Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

Ο δολοφόνος ανέβασε βίντεο στο Τικ Τοκ πριν παραδοθεί

 



Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 36χρονος ο οποίος σκότωσε με πέντε σφαίρες έναν 45χρονο στο Δροσερό της Ξάνθης μέσα στο σπίτι του.

Η δολοφονία σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής με τον 36χρονο στη συνέχεια να «ανεβάζει» ένα βίντεο στο TikTok στο οποίο εμφανιζόταν αμετανόητος για την πράξη του και απειλούσε και άλλους λέγοντας χαρακτηριστικά «αν προκαλέσετε ζημιά σε μένα, αν προκαλέσετε ζημιά στην οικογένειά μου και 40 χρόνια μέσα να κάτσω θα σας σκοτώσω όλους».

Ο δολοφόνος μιλάει τούρκικα, χρησιμοποιεί τη λέξη «ρουφιάνος» για το θύμα του, που πίστευε πως τον είχε καταδώσει στις αστυνομικές αρχές, με αποτέλεσμα τη σύλληψή του από την Αστυνομία.

Ο 36χρονος δράστης είχε συλληφθεί στις 26 Ιανουαρίου μετά από επιχείρηση της αστυνομίας στον οικισμό Δροσερού της Ξάνθης, όταν στην κατοχή του είχαν βρεθεί όπλα και ναρκωτικά, ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Αυτό που εξετάζεται από την αστυνομία είναι αν στη δολοφονία έπαιξε ρόλο και το γεγονός οτι ο 36χρονος είχε «παντρέψει» το γιο του με την 15χρονη ανιψιά του θύματος με το ζευγάρι να χωρίζει προσφατα.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου