Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Προκαλεί πάλι ο Φαραντούρης: Ο κόσμος ψήφισε Μητσοτάκη γιατί είναι «φοβισμένος και ανασφαλής μετά την πανδημία»

 



Δέν έχουν τέλος οι προκλήσεις των Συριζαίων, σε τέτοιο σημείο που εξοργίζεται ο κόσμος περισσότερο μαζί τους.

Στην αρχή γελάγαμε μαζί τους, τώρα εξοργιζόμαστε γιατί τέτοια νούμερα δεν υπάρχουν πουθενά αλλού στον κόσμο.

Ο υποψήφιος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Νίκος Φαραντούρης, υποστήριξε χωρίς ίχνος ντροπής και σοβαρότητας ότι ο κόσμος επέλεξε ΝΔ και Κυριάκο Μητσοτάκη επειδή είναι «φοβισμένος και ανασφαλής μετά την πανδημία και την οικονομική κρίση».

Θυμίζοντας  την δήλωση του Νίκου Ξυδάκη περί «Συνδρόμου της Στοκχόλμης» για μέρος των πολιτών που ψήφισαν ΝΔ και τη δήλωση του Δημήτρη Βίτσα ότι στον ΣΥΡΙΖΑ «δεν μετρήσαμε σωστά την επίδραση του εγκλεισμού λόγω Covid στην κοινωνία».

Το νέο νούμερο του ΣΥΡΙΖΑ  Φαραντούρης, είναι μέλος της 20μελους εκλογικής επιτροπής που συγκροτήθηκε στην Κουμουνδούρου μετά την κατάρρευση στις εκλογές του Μαΐου, κκαι νομίζει ότι με τέτοιες δηλώσεις θα βοηθήσει τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κόσμος ενδεχομένως να είναι αυτή την περίοδο, μετά από μια πανδημία και μια οικοινική κρίση, φοβισμένος και ανασφαλής και οποιοσδήποτε παρουσιάζεται μπροστά του με το κοστούμι της ασφάλειας να του καλλιεργεί την πεποιηθηση ότι μπορεί πράγματι να βάλει πλάτη στα δύσκολα το οποίο όμως δεν είναι αλήθεια γιατί ο κόσμος θα καταλάβει σύντομα αν δεν το έχει καταλάβει ότι η τσέπη του στενάζει» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Φαραντούρης μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κεφαλονιάς.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου