Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Προκλητική ανθελληνική δήλωση υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ: «εθνικιστικές σάλτσες» το ψήφισμα για τον Μπελέρη

 



Δεν έχει τέλος με την ανθελληνική στάση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, που προκαλούν σε κάθε ευκαιρία τους Έλληνες πολίτες, και τον ελληνισμό γενικότερα.

«Εθνικιστικές σάλτσες» χαρακτήρισε το περιεχόμενο του ψηφίσματος του δήμου Θεσσαλονίκης για την απελευθέρωση του νεοεκλεγέντος δημάρχου Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη η προκλητική ανθέλληνας υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και δημοτική σύμβουλος Ρία Καλφακάκου. 

Όσοι άκουσαν την ανθελληνική αθλιότητα της έμειναν άφωνοι με την τοποθέτηση της στην οποία ανέφερε ότι «δεν χρειάζονται οι υπόλοιπες εθνικιστικές σάλτσες. Φυσικά και υπάρχει ελληνική μειονότητα αλλά είναι Αλβανοί υπήκοοι. Συνεπώς ως τέτοιους τους αντιμετωπίζουμε με έναν μεγαλύτερο βαθμό συμπαράστασης για τους ανθρώπους που έχουν ελληνική υπηκοότητα. Μέχρι εκεί. Όχι περισσότερος εθνικισμός». 

Η προκλητική υποψήφια και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Ρία Καλφακάκου έκανε και μια ανιστόρητη σύγκριση μεταξύ της ελληνικής μειονότητας της Αλβανίας και της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης, δείχνοντας το πόσο ανεύθυνος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ στα εθνικά θέματα και είπε : «Αν έβγαζε η Τουρκία ένα αντίστοιχο ερώτημα, θα λέγαμε όλοι τη δουλειά έχει η Τουρκία με τους Πομάκους» αναρωτήθηκε και πρόσθεσε: «ως Αλβανός υπήκοος αδικήθηκε. Όχι ως εκπρόσωπος των Ελλήνων της περιοχής. Δεν θα έβγαινε δήμαρχος των Ελλήνων, θα έβγαινε δήμαρχος όλων των Αλβανών υπηκόων εκεί».

Απολαύστε τον ΣΥΡΙΖΑ με την υποψήφια του :





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου