την εισαγγελική παρέμβαση :

Γιωργος Καλα'ι'τζιδης
8 ώρες πριν
Τον ΣΚΑΙ θα τον κάψουμε.Σημερα αύριο σε δέκα χρόνια δεν ξέρω.. Αλλά θα τον κάψουμε.Και θα χορεύουμε σαν ινδιάνοι γύρω από τα αποκαιδια του.


Προπηλάκισαν Κουρουμπλή - Σταμπουλή στις Σέρρες! Φρόντισε να λείπει η Κόλλια των ΑΝΕΛ



Αποδοκιμάστηκε άγρια από το συγκεντρωμένο πλήθος ο υπουργός ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Σταμπουλή, στις Σέρρες από συγκέντρωση που φρόντισε να λείπει το στέλεχος των ΑΝΕΛ Μαρία Ευστρατίου Κόλλια – Τσαρουχά δήθεν ότι έχει ανειλημμένες υποχρεώσεις.

Ο υπουργός που έδωσε το παρών στις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης αποδοκιμάστηκε έντονα μαζί με την Σταμπουλή, από τους κατοίκους που τον περίμεναν με άγριες διαθέσεις και μάλιστα κάποιοι τον έφτυσαν.

«Προδότη για 30 αργύρια πουλήσατε τη Μακεδονία» φώναζαν στον Κουρουμπλή που έκανε ότι δεν ακούει.




Ξεφτιλίστηκε πάλι ο Τσίπρας με τις ξεχειλωμένες κάλτσες και το έκανε χειρότερο το μοντάζ Μαξίμου!!



Και ποιος δεν πρόσεξε την εικόνα του Αλέξη Τσίπρα με τις ξεχειλωμένες κάλτσες και τα τεντωμένα ρούχα επάνω του που ήταν έτοιμα να σκιστούν!! Αυτό όμως που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν τα καλτσάκια που μας έκαναν να γελάμε!!

Το πάρτι όμως που έγινε στο twitter και φρόντισε να κάποια από αυτά να τα μαζέψει το protothema.gr είναι να μην σου μείνει άντερο από τα γέλια.



Οχι βεβαια οτι οι του Τσιπρα ειναι κατι καινουριο ή δεν εχει γινει ρομπα στο παρελθον. Ειναι οτι δε δινει μαλλον σημασια. Πως ο γκερμανος φοραει καλτσες με πεδιλα, ενα τετοιο πραγμα. Ειναι ο στοκος στο μυαλο.
Εσυ παντως συντροφε
πειτε του να αγορασει καλτσες...ξεχειλωσαν σαν το στομα του κ το κουτοπονηρο μυαλο του κ τον εκθεττουν...ασυντακτες κινησεις, νευρικοτητα κ τσουβαλιασμενο σωμα ανεξελεγκτο ...το ρημαδι το μυαλο ελεγχει το σωμα.. σ αυτον το υποκαθιστουν, η δολιοτητα κ τα ψεματα
Καποιος να ενημερωσει τον πολυχρονεμενο οτι αλλο ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ (που ποιος τη χ3ζει) κι αλλο ΠΘ που εκπροσωπει τη χωρα του στο εξωτερικο με γελοιες καλτσες και ντυσιμο "γκαρσον μια παγωμενηη".Ελεος πχια!


Η Ελλάδα, μέσα από τις δομικές μεταρρυθμίσεις που υλοποιήσαμε, έχει γίνει πλέον μια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα. Δημιουργήσαμε ένα συνταξιοδοτικό ταμείο, ενώ ήταν δεκάδες, εκσυγχρονίσαμε τη Δημόσια Διοίκηση και το φορολογικό σύστημα @Bloomberg @bpolitics https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-06-27/tsipras-vows-to-stick-with-greece-s-euro-deal 

Να σε διορίζει ο σύριζα και δουλειά σου να είναι να βάφεις στο φωτοσοπ τα πόδια του Τσίπρα ώστε να φαίνεται σα να φοράει κανονικά κάλτσες. Κατάντια όχι αστεία
View image on TwitterView image on Twitter
Αριστερά,τα πραγματικά αποτελέσματα των πολιτικών τους.
Δεξιά,τα αποτελέσματα των πολιτικών τους όπως τα παρουσιάζουν.
View image on TwitterView image on Twitter
Μαλάκα μου στο Μαξίμου δεν άντεξαν το κράξιμο για τις κοντές κάλτσες του γύφτου Τσίπρα κ του έβαψαν τα πόδια μαύρα για να μη φαίνεται.

ΚΛΑΙΩ ΡΕ
Για το Μακεδονικό πήρε μόνο μια γραβάτα. Για το προσφυγικό ας ζητήσει μια δωδεκάδα κάλτσες, κατά προτίμηση μπλε με λάστιχα που ν´αντέχουν στο πλύσιμο στους 90...
Ποιός θα περίμενε στον επίσημο λογαριασμό του Μαξίμου και να κάνουν photoshop σε μια εικόνα χιλιοπαιγμένη του πρωθυπουργού που μάλιστα έχουν σχολιαστεί πολλάκις οι κοντές κάλτσες του; Ακόμη μια φορά οι συνεργάτες του τον εκθέτουν! ( Μέχρι και φούμο στο μαλλί του έβαλαν)
Ρε να μας πεθάνετε θέλετε? Του βάψατε τα πόδια για να μην φαίνονται οι κάλτσες? 😂
φωτοσοπ στην κυβερνητικη παρα-πολιτικη χρειαζεται παιδια, οχι στις καλτσες του τσιπρα
Κανένας αρχηγός κόμματος ή αξιωματούχος δεν μπορει να ανταποκριθει στις υποχρεώσεις του αν δεν εχει διπλα του ανθρωπους να τον νοιάζονται και να τον φροντίζουν. Ο Τσιπρας δεν ειχε ποτε κανενα. Γιαυτο και αποψε βλέπουμε τα καραγκιοζιλικια στο φωτοσοπ με τις κάλτσες

πειτε του να αγορασει καλτσες...ξεχειλωσαν σαν το στομα του κ το κουτοπονηρο μυαλο του κ τον εκθεττουν...ασυντακτες κινησεις, νευρικοτητα κ τσουβαλιασμενο σωμα ανεξελεγκτο ...το ρημαδι το μυαλο ελεγχει το σωμα.. σ αυτον το υποκαθιστουν, η δολιοτητα κ τα ψεματα




Πηγή : protothema.gr