Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Ντόρα Μπακογιάννη : Η μάχη απέναντι στον καρκίνο είναι μια μάχη που κερδίζεται, όταν την δίνουμε με αισιοδοξία και δύναμη

 



Ανάρτηση για την μάχη που δίνουν οι άνθρωποι με καρκίνο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου έκανε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η Ντόρα Μπακογιάννη, που είχε κάνει γνωστό πως έχει η ίδια από καρκίνο, στην ανάρτησή της αναφέρεται στη σημασία της πρόληψης.

Όπως λέει, η αξιοποίηση προγραμμάτων προληπτικών εξετάσεων, όπως το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά» κατά του καρκίνου του μαστού, σώζει ζωές, τονίζει πως η μάχη κατά του καρκίνου, είναι μάχη που σώζεται. «Η μάχη απέναντι στον καρκίνο είναι μια μάχη που κερδίζεται, όταν την δίνουμε με αισιοδοξία και δύναμη. Η πρόληψη είναι το σημαντικότερο όπλο μας. Η αξιοποίηση προγραμμάτων προληπτικών εξετάσεων, όπως το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά» κατά του καρκίνου του μαστού, σώζει ζωές».

app-facebook
Ντόρα Μπακογιάννη - Dora Bakoyannis
23 ώρες πριν

Η μάχη απέναντι στον καρκίνο είναι μια μάχη που κερδίζεται, όταν την δίνουμε με αισιοδοξία και δύναμη. Η πρόληψη είναι το σημαντικότερο όπλο μας.
Η αξιοποίηση προγραμμάτων προληπτικών εξετάσεων, όπως το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά» κατά του καρκίνου του μαστού, σώζει ζωές.
#DoraBakoyannis #WorldCancerDay 🎗

2.1K
57
59


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου