Κυριακή 11 Απριλίου 2021

Αυτοί είναι οι δολοφόνοι του Καραιβάζ - Ένας δείγμα "άντρα" και ένας κάνω βάρη "άντρας"

 


Εννοείται ότι κανένας από τους δύο δεν έχει καμία σχέση με "άντρα" που φοράει παντελόνια, και επειδή ο οδηγός είναι δείγμα άντρα γιαυτό και δεν χρησιμοποίησαν μεγάλη μηχανή γιατί δεν την έφταναν.

Το δείγμα "άντρα" και ο "έχω κάνει γυμναστική" συνεπιβάτης είναι οι δολοφόνοι του δημοσιογράφου Καραιβάζ.

Ο ένας ο οδηγός είναι κοντός μικροκαμωμένος και για τον λόγο αυτό δεν χρησιμοποίησαν και μεγάλη μηχανή γιατί δεν την έφτανε, και ο συνεπιβάτης και εκτελεστής του δημοσιογράφου, είναι σωματώδης με ιδιαίτερα γυμνασμένα πόδια, μπλέ σκούρο στρατιωτικό παντελόνι, χακί μπουφάν με κουκούλα, σκουρόχρωμα παπούτσια, μαύρο σκούφο και μαύρη μάσκα για τον κορωνοϊό. 

Στο σημείο έφθασαν δέκα λεπτά πριν τον δημοσιογράφο και περίμεναν να παρκάρει το αυτοκίνητο για να κατέβει και να τον εκτελέσουν.

Οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών εκτιμούν ότι υπήρχε μια δεύτερη ομάδα που παρακολουθούσε τον δημοσιογράφο και ενημέρωνε τους εκτελεστές για το δρομολόγιο που ακολουθεί.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από τις κινήσεις τους φαίνεται πως κάποιος τους ενημερώνει ότι πλησιάζει το αυτοκίνητο του δημοσιογράφου. Πλέον αυτό που μένει να εξακριβώσουν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ είναι εάν υπήρχαν συνεργοί στο έγκλημα.







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου