Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

Τους έτρεχε το μαγαζί ο Δημητράς; Ο ΣΥΡΙΖΑ υπέρ Δημητρά που διώκεται για κακουργήματα

 


Σε κανένα δεν έκανε εντύπωση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τον Παναγιώτη Δημητρά. 

Και ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι ότι ο Δημητράς με τις ΜΚΟ του, έτρεχε μπροστινός το μαγαζί μετανάστες που τρώγανε οι σύντροφοι.

Είναι τέτοια η πρόκληση του ΣΥΡΙΖΑ που έβγαλε και ανακοίνωση για να πιστοποιήσει την σχέση ΣΥΡΙΖΑ - Δημητρά, μετά την εντολή δέσμευσης των περιουσιακών στοιχείων του από την Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, και μετά φρόντισε να την εξαφανίσει.

Ανακοίνωση που στη συνέχεια και αφού καρφώθηκαν ότι είναι συνεργοί του Δημητρά, επιχείρησαν να την εξαφανίσουν, τον έχουν ξανά στηρίξει αλλά τότε δεν είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για κακουργήματα.

Το τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να εκδώσει επίσημη ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο site του κόμματος, στην οποία έκανε λόγο για «ποινικοποίηση της αλληλεγγύης» και σημείωνε μεταξύ άλλων ότι «η εμμονή στη σπίλωση του ονόματος του Παναγιώτη Δημητρά και της δράσης του αποτελεί μελανή κηλίδα, καθώς οδηγεί στην ποινικοποίηση της αλληλεγγύης, στον εκφοβισμό προσώπων και οργανώσεων που καταγράφουν και καταγγέλλουν παράνομες και απάνθρωπες πρακτικές, όπως οι επαναπροωθήσεις. […]

Στεκόμαστε στο πλευρό του, ενάντια στη σπίλωση του προσώπου του και την ποινικοποίηση του έργου του και της αλληλεγγύης», ανέφερε χαρακτηριστικά δίνοντας το στίγμα του ΣΥΡΙΖΑ ως προς το θέμα του Παναγιώτη Δημητρά, επονομαζόμενου και «εθνικού μηνυτή», λόγω των πάνω από 5.000 μηνύσεων που έχει καταθέσει εμφανιζόμενος ως υπερασπιστής μεταναστών και επικριτής όσων κατά τη γνώμη του εκφράζουν ρατσιστικές θέσεις.

Ήταν τόσο προκλητική η κίνηση του ΣΥΡΙΖΑ για τον σύντροφο και συνέταιρο Δημητρά, που αναγκάστηκε να την κατεβάσει και να την εξαφανίσει.







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου