Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

Πάλι εργαλειοποιεί την πανδημία ο Τσίπρας για να κάνει αντιπολίτευση


 

Ανίκανος ο Τσίπρας να κάνει σοβαρή αντιπολίτευση, εντελώς απαξιωμένος από τους πολίτες, σέρνει τον ΣΥΡΙΖΑ μαζί του στην απόλυτη παρακμή

Στη Βουλή αναμένεται να μεταφερθεί σήμερα η πολιτική αντιπαράθεση για την διαχείριση της πανδημίας μετά απο επίκαιρη ερώτηση του Τσίπρα.

Η συζήτηση είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 10:00 το πρωί, και είναι βέβαιο ότι το θέμα θα πάει και στον "λάκο" με τις δημοσκοπήσεις που άνοιξε ο ΣΥΡΙΖΑ και ετοιμάζονται στελέχη του να πέσουν μέσα, γιατί δεν περίμεναν ότι θα ζητηθεί επέκταση της  έρευνας από το 2015.

Η εξεταστική επιτροπή σχετικά με τη χρηματοδότηση των ΜΜΕ και τις δημοσκοπικές εταιρείες που ξεκίνησε από τον ΣΥΡΙΖΑ, αντί να ανησυχεί την κυβέρνηση, έχουν χάσει τον ύπνο τους στελέχη, εφημερίδες και site του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, μετά την αποδοχή της πρότασης ΣΥΡΙΖΑ από τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης για σύσταση εξεταστικής για τις «λίστες Πέτσα» και την Opinion Poll, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να καταθέσει δική της πρόταση η ΝΔ για διεύρυνση της έρευνας της εξεταστικής, χαρακτηρίζοντας την πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως ευκαιρία για να συζητηθεί τι έγινε στη χώρα με το δημόσιο χρήμα από το 2015, δηλαδή τη διακυβέρνηση Τσίπρα.

«Η Νέα Δημοκρατία, η Κυβέρνηση, έχει αυτή την πρόθεση, να μπει στη συζήτηση και να δούμε όλα όσα έχουν συμβεί γύρω από τα ζητήματα αυτά από το 2015 και μετά» τονίζει χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου