Περιστατικό βίας σημειώθηκε στη φυλακή της Κασσαβέτειας, όπου πέντε ανήλικοι κρατούμενοι επιτέθηκαν ξαφνικά σε έναν συνομήλικό τους.
Το θύμα δέχθηκε γροθιές στο πρόσωπο, υποφέροντας από τραύμα στη γνάθο και κακώσεις σε διάφορα σημεία του σώματος.
Οι φύλακες επενέβησαν άμεσα, ενώ ο τραυματίας χρειάστηκε μεταφορά στο Νοσοκομείο Λάρισας για νοσηλεία και περαιτέρω ιατρική φροντίδα.
Σε βάρος των πέντε δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικής βλάβης, με την υπόθεση να προωθείται στο Δικαστήριο Ανηλίκων Βόλου.
Παράλληλα, οι εμπλεκόμενοι αναμένεται να παρουσιαστούν την επόμενη εβδομάδα ενώπιον του πειθαρχικού συμβουλίου των φυλακών, υπό την προεδρία του εισαγγελέα, όπου θα καθοριστεί η περαιτέρω ποινική και πειθαρχική τους μεταχείριση.



0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου