Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Γελάει ο κόσμος με τον Τσίπρα, λέει ότι τον ακούν οι αγορές την ώρα που δεν τον ακούν ούτε οι πολίτες

 


Δεν θα μας μείνει άντερο με τον μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα στην ιστορία της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα.

Σήμερα ο ανεκδιήγητος και επικίνδυνος Αλέξης Τσίπρας, εμφανίστηκε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, και σύμφωνα με πληροφορίες τον είδαν λίγοι και μόνο κομματικοί.

Εκεί που γελάσαμε πολύ, πάρα πολύ με τον Αλέξη Τσίπρα είναι όταν είπε αυτό που γελάει από το πρωί η υφήλιος και είναι "ότι τον ακούν οι αγορές"!! Αυτόν που έχει απαξιώσει όλη η διεθνής κοινότητα γνωρίζοντας ότι πρόκειται για ένα ψεύτη, απατεώνα και λαοπλάνο πολιτικό.

Ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στην ιστορία της χώρας, είπε μέσα σε άλλα για να εξαπατήσει τους πολίτες ότι δεν εμπιστεύεται τις δημοσκοπήσεις που τον δείχνουν τελειωμένο και απαξιωμένο. Μάλιστα είναι τόσο ανεύθυνος που αναρωτιέται γιατί με τόση διαφορά στις δημοσκοπήσεις ο Μητσοτάκης δεν πηγαίνει σε εκλογές, αδιαφορώντας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα ειδικά με τις προκλήσεις του συμμάχου του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ για να κάνουν κακό στην Ελλάδα, Ταγίπ Ερντογάν.

Είναι δε τέτοιο το θράσος του απατεώνα Τσίπρα, που παρά τις καταγγελίες στελεχών του ότι τους παρακολουθούσε παράνομα, ειδικά μετά τις καταγγελίες Κωνσταντοπούλου ότι της έδειχνε τις υποκλοπές στο γραφείο του, κουνάει το θρασίμι το δάχτυλο ακόμα και σήμερα στον Μητσοτάκη λέγοντας "Ή μήπως θέλετε να πιστέψουμε ότι ο άνθρωπος που έδινε εντολή να παρακολουθούνται οι πολιτικοί του αντίπαλοι έχει μια θεσμική ευθύνη και σέβεται τους θεσμούς;". 

Είπε επίσης το κορυφαίο χωρίς να έχει συναίσθηση ότι ο κόσμος τον έχει απαξιώσει : «κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα της κρίσης για όλους μας και για τα κόμματα και για τις εταιρείες των δημοσκοπήσεων, γιατί ο κόσμος θα κρίνει και θα συγκρίνει», δεν έχει καταλάβει ότι ο κόσμος κρίνει και συγκρίνει καθημερινά την σοβαρότητα Μητσοτάκη, από την γελοιότητα και την επικινδυνότητα Τσίπρα.

Με θράσος ο άρχοντας των υποκλοπών συνέχισε να λέει για τους πολίτες «δεν μπορούν να κατανοήσουν είναι αυτή την πρεμούρα να μας αποδείξουν ότι αυτό το μεγάλο σκάνδαλο για τη δημοκρατία μας, των παρακολουθήσεων, σώνει και καλά πρέπει να αποδειχθεί ότι δεν απασχολεί κανέναν στην ελληνική κοινωνία και ότι αμέσως μετά που ο Ανδρουλάκης κατήγγειλε το σκάνδαλο αυτό άρχισε να καταποντίζεται, ότι ο θύτης κερδίζει και ότι το θύμα χάνει» και το λέει αυτός που παρακολουθούσε παράνομα και όχι νόμιμα δεκάδες στελέχη της κυβέρνηση του, και έχει μάθει όλη η υφήλιος πόσο επικίνδυνος είναι για την δημοκρατία ο Αλέξης Τσίπρας.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου