Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

Σοκάρουν οι φωτογραφίες της κακοποίησης food blogger! Κάποιοι αμφισβητούν!

 


Μόνο άντρας δεν είναι αυτός που κακοποιεί γυναίκα και θα πρέπει να τιμωρείται απο την δικαιοσύνη παραδειγματικά και σκληρά.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτό της food blogger από την Κρήτη Στεφανίας Τζαφέρη. Φωτογραφίες στις οποίες εμφανίζεται με μώλωπες στο πρόσωπο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι έπεσε θύμα κακοποίησης.

Το θύμα δεν έχει κάνει μήνυση μέχρι στιγμής και έχει εύλογα αρχίσει η αμφισβήτηση για το εάν είναι αληθινές οι φωτογραφίες, η εάν φοβάται να καταγγείλει τον κακοποιό.




Η αρχική ανάρτηση έγινε το πρωί της Παρασκευής, με τη Στεφανία Τζαφέρη να γράφει τέσσερις λέξεις: «Έτσι για να υπάρχει». Η ανάρτησή της στο Twitter:

Η εικόνα της προκάλεσε ένα κύμα συμπαράστασης από χρήστες του Twitter και άλλων μέσων, οι οποίοι προσφέρθηκαν να τη βοηθήσουν με χρήματα -για τα δικαστικά έξοδα σε βάρος του "άντρα" που της προκάλεσε αυτό το κακό, δίνοντας το τηλέφωνό τους για να επικοινωνήσει, ακόμα και με τη φυσική τους παρουσία για να αποτρέψουν, τυχόν, νέα επίθεση από τον δράστη.

Η ίδια στη συνέχεια πόσταρε και άλλες φωτογραφίες από το γεμάτο μώλωπες πρόσωπό της, σοκάροντας με τα τραύματά της.

Ακόμα δεν έχουμε καμία ενημέρωση απο την ΕΛ.ΑΣ για το συμβάν, ούτε και αν έχει ταυτοποιηθεί ή προσαχθεί δράστης για τον ξυλοδαρμό, «η υπόθεση ανατέθηκε στην ΕΛ.ΑΣ, έχουμε ξεκινήσει την προανάκριση, ενώ έχει ενημερωθεί και ο αρμόδιος εισαγγελέας» αναφέρουν πηγές. 

Μέχρι στιγμής, ωστόσο, οι έρευνες δεν έχουν «προσωποποιηθεί», ούτε και υπάρχει προσαγωγή, επιβεβαίωσε η ίδια πηγή, σημειώνοντας ότι η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της διερεύνησης.



Το περίεργο είναι ότι η ίδια η blogger, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες νωρίς το βράδυ, δεν θέλησε να κάνει μήνυση κατά κάποιου προσώπου και φέρεται να υποστήριξε ότι έπεσε. Κανένας δεν γνωρίζει εάν η κοπέλα καλύπτει τον "άντρα" που της προξένησε τους μώλωπες, και εάν το κάνει θα είναι επικίνδυνο για την ασφάλεια της ίδιας και γενικότερα.

Η κοπέλα πήγε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου και στη συνέχεια διακομίστηκε στο Βενιζέλειο. «Έχει ήδη εξεταστεί από ιατρό, ιατροδικαστή και ψυχολόγο και πλέον αναμένουμε το πόρισμα για να προχωρήσουμε» ανέφερε η ίδια αστυνομική πηγή.

Πολλοί ήταν εκείνοι που αμφισβήτησαν την blogger κατηγορώντας την ακόμη και για photoshop, με την ίδια να ανεβάζει νέες φωτογραφίες της και βίντεο με το εξαιρετικά άσχημα χτυπημένο πρόσωπό της.

Με αφορμή το γεγονός ότι δεν κατήγγειλε κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, αλλά υποστήριξε ότι έπεσε, πολλοί ήταν οι χρήστες του Twitter που της συμβούλευσαν να μην φοβάται, και να καταγγείλει τον άνθρωπο που την κακοποίησε καθώς με μια τέτοια κίνηση δεν θα προστατέψει μόνο τον εαυτό της αλλά και ένα άλλο ενδεχόμενο θύμα του δράστη. 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου