Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

Νιγηριανός επιτέθηκε σε νεαρή στην Ακρόπολη και προσπάθησε να τη βιάσει

 


Σοκ στην Ακρόπολη όταν Νιγηριανός λαθρομετανάστης, επιτέθηκε σε νεαρή γυναίκα και προσπάθησε να τη βιάσει χρησιμοποιώντας τα δάκτυλα του. 

Ευτυχώς, η κοπέλα αντέδρασε και κατάφερε τελευταία στιγμή να γλιτώσει από τον κακοποιό βιαστή, ο οποίος συνελήφθη απο την Αστυνομία.

Το συμβάν σημειώθηκε σήμερα στις 02:30 τα ξημερώματα. Η κοπέλα βρισκόταν στη συμβολή των οδών Ερμού και Αγίου Φιλίππου, ένα απο τα κεντρικότερα σημεία του κέντρου, κοντά στην πλατεία Αβησσυνίας όταν ξαφνικά πετάχτηκε μπροστά της ο 38χρονος θερμόαιμος Αφρικανός με άγριες διαθέσεις.

Αιφνιδιάζοντάς το θύμα του, ο Νιγηριανός, την άρπαξε και προσπάθησε να τοποθετήσει τα δάχτυλα του στα γεννητικά της όργανα για τη βιάσει. Η κοπέλα αντιστάθηκε έβαλε τις φωνές και έτρεξε με αποτέλεσμα διερχόμενοι να καλέσουν σε βοήθεια και λίγη ώρα αργότερα ο Αφρικανός βιαστής να πέσει στα δίχτυα των αστυνομικών.

Ο 38χρονος, οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως, όπου σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού.



Ένας επικίνδυνος 30χρονος Ρομά πατέρας απείλησε με μαχαίρι διευθύντρια σχολείου

 


Κάποιος είπε στον Ρομά ότι θα πάρει επίδομα έτσι και στείλει τα παιδιά του στο σχολείο, και αυτός πήγε σε σχολείο να απειλήσει την διευθύντρια να τα πάρει τώρα ειδικά που τελειώνει η χρονιά.

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα το πρωί της Τετάρτης (26/4) ένας 30χρονος επικίνδυνος Ρομά, που απείλησε με μαχαίρι διευθύντρια σχολείου στο Ηράκλειο.

Όπως ανέφερε η ΕΡΤ, ο 30χρονος άνδρας μεταφέρθηκε μαινόμενος πριν από λίγο στα δικαστήρια Ηρακλείου, όπου θα περάσει τη διαδικασία του Αυτόφωρου.

Ο 30χρονος επικίνδυνος Ρομά, πατέρας δύο παιδιών που είχε πρόσφατα μετοικήσει με την οικογένεια του στην περιοχή, εμφανίστηκε στο σχολείο ζητώντας την άμεση εγγραφή και φοίτηση των παιδιών του, από τα οποία το ένα είναι νήπιο, και πρέπει να πάει νηπιαγωγείο.

Η Διευθύντρια, παρουσία και άλλων εκπαιδευτικών, προσπάθησε να του εξηγήσει, ότι οι εγγραφές δεν έχουν ξεκινήσει, ακόμα δεν έχει τελειώσει η χρονιά αλλά και το προφανές, ότι χωρίς έγγραφα μετεγγραφής δεν μπορεί να υπάρξει φοίτηση για το μεγαλύτερο, ενώ για το μικρότερο προσπάθησε να εξηγήσει στον άνδρα, πως έπρεπε να απευθυνθεί σε Νηπιαγωγείο.

Ο 30χρονος άνδρας επιτέθηκε στη διευθύντρια του σχολείου με μαχαίρι. Στο σχολείο επικράτησε μεγάλη αναστάτωση, πριν φτάσουν άνδρες της αστυνομίας, οι οποίοι και συνέλαβαν τον Ρομά όπου τώρα θα αντιμετωπίσει την δικαιοσύνη.



Αλεξοπούλου καταγγέλει “μαύρο χρήμα” στο κόμμα Βελόπουλου



Μετά τον Αντώνη Μυλωνάκη και η πρώην βουλευτής του κόμματος Βελόπουλου Αναστασία-Αικατερίνη Αλεξοπούλου κατήγγειλε ότι δίνονταν χρήματα στην Ελληνική Λύση χωρίς αποδείξεις. 

«Το κόμμα κρατούσε 1.000 ευρώ από τη μισθοδοσία. Δίναμε, επίσης, 500 ευρώ για έξοδα του κόμματος, τα δίναμε κάθε πρώτη του μηνός δίναμε τα λεφτά που ξέραμε ότι βοηθάμε το κόμμα» είπε στο ΟΡΕΝ το πρωί της Τετάρτης.

Η κυρία Αλεξοπούλου αναφέρθηκε και στο παρασκήνιο της αποχώρησής της λέγοντας ότι «εγώ δέχθηκα να πάω σε άλλη περιφέρεια, είπα συγκεκριμένα αφού ο Μυλωνάκης θα φύγει από ανατολική Αττική θα παω εγώ. Από τη στιμή που η επιτροπή δεοντολογίας στην απάντηση που έδωσε γράφει ότι μπορώ να πάω σε οποιαδήποτε άλλο τομέα της επιλογής μου, γιατί δεν το δέχθηκαν; Δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από την κυρία Κρητικού και μου είπε “ο κ. Αβδελάς πήγε Γρεβενά, εσύ που θα πας;” και όταν εγώ της είπα στην ανατολική Αττική μου είπε “όχι, όχι αυτό αποκλείεται” και μετά αναγκάστηκα να αποχωρήσω γιατί κατάλαβα όλη τη σκευωρία».




Μας πέθανες ρε Κωνσταντινέα με τα Ελληνικά σου - Σατανά ε σατανά!!!!!


 

Έρχονται εκλογές, αμολήθηκαν τα νούμερα του ΣΥΡΙΖΑ και η πολιτική ζωή του τόπου ζει μεγάλες στιγμές!!!!

Τα όχι καλά ελληνικά και το όχι καλό συντακτικό που χρησιμοποιεί ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας, έγιναν λόγο για να προσφέρει το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ άφθονο γέλιο σε όσους τον άκουσαν.

Στην σύντομη τοποθέτησή του, ο κ. Κωνσταντινέας έδειξε να... μπερδεύεται με τις αίθουσες, τα στάδια και τις συνεστιάσεις, ενώ ξεκαθάρισε πως «πρέπει να είμαστε προγραμματιστικοί... αν θέλουμε να κάνουμε κάτι για τη γενιά μας και τη γενιά των υπόλοιπων γενιών που έρχονται».

«Όταν εμείς μπορούμε να γεμίσουμε αίθουσες και στάδια, οι άλλοι μάλλον αναβάλλουνε... μέχρι και τις συνεστιάσεις τους μέσα σε μεγάλα στάδια... Αυτό είναι ένα σχόλιο για τον ερχομό του κυρίου Μητσοτάκη, περιμένουμε να έρθει κι αυτός να μιλήσει στα στάδια όπως μιλάει ο Αλέξης Τσίπρας» είπε ο κ. Κωνσταντινέας.

Σε άλλο μέρος της τοποθέτησής του, είπε: «Αν θέλουμε να κάνουμε κάτι για τη γενιά μας και τη γενιά των υπόλοιπων γενιών που έρχονται, θα πρέπει να είμαστε προγραμματιστικοί σε όλα αυτά που έχουμε αναγγείλει και όχι να μιλάμε, να λέμε φούμερα για μεταξωτές κορδέλες. Αυτά θα είχα να πω...».



Les Échos: Η Ελλάδα, πρώην παρίας των χρηματαγορών, ανέκτησε την εμπιστοσύνη επενδυτών και οίκων αξιολόγησης

 


Δημοσίευμα υπό τον τίτλο «Η Ελλάδα, πρώην παρίας των χρηματαγορών, ανέκτησε την εμπιστοσύνη των επενδυτών και των οίκων αξιολόγησης» φιλοξενεί η γαλλική οικονομική εφημερίδα Les Échos και ακόμα μία εφημερίδα χαρακτηρίζει επιτυχημένη την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Την Παρασκευή ο αμερικανικός οίκος αξιολόγησης S&P συνόδευσε την αξιολόγηση του ελληνικού χρέους, στη «BB+», την υψηλότερη βαθμίδα της κερδοσκοπικής κατηγορίας, με θετική προοπτική και ότι είναι όλο και πιο πιθανό «σε λίγους μήνες, ο πρώην παρίας των χρηματοπιστωτικών αγορών να επανέλθει στην κατηγορία των "επενδυτικών" τίτλων».

Στο δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρεται ότι «οι επενδυτές το πιστεύουν και ζητούν αποζημίωση 4,22% για τα 10ετή ομόλογα του ελληνικού δημοσίου, έναντι 4,32% για το ιταλικό χρέος και 3,48% για το ισπανικό». Σημειώνει δε ότι στα τέλη Μαρτίου η ζήτηση για έκδοση πενταετούς ομολόγου, ύψους 2,5 δισ. ευρώ, έφτασε τα 19 δισ., ενώ από τον Απρίλιο η Ελλάδα έχει ήδη εξασφαλίσει το 85% των ετήσιων δανειακών αναγκών της.

Από το 2015 και την πυρετώδη περίοδο που χαρακτηρίστηκε από τον φόβο ενός Grexit, η χώρα ανέβηκε υπομονετικά στην κλίμακα της οικονομικής αξιολόγησης, ότι έχει εξυγιάνει τον χρηματοπιστωτικό της τομέα και ότι τα στοιχεία της Ευρωπαΐκής Κεντρικής Τράπεζας δείχνουν ότι το επίπεδο των επισφαλών δανείων μειώθηκε από 47,4% το τρίτο τρίμηνο του 2013, σε 6,4% το τρίτο τρίμηνο του 2022.

Τελευταίο εμπόδιο κατά την εφημερίδα είναι οι εκλογές, και πρέπει να ξεπεραστεί στις 21 Μαΐου, υπογραμμίζοντας πως οι οίκοι αξιολόγησης διατηρούν την πίεση και εξηγούν ότι οποιαδήποτε πρόσθετη βελτίωση των εκτιμήσεών τους προϋποθέτει ότι η χώρα θα περάσει αυτό το νέο στάδιο χωρίς να αλλάξει πορεία όσον αφορά τη δημοσιονομική της τροχιά.



«Ντελιβεράς» εκτέλεσε επιχειρηματία σε καφετέρια

 



Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούν στη γειτονική Αλβανία τις εξελίξεις που έχουν ακολουθήσει την εν ψυχρώ δολοφονία ενός ηθοποιού, επιχειρηματία και υποψήφιου δημοτικού συμβούλου της πόλης Σενγκίν στον νομό Λέζα, στα βορειοδυτικά της χώρας.

Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος και έχει «πιάσει» τη στιγμή της εν ψυχρώ δολοφονίας, είναι ιδιαίτερα σκληρό...

Ο επιχειρηματίας Άρντιαν Νικουλάι και πατέρας τεσσάρων παιδιών έχασε τη ζωή του πριν από έξι ημέρες, στο καφέ-μπαρ που διέθετε, όταν ένας άγνωστος ντυμένος «ντελιβεράς» και φορώντας μάσκα, τον πλησίασε ξαφνικά, τράβηξε όπλο και πυροβόλησε επτά φορές.

Όλο  το περιστατικό εξελίχθηκε σε 13 δευτερόλεπτα, ενώ συνεργάτης του θύματος που βρισκόταν στο σημείο, έτρεξε πανικόβλητος για να γλιτώσει από τα πυρά, ενώ μετά την εκτέλεση, ο δράστης καβάλησε μια μηχανή και εξαφανίστηκε προς άγνωστη τοποθεσία. Ο Νικουλάι, με πλήγματα στο κεφάλι και στο σώμα, σκοτώθηκε ακαιριαία.

Κυκλοφορούσε πάντα με σωματοφύλακες - Κάτι φοβόταν το τελευταίο διάστημα

Ο δημοσιογράφος Αρτάν Χότσα, ο οποίος είχε σχέσεις με το θύμα, μίλησε για τη δολοφονία του, τονίζοντας πως ο Νικουλάι μετακινούνταν πάντοτε με σωματοφύλακες. Παράλληλα, παραδέχτηκε πως είχε συναντηθεί μαζί του πριν από δύο εβδομάδες και του είχε ομολογήσει πως θα υποστήριζε τον υποψήφιο του Δημοκρατικού Κόμματος της Αλβανίας στις επερχόμενες τοπικές εκλογές.

«Αφήνει πίσω του τέσσερα παιδιά. Ήταν σημαντικός παράγοντας στην περιφέρεια Λέζα. Δεν μπορείς να τον πλησιάσεις εύκολα, έχει επιχειρήσεις ακόμα και στα Τίρανα. Είχα παρατηρήσει τελευταία πως ήταν πολύ προσεκτικός στις κινήσεις του, καθώς εμπλεκόταν στην έρευνα για μια διαμάχη διάρκειας άνω των 20 ετών. Πάντα τον συνόδευαν σωματοφύλακες» είπε, μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος.

Πολιτικές αντιπαλότητες, βεντέτα ή επιχειρηματικές διαφορές;

Σε πλήρη έρευνα βρίσκονται, στο μεταξύ οι έρευνες των αρχών στην Αλβανία για τον εντοπισμό του δράση και των κινήτρων που τον οδήγησαν στην εκτέλεση του Νικουλάι. Οι πολιτικές διαφορές είναι ένα σενάριο, καθώς το 2021, ο επιχειρηματίας ήταν υποψήφιος βουλευτής υπό τη σημαία του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος. Από το 2019 ήταν μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου στη Λέζα και έθεσε ξανά υποψηφιότητα για το συμβούλιο στις επικείμενες εκλογές της 14ης Μαΐου.

Ένα άλλο σενάριο, είναι αυτό της βεντέτας, καθώς ο Νικουλάι είχε σκοτώσει ο ίδιος το μέλος μιας οικογένειας πίσω στο 2000 και μπορεί η δολοφονία του να αποτελεί πράξη εκδίκησης. Παράλληλα, εξετάζεται και η εκδοχή των επιχειρηματικών διαφορών και για τον σκοπό αυτό, η αστυνομία συλλέγει στοιχεία από το παρελθόν του επιχειρηματία για να ενισχύσει την έρευνά της.


protothema.gr



Μπροστά με 6,5% η ΝΔ, στάσιμος ο ΣΥΡΙΖΑ, πτώση ΠΑΣΟΚ


 

Μεγαλώνει η διαφορά μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ και η οποία καταγράφει προβάδισμα του κυβερνώντος κόμματος κατά 6,5%. 

Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη θέλει η πλειοψηφία ενώ το 71% τάσσεται υπέρ της διεξαγωγής νέων εκλογών εφόσον δεν υπάρξει δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης.

Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη θέλει η πλειοψηφία. Είναι χαρακτηριστικό πως επανέρχεται σε υψηλά ποσοστά και η διείσδυση στο χώρο του κέντρου όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίζεται να κυριαρχεί έναντι των πολιτικών του αντιπάλων. Στο χώρο της κεντροδεξιάς και της δεξίας παραμένει αδιαμφισβήτητος ηγέτης.

Στην πρόθεση ψήφου και με αναγωγή επί των εγκύρων, η ΝΔ προηγείται με 32 μονάδες έναντι 25,5 μονάδων του ΣΥΡΙΖΑ αυξάνοντας κατά 2,5% σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση που ήταν στο 4%.

Πρόθεση με αναγωγή επί των εγκύρων

 

Με αναγωγή επί των εγκύρων τα ποσοστά που λαμβάνουν τα κόμματα είναι ΝΔ 32%, ΣΥΡΙΖΑ 25,5%, ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής 9,5%, ΚΚΕ 6%, Ελληνική Λύση 4%, ΜεΡΑ25 5%, Εθνικό Κόμμα Ελληνες 3%, Άλλο Κόμμα 4%, ενώ αναποφάσιστοι δηλώνουν οι ερωτηθέντες σε ποσοστό 11%.

Στην παράσταση νίκης η ΝΔ φτάνει στο  56% (από 52%) και ο ΣΥΡΙΖΑ στο 26% (από 28%).

παράσταση νίκης

 

Οι πολίτες απαντούν πως καλύτερο μετά τις εκλογές θα ήταν να είναι  πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης (38%) που προηγείται 12 μονάδες του Αλέξη Τσίπρα (26%). Η πρόταση για πρωθυπουργό του Νίκου Ανδρουλάκη χάνει δύο μονάδες και πέφτει στο 9%,

καταλληλότερος για πρωθυπουργός

 

Στο ερώτημα  «αν στις ερχόμενες εθνικές εκλογές δεν προκύψει αυτοδύναμη κυβέρνηση, τι θα ήταν καλύτερο να γίνει;» το 21% τάσσεται υπερ της προσπάθειας για κυβέρνηση συνεργασίας πάση θυσία.  Το 37% υπερ της προσπάθειας για κυβέρνηση συνεργασίας και αν δεν αποδώσει, νέες εκλογές και το 34%  υπερ της διεξαγωγής νέων εκλογών το συντομότερο

Κυβέρνηση συνεργασίας

 

Για επόμενη κυβέρνηση οι πολίτες  σε ποσοστό 41% θέλουν αυτοδύναμη κυβέρνηση ΝΔ (31%) ή συνεργασίας με κορμό τη ΝΔ (10%). Σε ποσοστό 30% θέλουν  αυτοδύναμη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ (14%) ή συνεργασίας με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ (16%).

κυβέρνηση που προτιμάμε

Στη δημοσκόπηση ετέθη ερώτημα σε όσους δήλωσαν αναποφάσιστοι αναφορικά με το σε ποια επιλογή  είναι πιο κοντά με το  37%.

ειδικό ερώτημα για αναποφάσιστους

 

Με βάση την αναλογική κατανομή των αναποφάσιστων η ΝΔ λαμβάνει 35,5%, έναντι 28,5 του ΣΥΡΙΖΑ, 11 του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, 4,5 της Ελληνικής Λύσης, 5,5 του ΜεΡΑ25, 3,5 του Εθνικού Κόμματος Ελληνες. Τα μικρότερα κόμματα λαμβάνουν 4,5%

αναλογική κατανομή αναποφάσιστων

 

 

Στο πρώτο σενάριο με εξακομματική βουλή και 8% εκτός βουλής τα κόμματα θα λάμβαναν:

σενάριο εξακομματική

Στο ίδιο σενάριο με επτακομματική βουλή και 4,5% εκτός βουλής, τα κόμματα θα λάμβαναν:

σενάριο επτακομματική βουλή

Στο δεύτερο σενάριο κατανομής των εδρών, με κατανομή των αναποφάσιστων με το ειδικό ερώτημα τα εκλογικά ποσοστά θα ήταν:

αναποφάσιστοι με ειδικό ερώτημα

Στο δεύτερο σενάριο κατανομής εδρών με 11,5% εκτός βουλής και με έξι κόμματα εντός, η κατανομή εδρών είναι:

β'σενάριο εξακομματική βουλή

Στο ίδιο σενάριο, με 7% εκτός βουλής και επτακομματική βουλή, η κατανομή των εδρών είναι:

 

β'σενάριο επτακομματική βουλή



Μυλωνάκης : Δίναμε 500€ μαύρα στον Βελόπουλο να γίνει έλεγχος στα 5,4 εκατ. που πήρε κρατική χρηματοδότηση

 



Ο Αντώνης Μυλωνάκης, αφού χαρακτήρισε τον Βελόπουλο απατεώνα, και αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης χειρότερης από την Χρυσή Αυγή, προχώρησε και σε αποκαλύψεις για τα οικονομικά του κόμματος Βελόπουλου. 

Αποκάλυψε πως οι βουλευτές ήταν υποχρεωμένοι να επιστρέφουν ως «μαύρα» μέρος του μηνιαίου τους μισθού, στον Βελόπουλο.

Παράλληλα, ο πρώην βουλευτής της Ελληνικής Λύσης αφήνει υπόνοιες για την ορθή διαχείριση της κρατικής χρηματοδότησης και ζητά να υπάρξει οικονομικός έλεγχος.

Σύμφωνα με τις σχετικές αποφάσεις το κόμμα Βελόπουλου από τον Μάρτιο του 2020 εώς τον Απρίλιο του 2023 έλαβε από το κράτος ως τακτική χρηματοδότηση και οικονομική στήριξη για το μορφωτικό του ίδρυμα 5.400.451,68 ευρώ. Πρόκειται για ποσά που υπολογίζονται με βάση τα ποσοστά που έλαβε το κόμμα στις εκλογές του 2019, όπως άλλωστε συμβαίνει με όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα.

Η επίσημη επωνυμία του κόμματος είναι «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ – ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ» που παραπέμπει σε μονοπρόσωπη πολιτική επιχείρηση. Κάτι αντίστοιχο είχε κάνει και ο Πάνος Καμμένος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες προκειμένου να έχει τον απόλυτο έλεγχο των διοικητικών αλλά και τον οικονομικών του κόμματός του.

Ο Μυλωνάκης μιλώντας στο protothema.gr αποκάλυψε πως «δίναμε 1.500 ευρώ το μήνα. Για τα 1.000 γινόταν απευθείας παρακράτηση από την μισθοδοσία μας ενώ τα υπόλοιπα 500 ευρώ τα δίναμε "μαύρα" σε φάκελο. Από εμένα μόνο ήταν 1.500 επι δώδεκα μήνες επι τέσσερα χρόνια, δηλαδή 72.000 ευρώ εκ των οποίων τα 24.000 ευρώ "μαύρα". Τι έγιναν αυτά τα χρήματα;» .

Τις καταγγελίες επανέλαβε και στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών λέγοντας «είμαστε σε ένα κομματικό μηχανισμό που διαχειρίζεται χρήματα άρα εκτός από όλα τα άλλα είναι και οικονομικό το θέμα γιατί τα λεφτά τα οποία διαχειρίζεται ένα κόμμα δεν είναι δικά του. 800.000 ευρώ είναι η επιχορήγηση το χρόνο, 200.000 ευρώ δίνονται για το μορφωτικό ίδρυμα του κόμματος. Είναι επίσης τα χρήματα τα οποία δίνουν οι βουλευτές γιατί αυτά φορολογούνται στους βουλευτές. Εμείς δίνουμε 1.500 το μήνα, 1.000€ τα παίρνει το κόμμα κατευθείαν από τη μισθοδοσία και τα 500€ είναι μαύρα σε ένα φάκελο. Δεν προβλέπεται πάνω από 1.000€, αν δείτε αυτά που σημειώνουμε όταν πάει στο λογιστήριο της Βουλής δεν μπορεί να πάρει πάνω από 1.000€. Εικάζω ότι χρησιμοποιούνται για το κόμμα αλλά δεν πρέπει να ξέρουμε τι γίνεται; Δεν κατηγορώ κανέναν».

Πάντως, ο κ. Μυλωνάκης απαντώντας στο γιατί δεν κατήγγειλε νωρίτερα όσα σήμερα αναφέρει, είπε: «Είχα εμπιστοσύνη, τώρα έχασα την εμπιστοσύνη μου. Πήγαν να με σπιλώνουν, τώρα αμύνομαι για την τιμή μου. Δεν κάνω μηνύσεις ούτε αγωγές εγώ, εγώ θα ζητήσω να γίνει έλεγχος των οικονομικών του κόμματος να δούμε που πήγαν τα λεφτά. Με αποδείξεις κλπ. Δεν έχω εμπιστοσύνη, όταν κορόιδευε, όταν παραμύθιασε, όταν τον φίλο υποτίθεται που είχε και τώρα με αποκαλεί ο τέως, με αποκαλεί πολιτικό σκουπίδι, με αποκαλεί ψεύτη και διεφθαρμένο άρα πρέπει να δικαιολογήσει ότι είμαι διεφθαρμένος. Εγώ δεν κατηγορώ κανέναν, εγώ ζητάω έλεγχο γιατί δεν έχω εμπιστοσύνη».

Παράλληλα, ο ίδιος εκτιμά ότι ο κ. Βελόπουλος τον «εξόρισε» από το κόμμα και την εκλογική του περιφέρεια γιατί θέλει να τοποθετήσει ως υποψήφιο στην Ανατολική Αττική τον λογιστή του κόμματος.

«Αυτό το κόμμα πλέον μου δίνει την εντύπωση ότι λειτουργεί σαν μια πολιτική εγκληματική οργάνωση η οποία έχει σκοπό τη δολοφονία χαρακτήρων, σπίλωση υποψηφίων και βουλευτών. Αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει» σημειώνει ο κ. Μυλωνάκης.




Μητσοτάκης: Αύξηση μισθών και μείωση φόρων

 


Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρουσιάσει σήμερα, Τετάρτη, στις 18:00, το κυβερνητικό πρόγραμμα του κόμματος, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Ο πρωθυπουργός θα εξειδικεύσει τις λεγόμενες «πέντε Ελλάδες», στις οποίες έχει καταλήξει το κυβερνητικό επιτελείο, κάνοντας σαφή την κρισιμότητα της επικείμενης εκλογικής αναμέτρησης για το μέλλον της πατρίδας. “Θέλουμε να κλοτσήσουμε την καρδάρα με το γάλα ή θα επιμείνουμε στο δρόμο που έχουμε χαράξει;”, τόνισε χαρακτηριστικά χθες στη συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA TV και τον Αντώνη Σρόϊτερ.





Αμόλησαν Πακιστανούς στα Χανιά για να δείξουν ότι ο Τσίπρας έχει κόσμο.

 


Σε απόγνωση Κουμουνδούρου και Τσίπρας, αφού αναγκάστηκαν για να μην ξεφτιλιστεί ο πρόεδρος να αμολήσουν Πακιστανούς ώστε να φανεί ότι υπάρχει κάποιος κόσμος.



Η ομιλία ήταν προγραμματισμένη για τις 7 το απόγευμα, κόσμος δεν φαινόταν, φως είχε ακόμα και η μόνη λύση να μην φαίνονται και οι Πακιστανοί που δεν ψηφίζουν, ήταν να περιμένουν να νυχτώσει.

Ούτε ο ακροαριστερός φασίστας Παύλος Πολάκης που κατεβαίνει στα Χανιά υποψήφιος δεν κατάφερε να μαζέψει κόσμο για να βοηθήσει να μην ξεφτιλιστεί για ακόμα μία φορά ο Αλέξης Τσίπρας.

Εκτός από τους Πακιστανούς, κάποιους Ρομά που πήραν σημαίες, επιστρατεύτηκαν και πούλμαν, από τις οργανώσεις άλλων περιοχών της Κρήτης.








Ο Κούλογλου αποκαλύπτει πώς εξαπατά τον Ελληνικό λαό ο Τσίπρας για να στήσει κυβέρνηση ηττημένων


 

Η απλή αναλογική που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ, έγινε ξεκάθαρα για να ταλαιπωρηθεί η χώρα και η οικονομία της, παίζοντας με τα καπρίτσια και την πολιτική επιβίωση του Αλέξη Τσίπρα.

Ομολόγησε ότι ο Τσίπρας ξέρει ότι θα χάσει, και θα το παλέψει για να κυβέρνηση ηττημένων, αναφέροντας ξεκάθαρα ότι το όχι δεν θέλω κυβέρνηση ηττημένων, είναι ακόμα μία προσπάθεια εξαπάτησης του κόσμου από τον μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα στην ιστορία της Ελλάδας.

Μιλώντας στα Parapolitika fm ο Κούλογλου τόνισε πως «στην απλή αναλογική δεν υπάρχει κυβέρνηση ηττημένων. Η απλή αναλογική γίνεται για να μπορούν να υπάρξουν συνεργασίες» προσθέτοντας πως «ο Τσίπρας έχει δίκιο. Ο Τσίπρας, βλέποντας ότι τα νούμερα δεν βγαίνουν, αυτό που λέει με την κυβέρνηση ηττημένων είναι ότι προσπαθεί να αποτρέψει τη χαλαρή ψήφο»

Το ενδεχόμενο σύμφωνα με τον Κούλογλου για κυβέρνηση ηττημένων, που περιλαμβάνει φυσικά και το ΜεΡΑ25 που θέλει να κλείσει τις τράπεζες, να μας βγάλει από το ευρώ και να πληρώνουμε με "ΔΗΜΗΤΡΑ"παραμένει στο τραπέζι.

Ο Στέλιος Κούλογλου σημείωσε πως η απλή αναλογική έχει τη λογική των συνεργασιών των κομμάτων, και ως εκ τούτου η δημιουργία μιας κυβέρνησης συνεργασίας δεν νοείται ως κυβέρνηση “ηττημένων” (άσχετα εάν δεν περιλαμβάνει το πρώτο κόμμα)εν τούτοις τόνισε πως αυτή τη στιγμή δεν βλέπει να υπάρχουν περιθώρια συνεργασιών, δείχνοντας προς την πλευρά του Γιάνη Βαρουφάκη και των όσων αυτός υποστηρίζει αναφορικά με τις τράπεζες και το Ευρώ.

Ο Κούλογλου έδωσε στεγνά τον Αλέξη Τσίπρα αποκαλύπτοντας πώς το όχι σε κυβέρνηση ηττημένων του Τσίπρα συνδέεται με την αποφυγή μιας χαλαρής ψήφου, οπότε πρόκειται για άλλη μία απάτη του ΣΥΡΙΖΑ.

Για να δεί ακόμα μία φορά ο ελληνικός λαός τι τον περιμένει σε ερώτηση εάν ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΜέΡΑ25 συμπληρώνουν τις 151, έστω και αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πρώτος, θα πρέπει να επιχειρηθεί μια τέτοιου είδους μορφή κυβέρνησης, είπε: «Νομίζω πως ναι. Μπορεί να μην έχει τη μορφή τη συμμετοχής στην κυβέρνηση, μπορεί να έχει τη μορφή ψήφου ανοχής».

Υπενθυμίζεται πως και ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε στον Alpha για ψήφο ανοχής τονίζοντας με αφορμή  το ΜέΡΑ25 και τη μορφή συνεργασίας που μπορεί να υπάρξει μετά τις εκλογές με απλή αναλογική.

Με λίγα λόγια είναι έτοιμη στον ΣΥΡΙΖΑ να διαλύσουν την Ελλάδα και ότι έχει καταφέρει να φτιάξει αυτά τα 4 τελευταία χρόνια.