Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Η απόλυτη ξεφτίλα! Αντιεμβολιαστής πήγε στο δικαστήριο ντυμένος τσολιάς!!

 


Για να καταλάβετε από ποιους γραφικούς, και παράλληλα επικίνδυνους, αποτελείται το αντιεμβολιαστικό κίνημα, και πόσο εύκολα απατεώνες μπορούν να τους παραπλανήσουν, να τους εξαπατήσουν για να τους πάρουν λεφτά.

Στα Δικαστήρια Πύργου ντυμένος τσολιάς οδηγήθηκε ο αρνητής - γονέας το μεσημέρι του Σαββάτου, μετά τη μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του ο διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Σκουροχωρίου και τη σύλληψη του.

Ο αρνητής κατηγορεί τον διευθυντή του σχολείου που φοιτά η 10χρονη κόρη του, επειδή τον μήνυσε για μη χρήση μάσκας από το παιδί.

Σύμφωνα με τη μήνυση το παιδί είχε λάβει εντολή από τους γονείς του να μην φορέσει μάσκα παρά μόνο εάν του χορηγούσε το σχολείο κάποια ειδική πιστοποιημένη.

Αποτέλεσμα ήταν το 10χρονο κορίτσι να παραμείνει στον ειδικό χώρο του σχολείου μαζί με έναν εκπαιδευτικό καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής ημέρας. Μάλιστα το περιστατικό είχε επαναληφθεί και ο διευθυντής για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στη μαθήτρια είχε αγοράσει ειδική μάσκα από το φαρμακείο.

Το δικαστήριο αποφάσισε να αφεθεί ελεύθερος ο τσολιάς – αρνητής μέχρι να δικαστεί την ερχόμενη Τρίτη.

Ο τσολιάς πατέρας που καθημερινά τον βλέπει το παιδί του να ντύνεται έτσι είπε : «Δεν είμαι ψεκασμένος, δεν είμαι αρνητής, είμαι ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος και θα το κερδίσω το δικαστήριο» είπε ντυμένος τσολιάς.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου