Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

Τασούλας σε ΣΥΡΙΖΑ: Μια ετήσια σύμβαση παροχής ανεξαρτήτων υπηρεσιών δεν είναι γιουρούσι

 



Απάντηση στις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ περί άδικων απολύσεων στη Βουλή προκειμένου να πραγματοποιηθούν χαριστικές προσλήψεις μεταξύ των οποίων και της συζύγου του Γιώργου Κουμουτσάκου, έδωσε ο Πρόεδρος της Βουλής Κ. Τασούλας.

«Καλό θα ήταν ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α να μην εμπλέκει τη Βουλή στην κομματική αντιπαράθεση. Μία σύμβαση που έληξε και δεν ανανεώθηκε δεν είναι απόλυση και μία ετήσια σύμβαση παροχής ανεξαρτήτων υπηρεσιών δεν είναι γιουρούσι» αναφέρει ο Κ. Τασούλας.

Αφορμή ήταν δημοσίευμα της «Αυγής» το οποίο ανέφερε μεταξύ άλλων πως «προσελήφθη η σύζυγος του βουλευτή της Ν.Δ. Γιώργου Κουμουτσάκου Ρεγγίνα Καρρά την τελευταία ημέρα εργασιών της Βουλής, πριν κλείσει για τις διακοπές του Πάσχα».

Σε δήλωσή του ο κ. Κουμουτσάκος χαρακτήρισε ψευδές και παραπλανητικό το δημοσίευμα και πρόσθεσε: «με την πρώην σύζυγό μου έχουμε συναινετικά χωρίσει σχεδόν ένα χρόνο. Το γεγονός παροχής νομικών υπηρεσιών, και όχι πρόσληψής της, στη Βουλή το έμαθα απ´το δημοσίευμα. Πρόκειται για εξαίρετη νομικό με άριστες σπουδές.»


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου