Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Έφυγε από το εμβολιαστικό κέντρο με τη σύριγγα στο μπράτσο

 


Τι άλλο θα ακούσουμε!!

Ένα ακόμα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στα εμβολιαστικά κέντρα. Αυτή την φορά στο εμβολιαστικό κέντρο στη Μεταμόρφωση όπου μια γυναίκα έφυγε τρέχοντας με τη σύριγγα στο μπράτσο της.

Μια 61χρονη γυναίκα που πήγε να κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου, και  ζήτησε από την γιατρό να της χορηγήσει μια ουσία που κρατούσε η ίδια και όχι την δόση του εγκεκριμένου εμβολίου.

Την εν λόγω ουσία όπως υποστήριξε η γυναίκα, της την είχε δώσει μια γιατρός που ασκεί ομοιοπαθητική ιατρική και της είπε να κάνει εμβόλιο αυτή την ουσία.

Η νοσηλεύτρια όπως ήταν φυσικό αρνήθηκε, της εξήγησε ότι αυτό δεν γινόταν, καθώς υπάρχουν αυστηροί κανονισμοί, και τότε η γυναίκα σηκώθηκε κρατώντας τη σύριγγα καρφωμένη στο μπράτσο και άρχισε να τρέχει.

Η γυναίκα έσπρωξε τη νοσηλεύτρια και έφυγε τρέχοντας με τη σύριγγα στο μπράτσο και βγήκε έξω από το κτίριο, όπου την περίμενε στο αυτοκίνητο ο σύζυγός της. 

Το προσωπικό ειδοποίησε αμέσως την Πολιτική Προστασία και την Αστυνομία, που έσπευσε στο εμβολιαστικό κέντρο και πήρε καταθέσεις. 

Λίγο αργότερα, και αφού είχε φύγει η Αστυνομία, το περίεργο ζευγάρι επέστρεψε στο εμβολιαστικό κέντρο. Η γυναίκα είπε χαρακτηριστικά «ήρθα, για να δείτε ότι είμαι καλά», ενώ ο σύζυγος της παρέδωσε στο προσωπικό τη βελόνα, με την οποία «το ‘σκασε» νωρίτερα η γυναίκα του.  



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου