Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

Γελάμε με την ξεφτίλα Μάτζου, πήγε σε λαϊκή και ρωτούσε κόσμο εάν παίρνουν μέρισμα

 


Τα νούμερα του ΠΑΣΟΚ Ανδρουλάκη δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα νούμερα του ΣΥΡΙΖΑ, αφού τους πάνε κόντρα στα ίσια.

Χρησιμοποιούν την ίδια γελοία αντιπολιτευτική τακτική, τον ίδιο λαϊκισμό με αποτέλεσμα να ξεφτιλίζονται καθημερινά.

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Μάντζος έκανε ανάρτηση στην οποία δηλώνει πως πήγε σε λαϊκή και ρωτούσε τους πολίτες αν παίρνουν μέρισμα και πόση είναι η αξία των ακινήτων που έχουν, με αποτέλεσμα να γελάει ο κόσμος μαζί του, γιατί απλά δεν έχει συναίσθηση της γελοιότητας του γράφει.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Μάντζου που κινείται στην λογική ΣΥΡΙΖΑ που έχει απαξιώσει ο κόσμος, στην προσπάθεια να αλλάξει την εικόνα που έχει διαμορφωθεί αναφορικά με το πρόγραμμα του κόμματός του και τους φόρους που θέλουν να επιβάλλουν ξεφτιλίζεται, και ξεφτιλίζει και το κόμμα του.

«Μυστήρια πράγματα» αναφέρει και προσθέτει: «Περπατήσαμε πάνω κάτω τη λαϊκή αγορά στον Άγιο Σώστη, στον Νέο Κόσμο. Όσο και να ρωτήσουμε, όσο και να ψάξουμε, δεν βρήκαμε κανέναν να περιμένει μέρισμα 150.000€ ή να θέλει να δώσει γονική παροχή ακίνητης αξίας 2.000.000€ στο παιδί του. Μπορεί να σταθήκαμε άτυχοι. Μπορεί και όχι. Προχωράμε».

Δηλαδή τα νούμερα του ΠΑΣΟΚ Ανδρουλάκη γυρνάνε τις λαικές, πιάνουν τους πολίτες που πηγαίνουν και τους ρωτάνε για μέρισμα και τα περιουσιακά τους στοιχεία.

Και θέλουν να γίνουν αξιωματική αντιπολίτευση; Γελάει ο κόσμος!!!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου