Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Ν.Δ.: Ο Εισαγγελέας κ. Πεπόνης διέταξε έρευνα εναντίον της κ. Τουλουπάκη για τους χειρισμούς της στην υπόθεση Νοβάρτις;



Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ. για την υπόθεση της Novartis

«Η κυβέρνηση οφείλει άμεσα να δώσει εξηγήσεις για τις αποκαλύψεις των τελευταίων ωρών: Αληθεύει ή όχι ότι ο Εισαγγελέας κ. Πεπόνης διέταξε έρευνα εναντίον της κ. Τουλουπάκη για τους χειρισμούς της στην υπόθεση Νοβάρτις; Κι αν ευσταθεί, πώς είναι δυνατόν η κ. Τουλουπάκη να παραμένει στη θέση της; 

Αληθεύει ή όχι ότι το πόρισμα των 3.000 σελίδων που παραδόθηκε στην κ. Παπασπύρου δεν έχει κανένα  στοιχείο για τα πολιτικά πρόσωπα που ερευνώνται εδώ και ενάμιση χρόνο; 

Η κυβέρνηση δεν μπορεί άλλο να κρύβεται. Θέλει δεν θέλει η σκευωρία που έστησε για να συκοφαντήσει ακόμη και πρώην πρωθυπουργούς θα αποκαλυφθεί με κάθε λεπτομέρεια».


15/2 υπουργοποιήθηκε 21/2 παρήγγειλε έπιπλα αξίας 10.500€ ο Τόλκας




Προκλητικός ο Τόλκας, νέο μέλος του σμήνους των ακρίδων του ΣΥΡΙΖΑ, 15 Φεβρουαρίου υπουργοποιήθηκε, και στις 21 του ίδιου μήνα ζήτησε νέα έπιπλα και στις 25/2 το αίτημα του έγινε δεκτό, με απευθείας ανάθεση σε συγκεκριμένη εταιρεία.



Όπως προκύπτει από σχετικό έγγραφο, που είδε το φως της δημοσιότητας στην διαύγεια, ο Τόλκας, αιτήθηκε, με υπηρεσιακό σημείωμα την 21/2 προς τον πολιτικό του προϊστάμενο, Δημήτρη Βίτσα, νέα επίπλωση για το γραφείο του υφυπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής στο κτίριο Κεράνη, ύψους περί τα 10.500 ευρώ.

Μάλιστα τα έπιπλα αγοράστηκαν με απευθείας ανάθεση σε συγκεκριμένη εταιρεία.


Στουρνάρας : «Αφήνω την Δικαιοσύνη και τον κόσμο να κρίνουν τις πράξεις»



«Αφήνω την Δικαιοσύνη και τον κόσμο να κρίνουν τις πράξεις» υπογράμμισε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος μιλώντας στο 4ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.

Ο κ. Στουρνάρας είπε :  «Δεν είναι φυσιολογικό να καλείς τον κεντρικό τραπεζίτη και να τον ηχογραφείς. Αυτό παραβίαζε όλα τα άρθρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ανεξαρτησία της ΕΚΤ, παραβίαζε τον ποινικό Κώδικα και την κοινή λογική και κάθε άρθρο της συνθήκης που διασφαλίζει την ανεξαρτησία της κεντρικής τράπεζας». Τόνισε επίσης ότι το δικό του καθήκον είναι να προστατεύει την ανεξαρτησία της κεντρικής τράπεζας και γι' αυτό κάνει αυτό που ορίζει ο νόμος, ενώ σε ερώτηση δημοσιογράφου για το εάν υπάρχει εκστρατεία εναντίον του, περιορίστηκε να δηλώσει πως αφήνει στον λαό και στη Δικαιοσύνη να αξιολογήσουν τις όποιες κινήσεις. «Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να με εμποδίσει να κάνω το καθήκον μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Στουρνάρας.  





Δεν έχει σοβαρά στελέχη για ευρωβουλή ο ΣΥΡΙΖΑ και ανακυκλώνει τους αποτυχημένους



Όλη η Ελλάδα γνωρίζει ότι η κυβέρνηση δεν έχει ούτε ένα σοβαρό στέλεχος για να κατεβάσει στα ψηφοδέλτια της ευρωβουλής, και στις βουλευτικές εκλογές, που θα κάνει την διαφορά και θα δείξει ανανανέωση.

Τα ονόματα που ακούγονται για την ευρωβουλή είναι ο ήδη ευρωβουλευτές που να΄χαμε να λέγαμε χωρίς κανένα νόημα για την Ελλάδα και χωρίς έργο και ο Παναγιώτη Κουρουμπλής που έχει ανακοινωθεί.

Ακούγεται και το όνομα της στελεχάρας των ΑΝΕΛ και νυν του ΣΥΡΙΖΑ , Έλενας Κουντουρά για το ευρωψηφοδέλτιο, αλλά θα πρέπει να παραιτηθεί και έτσι θα θέσει σε κίνδυνο την κυβερνητική πλειοψηφία καθώς εκείνη έχει εκλεγεί με τους ΑΝΕΛ. 

Άλλη στελεχάρα που ακούγεται για το ευρωψηφοδέλτιο είναι και το όνομα του πρώην ΠΟΤΑΜΙ και νυν ΣΥΡΙΖΑ Σπύρου Δανέλλη.

Το κερασάκι στην τούρτα η αλλιώς την "λάμψη" στο ψηφοδέλτιο της ευρωβουλής θέλει ο Τσίπρας να δώσει η στελεχάρα και Τασία Χριστοδουλοπούλου, αλλά αρνείται η ίδια και θέλει να συνεχίζει την "επιτυχημένη" πορεία της στην Α΄Αθήνας.

Και κάτι για το τέλος ακούγεται και το όνομα ενός ακόμα τελειωμένου απο το ΠΑΣΟΚ που ψάχνει στέγη στον τελειωμένο ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Ραγκούση.

Με λίγα λόγια πλούσιο σε ανεπάρκεια και τίποτα ευρωψηφοδέλτιο με κανένα νόημα για την Ελλάδα.


Με συντονισμένο σχέδιο αντιεξουσιαστές τα έσπασαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη



Με συντονισμένο σχέδιο έδρασαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ομάδες κουκουλοφόρων κάνοντας επίθεση στο ΑΤ Ακροπόλεως και στα ΜΑΤ έξω από το τουρκικό προξενείο, αντίστοιχα.

Ο πρώτο στόχος ήταν το Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως στην οδό Βεΐκου, στο Κουκάκι, όπου 23:30 οι κακοποιοί κουκουλοφόροι εκτόξευαν βόμβες μολότοφ κατά των αστυνομικών, ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς αστυνομικών. Από τις βόμβες μολότοφ κάηκε ένα περιπολικό.

Η αστυνομία κατάφερε να κάνει δέκα προσαγωγές, αλλά δεν υπάρχουν πληροφορίες εάν έχουν γίνει συλλήψεις.

Οι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν και κατά αστυνομικών δυνάμεων τα ξημερώματα της Κυριακής στην οδό Αγ. Δημητρίου, στη Θεσσαλονίκη, όταν πενήντα νεαροί εξήλθε από το χημείο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και έριξαν μολότοφ σε αστυνομικούς που βρίσκονταν στο τουρκικό προξενείο.

Οι ταραξίες πέταξαν περισσότερες από εκατό βόμβες μολότοφ και πέτρες κατά των αστυνομικών δυνάμεων και προκλήθηκαν φθορές σε τέσσερα σταθμευμένα ΙΧ, άτυχων ιδιωτών.

Αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ που συμμετείχαν στην επιχείρηση κατά των κουκουλοφόρων, έκαναν δώδεκα προσαγωγές εκ των οποίων οι δύο μετατράπηκαν σε συλλήψεις, αλλά όχι για τις επιθέσεις αλλά επειδή βρέθηκαν επάνω τους απαγορευμένες ναρκωτικές ουσίες.