Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Και όμως ο Τσίπρας πιστεύει ότι η νεολαία θα τον ψηφίσει

 



Ποιο νέο παιδί που θέλει να έχει προοπτική και μέλλον σε αυτή την χώρα, θα ήθελε να κυβερνήσει ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στην ιστορία της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας.

Ένας πολιτικός τυχοδιώκτης, που δεν έχει δουλέψει ποτέ στην ζωή του, ένας επαγγελματίας ψεύτης, που εξαπάτησε κόσμο, που οδήγησε την χώρα στα βράχια όταν του δόθηκε η ευκαιρία, πιστεύει ότι εκτός των ακροαριστερών η νεολαία έχει λόγους να τον ψηφίσει!!!

Στην Κουμουνδούρου πιστεύουν, ότι ο απόλυτος αριθμός των νεότερων σε ηλικία ψηφοφόρων που θα βρεθούν πάνω από την κάλπη, θα κρίνει τελικά και σε μεγάλο βαθμό το εκλογικό αποτέλεσμα, και πιστεύουν επίσης ότι η νεολαία θα τους ψηφίσει.

Εκεί που γελάει ο κόσμος είναι ότι στον ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ότι έχουν προβάδισμα έναντι της Νέας Δημοκρατίας, στις νεαρές ηλικίες, και για τον λόγο αυτό αγχώνονται μήπως οι εκλογές γίνουν καλοκαίρι, οι νέοι πάνε διακοπές και δεν ψηφίσουν τον μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνας στην ιστορία της Ελλάδας που ηγείται ακροαριστερού κόμματος.

Ο Τσίπρας είπε στους νέους από την Πάτρα «νέους ανθρώπους ένα μόνο μήνυμα: να πείσουμε τους συνομήλικούς μας, τους νέους και τις νέες να πάνε στην κάλπη για να βάλουν τη σφραγίδα τους στην αλλαγή και στην προοδευτική διακυβέρνηση που έχει ανάγκη ο τόπος», και πιστεύει ότι ο νέος θέλει να τον κυβερνήσει ο Τσίπρας, το πιστεύει και η πραγματικότητα θα τον απογοητεύσει.

Μόνο την ζωή τους στα χέρια δεν θα πάρουν οι νέοι ψηφίζοντας ΣΥΡΙΖΑ, και μόνο μέλλον και δουλειές δεν θα έχουν ψηφίζοντας ΣΥΡΙΖΑ, αυτό είναι δεδομένο όσο και να προσπαθεί να τους εξαπατήσει ο Τσίπρας.

Το θράσος του Τσίπρα είναι τέτοιο που στην ομιλία του στην Πάτρα είπε ξεκάθαρα στους φοιτητές ότι είναι υπέρ των κακοποιών και της ανομίας στα πανεπιστήμια και κατά της ασφάλειας των φοιτητών, επαναλαμβάνοντας ότι θα καταργήσει την πανεπιστημιακή αστυνομία προς όφελος ακροαριστερών, αντιεξουσιαστών και κάθε είδους κακοποιών που λυμαίνονται τα πανεπιστήμια.

«Θα βάλουμε ένα τέρμα από τις πρώτες μέρες στα εμπόδια που κλείνουν τις πόρτες των ΑΕΙ στα νέα παιδιά. Θα βάλουμε ένα τέρμα στην πανεπιστημιακή αστυνομία και οι αστυνομικοί θα πάνε στη γειτονιά να αντιμετωπίσουν το έγκλημα», τόνισε ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στην ιστορία της χώρας έτοιμος να δώσει ξανά στους κακοποιούς τα πανεπιστήμια για να γίνουν γιάφκες.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου