Κυριακή 2 Απριλίου 2023

ΝΔ για το νέο νούμερο του θιάσου ΣΥΡΙΖΑ και μισογύνη Μιθριδάτη - Τα ποστ του νούμερου

 


Σκληρή κριτική στον θίασο του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε η Νέα Δημοκρατία για την υποψηφιότητα του ράπερ Μιθριδάτη στα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Η Ν.Δ. αναφέρει ότι το νέο νούμερο του ΣΥΡΙΖΑ έχει επιθοδεί ουκ ολίγες φορές σε ομοφοβικά αλλά και σεξιστικά σχόλια για τις γυναίκες από τα προσωπικά του μέσα κοινωνικά δίκτυα, γεγονός που γεννά εύλογα ερωτήματα σχετικά με το πως ο τομέας δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ που διακρίνεται για την ευαισθησία του σε ζητήματα σεξισμού, επιτρέπει  την ένταξη του καλλιτέχνη στα ψηφοδέλτια της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τη συστράτευση του ράπερ  με το ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Πειραιώς:

O κ.Τσίπρας ανακοίνωσε με πανηγυρικό τόνο χθες την υποψηφιότητα του Μιθριδάτη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ επιβραβεύοντας τη στράτευση του εδώ και καιρό κάτω από τις κομματικές του σημαίες. Για τον κ.Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ προφανώς είναι αδιάφορες οι ομοφοβικές και οι χυδαία σεξιστικές αναφορές του Μιθριδάτη αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι στον ΣΥΡΙΖΑ πάντα υπάρχει χώρος για τέτοιες συμπεριφορές. Ισχύει το ίδιο και για τον Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ; Θα ζητήσει την αποπομπή του από τα ψηφοδέλτια ή ενόψει εκλογών θα κάνει τα “στραβά μάτια”‘;

ΥΓ. Επισυνάπτουμε μερικές από τις εν λόγω αναρτήσεις του Μιθριδάτη.










0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου