Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

ΚΙΝΑΛ: Τρέχουν οι τρεις υποψήφιοι, το ΠΑΣΟΚ θέλει Λοβέρδο

 


Ετοιμοπόλεμοι εμφανίζονται οι υποψήφιοι για την ηγεσία του ΚΙΝ.ΑΛ. και οι άνθρωποι των επιτελείων τους. 

Ποιο σοβαρός στην κούρσα της διαδοχής και από τους τρεις υποψηφίους είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος

Η Φώφη Γεννηματά φαίνεται σύμφωνα με πληροφορίες να μην έχει καμία ελπίδα για την διεκδίκηση, και γιατί να είχε ελπίδες άλλωστε αφού είναι κατώτερη των περιστάσεων με μηδενική αντιπολιτευτική ικανότητα. 

Ο Ανδρέας Λοβέρδος συνεχίζει αδιάκοπα την προεκλογική του εκστρατεία. Εχει προγραμματίσει κάθε βήμα του μέχρι τον Νοέμβρη. 

Ο Λοβέρδος υπόσχεται επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ, εννοώντας ότι θα ληφθούν αποφάσεις στο συνέδριο για την ανάδειξη του συμβόλου, του ονόματος και της ιστορίας του. 

Ο Νίκος Ανδρουλάκης είχε προσανατολιστεί να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του από Σεπτέμβρη. Πανικοβλήθηκε με τη δυναμική του Ανδρέα Λοβέρδου και το έκανε μέσα στον Ιούλη.

Τα στοιχεία από τις δημοσκοπήσεις είναι και με τις διαρροές υποστηρικτών του το 2017 προς το στρατόπεδο του Λοβέρδου, του δίνουν αέρα νικητή. 

Κάτι ακούγεται ότι θα κατέβει στη μάχη και ο Παύλος Γερουλάνος, εκ των βασικών υπουργών στην κυβέρνηση Παπανδρέου και καλό θα ήταν να μην το κάνει μήπως και το ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ αρχίσει και πάλι να παίρνει τα επάνω του.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου