Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Με 4 εντάλματα σύλληψης ο σύντροφος κακοποιός που διέμενε στις φοιτητικές εστίες

 


Με πρώτο τον ΣΥΡΙΖΑ και άλλες ακροαριστερές ομάδες, γίνονται τις τελευταίες ημέρες κινητοποιήσεις για να μην φυλλάσονται τα πανεπιστήμια, και αυτό προς όφελος των κακοποιών και κατά της ασφάλειας των φοιτητών.

Σήμερα αποδείχθηκε για ακόμα μία φορά, ότι εκτός από επικίνδυνους αντιεξουσιαστές, βρίσκονται και ζουν στους χώρους των πανεπιστήμιων σκληρότεροι κακοποιοί που βάζουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των φοιτητών.

Κρυψώνα είχε βρει καταζητούμενος σκληρός κακοποιός στις φοιτητικές εστίες των φοιτητών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών για ναρκωτικά στις παλιές φοιτητικές εστίες στην Πολυτεχνειούπολη σεσημασμένος 30χρονος από την Αλβανία κακοποιός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε 35χρονη ανθυπαστυνόμο, η οποία αντέδρασε και τον τραυμάτισε κάνοντας χρήση του υπηρεσιακού της όπλου.

Σε βάρος του 30χρονου σκληρού και επικίνδυνου Αλβανού κακοποιού F.E. εκκρεμούν 4 εντάλματα σύλληψης για ληστείες, όπλα και ναρκωτικά και μετά τον τραυματισμό του μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Εδώ πρέπει να δοθούν συγχαρητήρια στην αστυνομικό που ενήργησε επαγγελματικά, και συνελήφθη ο σκληρός Αλβανός κακοποιός προστατευόμενος του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων ακροαριστερών ομάδων.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου