Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

Γελάει η υφήλιος με τον Ερντογάν που σώζει στημένους ανθρώπους πουν δήθεν αυτοκτονούν

 


Παρακμιακός και γελοίος ο Ερντογάν κάνει σώου, σώζοντας δήθεν άνδρα που πήγε να αυτοκτονήσει από γέφυρα -Το είχε ξανακάνει το 2015.

Τουρκικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι ο "σωτήρας" Ταγίπ Ερντογάν έσωσε έναν πολίτη της Τουρκίας από αυτοκτονία και το περιστατικό καταγράφηκε σε κάμερες, κάνοντας όλους τους σοβαρούς ανθρώπους στην υφήλιο να γελάνε.

Την Παρασκευή σε μία από τις γέφυρες του Βοσπόρου, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Τουρκίας, καθώς ο Ερντογάν περνούσε και καλά τυχαία με τη συνοδεία του από το σημείο, είδε έναν πολίτη να ετοιμάζεται να πέσει από τη γέφυρα, σταμάτησε το προεδρικό όχημα και πήγε κοντά του, για να τον πείσει να μην πηδήξει.

Στη συνέχεια, φαίνεται ότι δήθεν ο άνδρας άλλαξε γνώμη και δεν έπεσε στο κενό και ο Τούρκος πρόεδρος έδωσε σε μέλη της φρουράς του εντολή να τον φροντίσουν.

Στην πράξη αυτή προχώρησε ο Ερντογάν καθώς πήγαινε στο ναυπηγείο Πέντικ για να παραδώσει στο Πακιστάν μίας τουρκικής κατασκευής κορβέτα.

Ένα παρόμοιο περιστατικό είχε καταγραφεί το 2015, όταν ο Ερντογάν διέσχιζε με την αυτοκινητοπομπή του τη γέφυρα του Βοσπόρου και έσωσε και πάλι προεκλογικά έναν άνδρα που σκόπευε να αυτοκτονήσει.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου