Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Έκανε ευτυχισμένο τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Ηλιόπουλο η στήριξη Ανδρουλάκη και κάνει και πνεύμα

 


Εκεί που περιμέναμε τον Νίκο Ανδρουλάκη να κάνει την διαφορά, και η χώρα να έχει μιά σοβαρή αντιπολίτευση, δυστυχώς και ο Ανδρουλάκης είναι μία από τα ίδια.

Τώρα το πώς συμβιβάζονται η υπερψήφιση της πρότασης δυσπιστίας και το ότι δεν είναι ώρα για εκλογές, αυτό το ξέρει το ταραγμένο μυαλό του Ανδρουλάκη και των χωρίς πολιτική εμπειρία συμβούλων του.

Η κίνηση αυτή του Ανδρουλάκη, έκανε ευτυχισμένο τον ΣΥΡΙΖΑ και του έδωσε τροφή για να κάνει πνεύμα προς το ΚΙΝΑΛ, αφού αναρωτιέται γιατί δεν θέλει πρόωρες εκλογές, αφήνοντας να εννοηθεί, ότι κάτι φοβάται.

Την απορία του γιατί το Κίνημα Αλλαγής που δεν θέλει πρόωρες εκλογές, ενώ υπερψηφίζει την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει ο Νάσος Ηλιόπουλος σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Νίκου Ανδρουλάκη.

«Καλοδεχούμενη η υπερψήφιση της πρότασης μομφής από το ΚΙΝΑΛ. Περιμένουμε να εξηγήσει στους πολίτες ωστόσο, αφού καταψηφίζει την αποτυχημένη κυβέρνηση της Δεξιάς, γιατί δεν θέλει εκλογές. Και να καταψηφίζει την κυβέρνηση και να ζητάει την παραμονή του κ. Μητσοτάκη, δεν γίνεται» σημειώνει σε ανάρτησή του στο Twitter.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου