Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Η Νέα Δημοκρατία απαντάει στον Ανδρουλάκη που παίζει το παιχνίδι Τσίπρα

 


Γελάει ο κόσμος με τον Ανδρουλάκη, που δείχνει ότι είναι μία από τα ίδια με τον τελειωμένο και απαξιωμένο Αλέξη Τσίπρα.

Το Κίνημα Αλλαγής θα υπερψηφίσει την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας, όμως δεν θα μπει στα εσωκομματικά παιχνίδια του ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθάρισε την Πέμπτη ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, ξεκαθαρίζοντας ότι θα παίξει το παιχνίδι πολιτικής επιβίωσης του Αλέξη Τσίπρα.

«Είναι προφανές ότι δεν θα παράσχουμε καμία στήριξη στην κυβέρνηση. Απεδείχθη ότι η θεωρία του κ. Μητσοτάκη ότι είναι αποτελεσματική κυβέρνηση κατερρίφθη. Θα στηρίξουμε την πρόταση αυτή, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπαίνουμε στα εσωκομματικά παιχνίδια του κ. Τσίπρα» ανέφερε στο Open. 

«Ψηφίζουμε την πρόταση μομφής, καταδικάζοντας την ανεπάρκεια Μητσοτάκη, αλλά δεν μπαίνουμε στα παιχνίδια του ΣΥΡΙΖΑ» επανέλαβε, την ώρα που η επιλογή του παίζει το παιχνίδι Τσίπρα.

Ο Ανδρουλάκης σημείωσε ότι «αξιολογούμε αρνητικά την κυβέρνηση Μητσοτάκη και γι' αυτό θα ψηφίσουμε την πρόταση μομφής» είπε, επαναλαμβάνοντας πως δεν μπαίνει στα παιχνίδια του κ. Τσίπρα. «Ο κ. Τσίπρας ψάχνει σωσίβιο, και δίνει σωσίβιο στον κ. Μητσοτάκη» επισήμανε χαρακτηριστικά.

Είναι αδιανόητο να γίνουν εκλογές εν μέσω πανδημίας, τόνισε πάντως ο κ. Ανδρουλάκης, σχολιάζοντας το αίτημα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για πρόωρες εκλογές. 

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ακούσαμε απόψε τον κ. Ανδρουλάκη, από τη μία να λέει ότι το ΚΙΝΑΛ υπερψηφίζει την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης και από την άλλη να υποστηρίζει ότι δεν είναι ώρα τώρα να γίνουν εκλογές. Το πώς συμβιβάζονται αυτά τα δύο μόνο ο ίδιος το ξέρει. Τελικά η αυτόνομη πορεία αποδεικνύεται εξαιρετικά δύσκολη όταν δεν μένει σύνθημα, αλλά πρέπει να αποδειχθεί στην πράξη».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου