Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

Ο απατεώνας Τσίπρας πήγε σε άλλο κτήριο στην Λάρισα για να κατηγορήσει ότι είναι γιαπί

 



Ψέμα απάτη χωρίς ίχνος ηθικής απο τον Αλέξη Τσίπρα που συνεχίζει να εξαπατά ο φαιδρός τον κόσμο.

Είναι τραγική η συμπεριφορά του Τσίπρα που δεν έχει ίχνος ντροπής να κοροιδευει τον κόσμο να δείχνει άλλα κτίρια όπως έδειχνε τους μουσαμάδες στο Μετρό Θεσσαλονίκης.

Ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στην ιστορία της Ελλάδας, Αλέξης Τσίπρας, βρέθηκε σήμερα στη Λάρισα, όπου μαζί με μηχανοδηγούς και σταθμάρχες επισκέφθηκε και καλά το "κέντρο τηλεδιοίκησης" του σιδηροδρομικού σταθμού της πόλης, αλλά σε άλλο κτήριο οικοδομή που είναι για ανακατασκευή γιαπί, και δεν πήγε σε αυτό που λειτουργεί η τηλεδιοίκηση, για να εξαπατήσει τον κόσμο και να κάνει αντιπολίτευση.

Αυτό το έκανε ξεκάθαρα ο Τσίπρας με Συριζαίαικο φαιδρό σχέδιο, και την ώρα που ήταν ο Σπίρτζης στην επιτροπή διαφάνειας και προσπαθούσε με fake news και πολύ ψέμα να γλιτώσει απο τις ευθύνες του.



«Φωτογραφίζοντας» την επίσκεψη του απατεώνα Τσίπρα στη Λάρισα ο νέος υπουργός Μεταφορών κ. Γεραπετρίτης, μιλώντας σήμερα στη Βουλή στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, έκανε λόγο για παραπλάνηση.

Είπε χαρακτηριστικά: «Ποτέ δεν μίλησα για ένα καθολικό κέντρο τηλεδιοίκησης. Σήμερα όμως που μιλάμε υφίσταται το κέντρο τηλεδιοίκησης στη Λάρισα και κάνει την αυτόματη χάραξη, κι αυτό ανέφερε και ο κ. Σπίρτζης για την αυτόματη χάραξη. Θέλω να καταθέσω και πάλι με σεβασμό προς τις οικογένειες των θυμάτων: Ανοίκεια συμπεριφορά συνειδητής παραπλάνησης όταν ορισμένοι πηγαίνουν σε αυτό που είναι υπό κατασκευή στη Λάρισα και λένε πως αυτό είναι ό,τι υπάρχει σήμερα. Ακριβώς δίπλα είναι το κέντρο τοπικής τηλεδιοίκησης στη Λάρισα, το οποίο λειτουργεί. Πήγα και έκανα αυτοψία και με τη βοήθεια των σταθμαρχών κάναμε αυτόματη χάραξη. Πάμε μαζί να δούμε αν λειτουργεί. Αν αποδειχθεί πως λειτουργεί, θα πρέπει να πείτε "συγγνώμη" και σε εμένα αλλά και στον ελληνικό λαό, που παραπλανάτε».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου