Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

Ο Μενέντεζ παραμένει πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων της Γερουσίας

 


Ιδιαίτερα σημαντική για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας είναι η διατήρηση του ελέγχου της Γερουσίας από τους Δημοκρατικούς, αφού επιτρέπει και στον φιλέλληνα γερουσιαστή Ρόμπερτ Μενέντεζ να παραμείνει πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων, που έχει μεγάλη δύναμη.

Μολονότι η σύνθεση της Γερουσίας μπορεί να μην είναι ακόμη επίσημη, φαίνεται ότι ο γερουσιαστής Μπομπ Μενέντεζ θα παραμείνει πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων. Ο Μενέντεζ ως γνωστόν αντιτίθεται στο αίτημα της Τουρκίας για την αγορά 40 αεροσκαφών F-16 και την αναβάθμιση άλλων 80, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι καθηλωμένα σε στρατιωτικά αεροδρόμια.



Στήριξη Δένδια σε Μητσοτάκη μετά τις αθλιότητες της συμμορίας πρακτόρων ΣΥΡΙΖΑ

 



Οι πολίτες έχουν σιχαθεί την συμμορία ΣΥΡΙΖΑ, και τον αρχηγό του υπόκοσμου των ακροαριστερών πρακτόρων Αλέξη Τσίπρα, που έχει στην κατοχή του και χρησιμοποιεί από το 2016 παράνομο λογισμικό.

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας βρίσκεται στις Βρυξέλλες για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων (ΣΕΥ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Κατά την άφιξή του μίλησε για την ατζέντα των συζητήσεων, αλλά και για την υπόθεση των παρακολουθήσεων, τονίζοντας πως τον καλύπτει απολύτως η διαβεβαίωση του πρωθυπουργού ότι θα χυθεί άπλετο φως.

Η δήλωση του Νίκου Δένδια από τις Βρυξέλλες

Σήμερα θα συζητήσουμε για την Ουκρανία, τα Δυτικά Βαλκάνια και την Αφρική, την Κεντρική Αφρική, θέματα εξαιρετικά σημαντικά για την ΕΕ.

Θα ήθελα, όμως, επιπλέον να πω ότι η συνεργασία μου με τον Πρωθυπουργό είναι μια συνεργασία διαρκής και χαρακτηρίζεται από αμοιβαία εμπιστοσύνη. Έχει παράξει άλλωστε απτά αποτελέσματα στον τομέα της εξωτερικής πολιτικής στην πιο δύσκολη περίοδο. Από εκεί και πέρα δε, με καλύπτει απολύτως η διαβεβαίωση του Πρωθυπουργού ότι θα χυθεί άπλετο φως.



Νέα πρόκληση από το καθεστώς της Τουρκίας : Εάν δεν την πιάναμε θα πήγαινε Ελλάδα

 


Ψέμα, προπαγάνδα και κάθε είδους αθλιότητα από το καθεστώς της Τουρκίας που προσπαθεί σε κάθε του δήλωση να εμπλέξει την Ελλάδα.

Το όνομα της γυναίκας που κατηγορείται ότι έβαλε τη βόμβα και σκότωσε 6 ανθρώπους στον πεζόδρομο Ιστικλάλ της Κωνσταντινούπολης έδωσαν στη δημοσιότητα οι τουρκικές Αρχές.

Η επίθεση έγινε το μεσημέρι της Κυριακής (13/11/2022) και το πρωί της Δευτέρας η δράστης είχε ήδη συλληφθεί. Και ομολόγησε ότι δρούσε για το PKK. Και κάπως έτσι, ενεπλάκη και η Ελλάδα, που ήθελε και έπρεπε για την προπαγάνδα της να την εμπλέξει η Τουρκία.




Η γυναίκα που φέρεται ως ύποπτη για την έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη είναι η Σύρια Αχλάμ Αλμπασίρ, η οποία φέρεται να ομολόγησε ότι την εκπαίδευσε το PKK! Ο δε υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, Σουλαϊμάν Σοϊλού δεν δίστασε να εμπλέξει και την Ελλάδα, λέγοντας πως αν δεν την είχαν πιάσει, θα είχε περάσει στην Ελλάδα!

«Αν δεν την είχαμε πιάσει (σ.σ. τη γυναίκα), θα είχε περάσει στην Ελλάδα» δήλωσε ο Σοϊλού, βρίσκοντας ως ευκαιρία το θάνατο έξι ανθρώπων για να επιτεθεί στην Ελλάδα και επί της ουσίας να επαναλάβει τις φαιδρές κατηγορίες πως στο Λαύριο (όπου η Τουρκία θεωρεί ότι υπάρχουν στρατόπεδα του PKK!) εκπαιδεύονται τρομοκράτες που θέλουν να κάνουν επιθέσεις στη χώρα του!

Κατά τον φαιδρό Σουλαϊμάν Σοϊλού, οι αρχές έχουν στα χέρια τους και ηχητικό ντοκουμέντο που, όπως ισχυρίζεται ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, αποδεικνύει ότι το PKK είχε δώσει εντολή να δολοφονηθεί η δράστης προκειμένου να μη συλληφθεί…



Παρακολουθήσεις: Πέφτει ξανά στο κενό το σχέδιο φθοράς της κυβέρνησης με συκοφαντικά fake news


 

Για fake news και συκοφαντικούς ισχυρισμούς έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, σχολιάζοντας το νέο δημοσίευμα του Documento για την υπόθεση των παρακολουθήσεων.

«Η διερεύνηση της λειτουργίας λογισμικών παρακολούθησης στην ελληνική επικράτεια, σε κάθε της πτυχή και έκφανση, έχει ήδη ξεκινήσει από την ελληνική Δικαιοσύνη, με τη συνδρομή των δημοσίων αρχών. Παράλληλα, η κυβέρνηση δρομολογεί νομοθετικές πρωτοβουλίες για τη ριζική αντιμετώπιση του ζητήματος, έχοντας ξεκαθαρίσει εξαρχής την αδιαπραγμάτευτη βούλησή της για την πλήρη διαλεύκανση των γεγονότων και την απηνή τιμωρία τόσο των εμπλεκομένων όσο και των διασπορέων ψευδών και συκοφαντικών ισχυρισμών», δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου σχολιάζοντας δημοσίευμα της εφημερίδας Documento, στο οποίο γίνεται λόγος για παρακολουθήσεις πολιτικών και άλλων προσώπων.

Οικονόμου: Τουλάχιστον παρανοϊκό να κατηγορείται η κυβέρνηση που είναι και στόχος των παρακολουθήσεων

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε:

«Η τροφοδότηση της κοινής γνώμης με πληθώρα δημοσιευμάτων και μάλιστα σε δοσεις, τα οποία στηρίζονται σε ατεκμηρίωτους ισχυρισμούς και ευφάνταστες αφηγήσεις, δίχως κανένα ουσιαστικό στοιχείο, συσκοτίζει και δεν διαφωτίζει. Ιδίως όταν πρώτη ύλη αυτών των δημοσιευμάτων είναι υλικό που διοχετεύεται από άγνωστες αδιαφανείς πηγές. Υλικό που είναι πολύ χρήσιμο για τη συγγραφή μυθιστορημάτων κατασκοπείας, στα οποία εσχάτως εξειδικεύεται ο κ. Βαξεβάνης, αλλά εντελώς ακατάλληλο για την διερεύνηση των πτυχών της υπόθεσης. Εξάλλου, είναι τουλάχιστον παρανοϊκό να κατηγορείται η κυβέρνηση την ίδια στιγμή που εμφανίζεται να είναι ο στόχος των λογισμικών παρακολούθησης, ενώ ταυτόχρονα φέρονται να παρακολουθούνται ελάχιστα στελέχη της αντιπολίτευσης. Με βάση τα δημοσιεύματα, η κυβέρνηση φαίνεται να υπήρξε ο βασικός στόχος των σκοτεινών κύκλων που χειρίζονταν τα λογισμικά αυτά. Η κυβέρνηση χειρίζεται το θέμα με απόλυτη θεσμικότητα και σοβαρότητα, ώστε να λάμψει η αλήθεια, να διασφαλιστεί η ομαλότητα και να προστατευθούν τα εθνικά συμφέροντα. Το σχέδιο φθοράς της κυβέρνησης, μέσω τόνων πολιτικά τοξικής λάσπης, στο οποίο επενδύει ο κ. Τσίπρας για να ξεφύγει από το πολιτικό τέλμα, πέφτει στο κενό για άλλη μια φορά. Εξάλλου, με την λάσπη πρώτα λερώνονται όσοι την πιάνουν στα χέρια τους για να την εκτοξεύσουν».



Το predator είναι στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ απο το 2016 και μέχρι σήμερα παρακολουθούν τους πάντες παράνομα

 


Ο μοναδικός που αποδεδειγμένα  παρακολουθούσε μέσα από το Μαξίμου, στενούς του συνεργάτες, ήταν ο Τσίπρας που παρακολουθούσε το Γραμματέα του Υπουργικού του Συμβουλίου, Σπύρο #Σαγιά & τον Υπουργό Οικονομίας Στεργιο #Πιτσιόρλα.

Και αυτό δεν είναι δημοσίευμα των φαιδρών εφημερίδων documento, Μακελειό και της υποτίθεται μέχρι εχθές σοβαρής εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ, αλλά με αποδείξεις και όχι υποδείξεις, Τσίπρα, οικονομικών συμφερόντων, και ξένων πρακτόρων.

To predator λειτουργεί ώς παράνομο λογισμικό από το 2016 και είναι στα χέρια ανθρώπων του Αλέξη Τσίπρα, λειτουργώντας το για λογαριασμό του Αλέξη Τσίπρα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ υπέγραψε σύμβαση συνεργασίας με την εταιρεία που το εμπορεύεται το 2018 και ο γιος του Τόσκα προσλήφθηκε από την εταιρεία με εντολή Αλέξη Τσίπρα.

Ο Τέλογλου μίλησε ξεκάθαρα για παρακολούθηση Μητσοτάκη από το 2016, από τότε που είχε δηλαδή στα χέρια του ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας το παράνομο λογισμικό.

Η λίστα του Documento, με την υποστήριξη του Μακελειό και της υποτίθεται μέχρις εχθές σοβαρής εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ, περιέχει στο 95% κυβερνητικά θύματα που τα παρακολουθούσαν.

Και το κερασάκι στην τούρτα μόλις κατάλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ το 2019 ότι έπεφτε και θα έχανε τις εκλογές, άλλαξε τον ποινικό κώδικα για τις παρακολουθήσεις με παράνομα λογιστικά, και έκανε το αδίκημα από κακούργημα, πλημμέλημα, νύχτα και δύο ημέρες πριν τις εκλογές, για να συνεχίσει να παρακολουθεί όποιον και όποτε θέλει και εάν τους ανακαλύψουν να πέσουν στα χαμηλά.

Με λίγα λόγια από το 2016 μέχρι και σήμερα, ο Αλέξη Τσίπρας και η συμμορία της Κουμουνδούρου έχουν εγκατεστημένο το παράνομο λογισμικό που κάποιοι χειρίζονται και παρακολουθούν ανελλιπώς, παράνομα για λογαριασμό του Τσίπρα και ξένων συμφερόντων όπως η Τουρκία, για 7 ολόκληρα χρόνια, εκτός τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση του, και άλλους πολλούς που δεν έχουν βγάλει τα ονόματα τα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

Η δικαιοσύνη δεν είναι δύσκολο να απαιτήσει τις "αποδείξεις" που επικαλούνται οι εφημερίδες, να πάρει από όλα τα θύματα καταθέσεις ειδικά από τους κυβερνητικούς, γιατί οι "αποδείξεις" κάπου οδηγούν, και σίγουρα δεν οδηγούν στον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά σε αυτούς που έχουν και χειρίζονται το παράνομο λογισμικό από το 2016 με εντολή ΣΥΡΙΖΑ - Τσίπρα.

Μέχρι τις εκλογές επιβάλλεται να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα και να έχουν νγεί μπροστά οι υπεύθυνοι.




Μητσοτάκης για έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: Η Ελλάδα καταδικάζει απερίφραστα κάθε μορφή τρομοκρατίας

 


Μήνυμα συμπαράστασης στην Τουρκία, για την έκρηξη με τους έξι νεκρούς και τους 81 τραυματίες στην Κωνσταντινούπολη, έστειλε ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, δηλώνοντας συγκλονισμένος και λυπημένος και κάνοντας λόγο για μια αποτρόπαια επίθεση στην Τουρκία.

“Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες και εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, στον Πρόεδρο Ερντογάν και στον τουρκικό λαό” έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. “Η Ελλάδα καταδικάζει απερίφραστα κάθε μορφή τρομοκρατίας” κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.



Υπουργείο Τουρισμού: Fake news τα περί διορισμού της Αμαλίας Κωστοπούλου

 


Εκστρατεία ψεύδους, απάτης, λάσπης στημένων κατηγοριών απο τον ΣΥΡΙΖΑ, ελεγχόμενες εφημερίδες και δημοσιογράφους του ΣΥΡΙΖΑ, ελεγχόμενες εφημερίδες οικονομικών συμφερόντων, με εντολές Πούτιν και Ερντογάν.

Εκτός τα χωρίς αποδείξεις δημοσιεύματα παρακολουθήσεων από το φαιδρό documento, το Μακελείο και τώρα μπήκε στο παιχνίδι και υποτίθεται μιά σοβαρή εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ, έχουμε και τα περιφερειακά "χτυπήματα" στην κυβέρνηση.

Κατηγορηματικά διαψεύδει το υπουργείο Τουρισμού τα fake news που διακινήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης περί διορισμού της Αμαλίας Κωστοπούλου στο Υπουργείο.

Κύκλοι του Υπουργείου Τουρισμού επισημαίνουν ότι: «Οι αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περί δήθεν διορισμού της κας Αμαλίας Κωστοπούλου στο Υπουργείου Τουρισμού είναι απολύτως ψευδείς. Δεν υπάρχει καμία έμμισθη ή άμισθη σχέση εργασίας της κας Κωστοπούλου με το Υπουργείο Τουρισμού».

Η Αμαλία Κωστοπούλου, είναι η μεγάλη κόρη της Τζένης Μπαλατσινού, διορίστηκε ειδική σύμβουλος του Βασίλη Κικίλια.



Συνελήφθη ο βομβιστής της Κωνσταντινούπολης

 


Το πρόσωπο που άφησε τη βόμβα η οποία προκάλεσε χθες Κυριακή την πολύνεκρη έκρηξη στον πεζόδρομο Ιστικλάλ, στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης, συνελήφθη από την αστυνομία, ανακοίνωσε ο τούρκος υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού, σύμφωνα με ανάρτηση του κρατικού πρακτορείου ειδήσεων Anadolu στο Twitter.



Τουλάχιστον έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 81 τραυματίστηκαν εξαιτίας της έκρηξης, η οποία, όπως το έθεσε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αναδίδει την οσμή της «τρομοκρατίας».

Ο τούρκος υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού κατηγόρησε το Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν (PKK) για την επίθεση που διαπράχθηκε χθες Κυριακή στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης, η οποία στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον έξι ανθρώπους και τραυμάτισε πάνω από 80 άλλους.

«Το πρόσωπο που τοποθέτησε τη βόμβα συνελήφθη. Βάσει των συμπερασμάτων μας, η τρομοκρατική οργάνωση PKK είναι υπεύθυνη» για την έκρηξη της βόμβας, ανέφερε ο κ. Σοϊλού, σύμφωνα με το τουρκικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu και άλλα τουρκικά ΜΜΕ.

Ο Τούρκος υπουργός Δικαιοσύνης Bekir Bozdağ μιλώντας στο A Haber, ο Bozdağ είπε ότι η φερόμενη ως δράστιδα της επίθεσης που έγινε στην οδό Istiklal κάθισε σε παγκάκι επί 45 λεπτά, στη συνέχεια σηκώθηκε, άφησε μια τσάντα και 1 ή 2 λεπτά αργότερα σημειώθηκε η έκρηξη.

Το PKK έχει αναλάβει την ευθύνη για πολλές αιματηρές επιθέσεις στην επικράτεια της Τουρκίας. Το ίδιο ή οργανώσεις που η Άγκυρα ερίζει πως συνδέονται με αυτό είναι στόχος τουρκικών στρατιωτικών επιχειρήσεων στο βόρειο Ιράκ και στη Συρία.