Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Τραπεζικός υπάλληλος ο στημένος απο αριστερούς; Να δημιουργήσει επεισόδια στο ΑΠΘ

 


Προσπάθησαν αριστεροί και ακροαριστεροί να τον χρεώσουν στην αστυνομία, αναφέροντας τον ως ασφαλίτη που ενήργησε για να δημιουργηθούν επεισόδια στο ΑΠΘ.

Μόνο ασφαλίτης δεν απεδείχθη ο 48χρονος τραπεζικός υπάλληλος, που προκάλεσε επεισόδιο μεταξύ των ανδρών των ΜΑΤ και φοιτητών έξω από το κτίριο διοίκησης του ΑΠΘ.

Στα sosial τα γνωστά ακροαριστερά και αριστερά τρόλ, μιλούσαν για να δημιουργήσουν εντυπώσεις που εξυπηρετεί το αφήγημα τους για «ύποπτες» ενέργειες του 48χρονου, ενώ άλλοι ανέφεραν την υποψία ότι πρόκειται για «ασφαλίτη», που προκάλεσε την αστυνομία, με σκοπό να γίνει επέμβαση και να λήξει έτσι βίαια η διαμαρτυρία των αντιδρώντων στην κατασκευή βιβλιοθήκης στον χώρο του Βιολογικού.

Ο 48χρονος τελικά δεν έχει... καμία σχέση με την αστυνομία, γιατί τον βρήκαν και τον συνέλαβαν. Όπως αποδείχθηκε έχει την πάθηση των Συριζαίων να λέει ψέματα και να προσπαθήσει να εξαπατήσει αφού, καθηγητές, φοιτητές και δημοσιογράφοι τον ρωτούσαν επί ώρα με ποια ιδιότητα βρισκόταν εκεί και ο ίδιος έδωσε διάφορες απαντήσεις, ότι είναι καθηγητής δημοσιογραφίας ενώ λίγο αργότερα είπε ότι βρίσκεται εκεί ως απόφοιτος του ΑΠΘ.

Ο 48χρονος προκαλούσε τους αστυνομικούς και ζητούσε να φύγουν από το πανεπιστήμιο, δεν δίστασε να πλησιάσει ένα αστυνομικό της διμοιρίας των ΜΑΤ του έπιασε το σακίδιο, ρωτώντας αν τα ΜΑΤ φοράνε παντελόνια. Αμέσως οι αστυνομικοί αντέδρασαν απωθώντας τον 48χρονο και τους φοιτητές με δακρυγόνα. Ακολούθησε ένταση.



Ο 48χρονος τελικά είναι τραπεζικός υπάλληλος και κατοικεί στη Θεσσαλονίκη. Εχθές το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με την κατηγορία της έργω εξύβρισης και εν συνεχεία ζήτησε και πήρε αναβολή για την εκδίκαση της υπόθεσής του.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου