Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

Οι ανεμβολίαστοι έφτιαξαν σελίδα γνωριμιών στο Facebook



Θα γινόταν και... αυτό. Εδώ και λίγες ημέρες δημιουργήθηκε ομάδα γνωριμιών μόνο για… ανεμβολίαστους.

Ο διαχειριστής αυτή της σελίδας «Ανεμβολίαστοι και Ανεμβολίαστες, ομάδα γνωριμιών» μίλησε στο iefimerida.gr και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους την δημιούργησε.

«Δεν θέλω να οικειοποιηθώ την ομάδα. Είναι μία ομάδα που ανήκει σε όλους μας. Η ιδέα γεννήθηκε μετά από συζητήσεις με φίλους ανεμβολίαστους και είναι απόρροια του σοβαρού προβλήματος κοινωνικοποίησης που υπάρχει μετά τα μέτρα που επιβλήθηκαν τα τελευταία δύο χρόνια για την πανδημία.

Τα προβλήματα αυτά έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι πρέπει να τηρήσεις μια συγκεκριμένη διαδικασία, για να βγεις να πιεις έναν καφέ, να πας να κάνεις ένα τεστ, να κάτσεις σε μία ουρά, όπως έγινε τα Χριστούγεννα που περίμενα τρεις ώρες για να πάω για καφέ. Ολα αυτά είναι αποτρεπτικά στο να βγεις έξω, στο να μιλήσεις με κόσμο να κάνεις γνωριμίες, να κάνεις νέους φίλους, αλλά κυρίως να γνωρίζεις νέους συντρόφους», λέει χαρακτηριστικά.

«Ότι προκύψει»

Η ιστοσελίδα αυτή, όπως λέει και το όνομά της, απευθύνεται μόνο σε ανθρώπους που δεν έχουν κάνει -και ούτε πρόκειται προφανώς- το εμβόλιο για τον Covid-19. Ο διαχειριστής της σελίδας υποστηρίζει ότι στόχος της είναι να γνωριστούν μεταξύ τους ανεμβολίαστοι με στόχο να δημιουργήσουν προσωπικές σχέσεις. Η πρώτη επαφή είναι το ζητούμενο σύμφωνα με τον διαχειριστή της σελίδας: «Αρχικά γίνεται μία πρώτη επαφή μεταξύ μας. Μια γνωριμία. Από εκεί και πέρα όπως γράφουμε κιόλας … ότι προκύψει».

1.500 μέλη σε λίγα 24ωρα

Όπως λέει ο ιδρυτής της, η απήχηση είναι μεγάλη. Ενώ τη Δευτέρα αριθμούσε μόλις 247 μέλη. Σήμερα έχει ξεπεράσει τα 1.500 και συνεχίζει ακάθεκτη. Τα σχόλια των συμμετεχόντων μέσα στην ομάδα, δε, είναι για… γέλια, ή για κλάματα. Ενώ δεν λείπουν και οι θεωρίες συνωμοσίας που διακινούνται σε ανάλογες σελίδες.

Μόνο που εδώ ο στόχος είναι οι…γνωριμίες και γιατί όχι, ι έρωτας…Το ενδιαφέρον είναι τεράστιο μας λέει ο διαχειριστής:

«Το ενδιαφέρον είναι τεράστιο. Ειδικά τις τελευταίες μέρες που έγινε γνωστή η σελίδα μπαίνουν κατά εκατοντάδες τα νέα μέλη. Τώρα δεν ξέρω αν το κάνουν από περιέργεια, αλλά υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον. Το ζήτημα είναι ότι η σελίδα ήρθε να καλύψει ένα κενό στον ανεμβολίαστο κόσμο. Δυστυχώς υπάρχουν και κακοπροαίρετοι αλλά εμείς προσπαθούμε να μην ανεβαίνουν πράγματα που είναι ανάρμοστα, παρά μόνο αναρτήσεις για γνωριμίες. Άλλωστε ο έρωτας είναι ζωοποιός δύναμη…».


Πηγή: iefimerida.gr



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου