Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

Στον ΣΥΡΙΖΑ θα "προσκυνήσουν" συντηρητικούς, θρησκευόμενους, και εθνικιστές για ψήφους

 


Επικίνδυνοι, λαικιστές, ψεύτες, απατεώνες και λαοπλάνοι, ψάχνουν παντού λίγες ψήφους μήπως και επιβιώσει ο Αλέξης Τσίπρας.

Στην Κουμουνδούρου επενδύουν στην παλιά συνταγή  «πλατείες αγανακτισμένων», με επίδικο όχι την οικονομική κρίση και τα Mνημόνια, αλλά τον εμβολιασμό, και γιαυτό μία φωνάζουν εμβολιαστείτε, την άλλη δεν ψηφίζουν το μέτρο των εμβολιασμών. 

Έχοντας αποτύχει να βγάλει τον κόσμο στους δρόμους για την αστυνομική βία, έχοντας αποτύχει να κάνει ουσιαστική αντιπολίτευση, γιατί απλά η κυβέρνηση τα πηγαίνει καλά σε όλους τους τομείς, ποντάρει στα εύκολα θύματα τους ψεκασμένους αρνητές και ελπίζει να πάρει ψήφους από του υποστηρικτές του Βελόπουλου και της Χρυσής Αυγής.

Αυτή είναι η απόφαση του απαξιωμένους αποδεδειγμένα πολιτικού απατεώνα, Αλέξη Τσίπρα και των λιγοστών στελεχών που απαρτίζουν την ομάδα που διοικεί τον ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να ανατρέψει τους πολιτικούς συσχετισμούς που τον οδηγούν σε δεύτερη εκλογική ήττα.

Η αρνητική ψήφος του ΣΥΡΙΖΑ στην τροπολογία για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών σε συγκεκριμένες κατηγορίες εργαζομένων, κατηγορίες για τις οποίες μία εβδομάδα πριν από τη Θεσσαλονίκη ο κ. Τσίπρας έλεγε ότι συμφωνεί να τους επιβληθεί ο εμβολιασμός, δεν είναι τυχαία απόφαση και κοιτάει προς τους ψεκασμένους το μοναδικό πλέον target group που έχει εύκολους πολίτες για παραπλάνηση και εξαπάτηση.

Ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα, Αλέξης Τσίπρας θέλει με λίγα λόγια να στείλει μήνυμα προς το τμήμα της ελληνικής κοινωνίας που διστάζει ή αντιδρά στον εμβολιασμό ότι είναι μαζί τους.

Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Τόσκας έγραψε ένα άρθρο, στο οποίο τονίζει πως αν θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να επιστρέψει στην εξουσία θα πρέπει να απευθυνθεί «στους συντηρητικούς, στους θρησκευόμενους, στους εθνικιστές, αρκεί να είναι έντιμοι». 

Στον ΣΥΡΙΖΑ θυμούμαι, το 2014, γιατί απλά αδυνατούν να κατανοήσουν πως από το 2011 έως το 2015 ο κόσμος συνέρρεε στον ΣΥΡΙΖΑ από αγανάκτηση, πιστεύοντας στις μαγικές λύσεις του Αλ. Τσίπρα. 

Τώρα όμως τον έχουν πάρει χαμπάρι τι απατεώνας είναι, τον έχουν απαξιώσει και εξοργίζονται όταν τον ακούν και τον βλέπουν γιατί δεν έχει αλλάξει ούτε χαρακτήρα, ούτε λέξη από την εποχή της μεγάλης εξαπάτησης του Ελληνικού λαού.

Εάν αφήσουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, να σπρώχνει στον γκρεμό το κόμμα, ο συγκεκριμένος ΣΥΡΙΖΑ με τη συγκεκριμένη ηγεσία, τότε είναι άξιοι της μοίρας τους.

Γνωρίζουμε καλά ότι εντός του ΣΥΡΙΖΑ η πλειοψηφία των στελεχών θεωρεί πλέον ανεπαρκή για αναποτελεσματικό τον Αλέξη Τσίπρα και πιστεύουν ότι δεν είναι αυτός το πρόσωπο που θα μπορέσει να οδηγήσει ξανά τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, σε συνθήκες κανονικότητας.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου