Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

Συνελήφθη ειδικός φρουρός που ξυλοκοπούσε τη σύντροφό του

 


Περιστατικό περίεργης ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε, στην περιοχή του Νέου Κόσμου, που δεν γνωρίζουμε εάν είναι αλήθεια και πώς έγινε.

Ειδικότερα, συνελήφθη 31χρονος ειδικός φουρός που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε τη σύντροφό του.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, γείτονες άκουσαν φωνές από το διαμέρισμα που διαμένει το ζευγάρι και ειδοποίησαν την Αμεση Δράση. 

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, αλλά επειδή η πόρτα του διαμερίσματος ήταν κλειδωμένη και ο κατηγορούμενος δεν άνοιγε, μπήκαν από την μπαλκονόπορτα και συνέλαβαν τον αστυνομικό που χτυπούσε την άτυχη γυναίκα.

Ο 31χρονος αντιστάθηκε και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ακρόπολης όπου και κρατείται. 

Ο συλληφθείς αργότερα υπέβαλε μήνυση κατά των αστυνομικών της ΔΙΑΣ, επειδή μπήκαν στο διαμέρισμα και με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι.

Τα πράγματα άλλαξαν όταν άλλαξε τους ισχυρισμούς της η 20χρονη που αρχικά φερόταν να έχει καταγγείλει για ξυλοδαρμό τον αστυνομικό σύντροφό της μέσα σε διαμέρισμα στον Νέο Κόσμο.

Τα πράγματα, ωστόσο, πήραν νέα τροπή, καθώς η 20χρονη εμφανίζεται τώρα να καταγγέλλει ξυλοδαρμό σε βάρος της από τους αστυνομικούς που επιλήφθηκαν του περιστατικού και όχι από τον σύντροφό της. Η ίδια και ο σύντροφός της εμφανίζονται διατεθειμένοι να στραφούν νομικά σε βάρος των ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ.

Ο δικηγόρος Δημήτρης Ζομρπάς, ο οποίος εκπροσωπεί την 20χρονη, δηλώνει στο Newsbomb.gr ότι «από χθες, Πέμπτη, το βράδυ παρατηρώ μία προσπάθεια διαστρέβλωσης της αλήθειας για το χθεσινό περιστατικό και την σύλληψη του εντολέα μου, ο οποίος υπηρετεί στην ΕΛΑΣ. Και οι δύο εντολείς μου με ενημέρωσαν ότι ξυλοκοπήθηκαν από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ. Κανένας εκ των δυο εντολέων μου δεν χειροδίκησε εναντίον του άλλου. Αυτό πρέπει να γίνει σαφές για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις. Η υπόθεση θα κριθεί από το αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο Αθηνών σύντομα. Αυτή την στιγμή δεν έχω στα χέρια μου την δικογραφία και δεν μπορώ να πω περισσότερα. Απορίας άξιον είναι με ποιον τρόπο διαρρέουν οι καταθέσεις των αστυνομικών της ΔΙΑΣ στα ΜΜΕ».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου