Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

Ο ταχυδρόμος του Ναζωραίου, Βελόπουλος δεν θέλει F35 έχουν μερικά προβληματάκια

 


Βελόπουλος όπως Καλογεροπούλου, δεν ξέρουν οι άλλοι για τα F35 εμείς ξέρουμε και γελάει ο κάθε πικραμένος.

Ο ταχυδρόμος του Ναζωραίου, ο θεραπευτής της καράφλας και του κορονονιού Βελόπουλος, τώρα και ειδικός στα F35.

Να υπενθυμίσουμε ότι είναι ειδικός και στα Rafale που είπε μόλις τα παίρναμε ότι βγάζουν και αυτά μικροπροβληματακια.

Να έχεις μαζέψει τέσσερις υπογραφές για ένα υπερόπλο απαραίτητο για την ασφάλεια της χώρας μας!

Τέσσερεις υπογραφές για να υλοποιηθεί το πρότζεκτ της πώλησης των υπερσύγχρονων μαχητικών αεροσκαφών F-35 στη χώρα μας και να σου κάνει τον δύσκολο ο ταχυδρόμος του Ναζωραίου Κυριάκος Βελόπουλος με αδυναμία στον δικτάτορα Πούτιν.

Τη στιγμή που το Κογκρέσο έδωσε «ψήφο εμπιστοσύνης» στην ελληνική εξωτερική πολιτική, με μια κίνηση ενίσχυσης των διμερών σχέσεων, την τέταρτη και τελευταία υπογραφή για την έγκριση της πώλησης των αεροσκαφων F-35 στην Ελλάδα, ο Κυριάκος Βελόπουλος, βλέπει… μικροπροβληματάκια στα F35 προκαλώντας κάθε σοβαρό Έλληνα πολίτη που τραβάει τα μαλλιά με τους γελοίους που μπαίνουν στην βουλή.

Ο Βελόπουλος λοιπόν για το υπερόπλο που θα ήθελαν όλοι στον κόσμο μας λέει : «Είναι πολύ ακριβό αεροσκάφος και έχει βγάλει και μικροπροβληματάκια. Δεν είναι τόσο δοκιμασμένο».

Όταν, δε, ρωτήθηκε εάν θα ψηφίσει το σχετικό νομοσχέδιο όταν εισαχθεί στη Βουλή απάντησε: «Ας το φέρουν να δω τι συμπαραγωγή πετύχαμε, διότι η Τουρκία που είχε μπει στο πρόγραμμα πέτυχε συμπαραγωγή» και αναφέρθηκε ο φαιδρός στην Τουρκία όταν ο πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών Υποθέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ, Μάικλ Μακόλ, είχε δηλώσει, πριν από λίγο καιρό, πως στην περίπτωση του «δικτάτορα Ερντογάν» δεν θα επέτρεπε ποτέ να πάρει τα F-35.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου