Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

Οι Συριζαίοι είχαν τον ίδιο δάσκαλο αγγλικών και γελάει ο κόσμος μαζί τους



Θα έπρεπε να τους απαγορεύουν να μιλάνε αγγλικά οι Συριζαίοι και εάν ήμουν ο Τσακαλώτος θα είχαν φύγει από τον ΣΎΡΙΖΑ ακούγοντας τους να μιλάνε χωρίς ίχνος ντροπής.

Μία λέξη της "μορφωμένης" Κατερίνας Νοτοπούλου με αγγλικά του... ΣΥΡΙΖΑ ήταν αρκετή για να ξεκινήσει σήμερα ένα ατελείωτο πάρτι στο διαδίκτυο ξεφτιλίζοντας την. 

Η αντρόπιαστη Νοτοπούλου μιλώντας το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ σχολίασε τις πρόσφατες εξελίξεις στην Thomas Cook και αναφέρθηκε στον CEO της βρετανικής εταιρείας αποκαλώντας τον «τσέο»!

Εντάξει μπορεί να προφέρουν τον CEO μπορεί να δυσκολεύονται λίγο με το business plan, μπορεί να θεωρούν τα αποθεματικά της ΤτΕ διαθεσίμα & να πιστεύουν ότι οι αυξήσεις φέρνουν ανάπτυξη, αλλά στο να κάνουν βαρύγδουπες οικονομικές αναλύσεις είναι κολοσσοί, είναι το ατού τους!
18 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό


-μάνα τα κατάφερα, έγινα στην εταιρία!
-τι έπαθες;! Ωχ μπαναγιαμ’, κάτσε να σε ξεματιάσω, άλλο και τουτο πάλι!
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη ZoeSteinn








Παίζει με το ΣτΕ η Θάνου κάνοντας νέα προσφυγή



Δεν εννοεί να τα παρατήσει και να ζήσει την σύνταξη της η Βασιλική Θάνου, κατέθεσε νέα προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας, τέως πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού, ζητώντας αυτή τη φορά να ακυρωθεί η πράξη διορισμού της νέας διοίκησης της Επιτροπής.

Επικαλείται και πάλι λόγους αντισυνταγματικότητας και παραβίασης του ενωσιακού δικαίου, ενώ ήδη εκκρεμεί στο ίδιο δικαστήριο η προσφυγή της με την οποία ισχυρίζεται ότι κακώς απομακρύνθηκε από την Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Η Βασιλική Θάνου έχει ήδη χάσει τα ασφαλιστικά μέτρα και το ανώτατο δικαστήριο θα κρίνει τους λόγους που επικαλείται.

Όπως αναφέρεται στην αίτηση της «οι προσβαλλόμενες πράξεις διορισμού νέου Προέδρου και Αντιπροέδρου στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, είναι παράνομες, στερούμενες νομίμου ερείσματος, και πάσχουν από πλημμελή και μη νόμιμη αιτιολογία. Συνεπεία τούτου, οι προσβαλλόμενες με την παρούσα αίτηση ακυρώσεως πράξεις, ερειδόμενες επί παράνομων διαπιστωτικών πράξεων, στερούνται νομίμου ερείσματος και είναι για τον λόγο αυτό παράνομες, καθώς και πλημμελώς και μη νομίμως αιτιολογημένες».