Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Πήραν χαμπάρι τον Ανδρουλάκη και παραιτούνται - Παραίτηση του Σωτήρη Σέρμπου συμβούλου του Ανδρουλάκη

 


Ήταν θέμα χρόνου τα σοβαρά στελέχη του ΠΑΣΟΚ να παίρνουν χαμπάρι τον Νίκο Ανδρουλάκη και να αρχίσουν να παραιτούνται.

Παραιτήθηκε ο έμπειρος διεθνολόγος, Σωτήρης Σέρμπος, Αναπληρωτής Καθηγητής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και πρώην Επιστημονικός Διευθυντής Σχεδιασμού Πολιτικής στο Υπουργείο Εξωτερικών, από το επιτελείο συμβούλων του προέδρου του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη.

Η παραίτηση του σοβαρού στελέχους, επισημοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή, με την επιστολή που απέστειλε ο καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχε διάσταση απόψεων ανάμεσα στον ακατάλληλο όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές Νίκο Ανδρουλάκη και τον πρώην σύμβουλο, για τα διεθνή θέματα.

Η ανάρτηση του Σωτήρη Σέρμπου το facebook που δείχνει ξεκάθαρα ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πηγαίνει απο το κακό στο χειρότερο :

«Όσοι στην πορεία κατάπιαν τη ρωσική εισβολή ή μίλησαν για γέφυρες, ας ακούσουν ξανά την ομιλία του ΠΘ. Καμιά αξιοπιστία για να είσαι διεκδικητικός στο εξωτερικό αν παραμένεις δειλός στο εσωτερικό».

Sotiris Serbos
το Σάββατο

Όσοι στην πορεία κατάπιαν τη ρωσική εισβολή ή μίλησαν για γέφυρες, ας ακούσουν ξανά την ομιλία του ΠΘ. Καμιά αξιοπιστία για να είσαι διεκδικητικός στο εξωτερικό αν παραμένεις δειλός στο εσωτερικό.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου