Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Η συριζαία Καλογεροπούλου λέει σε Πτέραρχο ότι δεν έχουμε ανάγκη τα F35 και γελάει ο κόσμος

 


Δεν έχουν τέλος τα νούμερα του ΣΥΡΙΖΑ που προσπαθούν να κάνουν αντιπολίτευση όχι στον Μητσοτάκη αλλά στην ίδια την χώρα.

Η Ελένη Καλογεροπούλου άρρωστη Συριζαία, προσπαθώντας να της πουν μπράβο στον ΣΥΡΙΖΑ, βάλει κατά της χώρας μας προσπαθώντας χωρίς ίχνος γνώσης και σοβαρότητας να απαξιώσει τα F35.

Η Καλογεροπούλου λοιπόν εμφανίστηκε στο Action24 και εννώπιον Πτεράρχου της Πολεμικής Αεροπορίας του κ. Ιατρίδη, είπε ότι δήθεν διάβασε την σύμβαση για τα F35 στην Ελλάδα που δεν υπάρχει ούτε σαν προσχέδιο, και λέει χωρίς ίχνος σοβαρότητας και ντροπής, ότι δεν μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε σε παραβίαση των συνόρων μας από τους Τούρκους.

Αφήνοντας άφωνο τον Πτέραρχο που "δημοσιογράφοι" τύπου Καλογεροπούλου, ακουμπάνε θέματα που δεν ξέρουν, ούτε μπορούν να καταλάβουν κάνοντας κακό στην χώρα, και λέγοντας ψέματα για δήθεν συμβάσεις, η "πιλότος" του ΣΥΡΙΖΑ, Καλογεροπούλου συνέχισε λέγοντας ότι δεν έχουμε ανάγκη τα F35 διότι υπάρχουν πιο οικονομικές λύσεις.

Με λίγα λόγια ούτε ξέρει, ούτε έχει καταλάβει τι σημαίνουν για την άμυνα της χώρας αεροσκάφη F35 αλλά επειδή είναι ΣΥΡΙΖΑ δεν τα θέλει!!





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου